- Emoji Skoru
- 249
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
Aynen sağolasın canım senin de yavrunu Rabbim sana bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah.aramiza hos geldin Allah hepimizin kucagina saglikli sihatli hayirli ve uzun omurlu nasip etsin insallah
Sağol canmhayirli olsun Allah kucana nasip etsi aramiza hosgeldin
Arada sayfaya girip bakıyorum gelişmelerinizi merak ediyorum ama gayet normal canım zamanla normal insanlar gibi olcaksın hiçbir belirti kalmayacak :)birsey soracam benim bugun gogus agrim biraz azaldi gibisizce bir sorunami isaret? korkuyorum
NE zaman canım bat ?normalde regl donemım cabuk gelıyor dıye soylenırdım, bu ay zaman gecmıyor puhhh :S
3 eylul de :)NE zaman canım bat ?
Ooo gerçekten bana bile çok geldi3 eylul de :)
çok valla :) 6 ay hipofiz adenomu ve prolaktinoma tedavisi oldum daha bi heyecan varOoo gerçekten bana bile çok geldiinşallah sonucu güzel olur
normalde regl donemım cabuk gelıyor dıye soylenırdım, bu ay zaman gecmıyor puhhh :S
C
çok valla :) 6 ay hipofiz adenomu ve prolaktinoma tedavisi oldum daha bi heyecan var
İnşallah bebişine kavuşursun canmC
çok valla :) 6 ay hipofiz adenomu ve prolaktinoma tedavisi oldum daha bi heyecan var
Canim 15 ay derken 9 ayın sonuda adet olmayacak miyiz ben mi yanlış biliyorum cahilliğimi mazur gör ilk gebeligimNe uzun geliyor cidden!
Insallah olmayalimda şöyle 15 ay fln
ben dogumdan 9.5 ay sonra ilk regl oldumCanim 15 ay derken 9 ayın sonuda adet olmayacak miyiz ben mi yanlış biliyorum cahilliğimi mazur gör ilk gebeligim
Amin senınde ınsallah güzel haberını duyarızGüzel haberlerin olsun insallah
Benimde 5 Eylul bat
Ne uzun geliyor cidden!
Insallah olmayalimda şöyle 15 ay fln[/QUOT
Süpperrr olur
Yok , gebelıkte prolaktın yani süt hormonu yukselir buda adet olmanı engeller normal şartlarda ama bazıları 40 çıktıktan sonra oluyormusCanim 15 ay derken 9 ayın sonuda adet olmayacak miyiz ben mi yanlış biliyorum cahilliğimi mazur gör ilk gebeligim
İnşallah hayırlı haberlerini alırızbenim icin de gecmiyor zaman. bat 2 eylul benim de.
Bende adet belirtileri de yoktu ama test yaptım negatifBenim bat yarın. Hiç umudum yok. Adet sancılarım var