- 24 Ağustos 2017
- 223
- 249
- 33
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
Ayy benim çocuğun babası da daha evlenmeden ikiz ikiz diye dua ediyordu ama bizimki de tek gibi ilerliyor aman sağlıkla gelsin de yeter ki ikiz tekiz ucuz farketmezayy bak şimdi kalbim 2 kat hızlı attıııkafayı yerim artık
ya kızlar az önce dr dan geldimm...Bebisim 4 hafta 5 günlük musskeseyi de gördüm....hcg tam 11831 çıktı...Cok yüksek degil mi...Aman allahım ikiz mi yoksa
Ayy benim çocuğun babası da daha evlenmeden ikiz ikiz diye dua ediyordu ama bizimki de tek gibi ilerliyor aman sağlıkla gelsin de yeter ki ikiz tekiz ucuz farketmez
canim ben bgn öğrendim gebeliği 4+5teymişim.cok rahat gördüm keseyi.5 eylül de kalp atışı inşallah...Merhaba kızlar ben bata 5 gün kala test yaparak pozitifi gördüm, 3 gün kala kanverdim değerim 37'ydi. Yarın bat günüm tekrar kan vereceğim inşaAllah yükselmiştir değerim. :) Kese için kaçıncı haftada gitmek gerekiyor?
canim ben bgn öğrendim gebeliği 4+5teymişim.cok rahat gördüm keseyi.5 eylül de kalp atışı inşallah...
Hayirli ugurlu olsun bebişlerimiz
ayyy inşallah bitanemm...Gözün aydın darısı yarın başıma
canim ben bgn öğrendim gebeliği 4+5teymişim.cok rahat gördüm keseyi.5 eylül de kalp atışı inşallah...
Hayirli ugurlu olsun bebişlerimiz
Olabiliiirrrrhayirli olsun canim..bende bgn ogrendim bebisimi..Allah nasip ederse 9 ay beraberiz....Cok heyecanlı degil mi???Benim bat 1 gun gecti hcg 11831ikiz mi acaba benimmm???
sende 4+3 tün dimi...duyarsın tabiii inşallahhhh...10 gün var daha büyüyecek bebişlerimizAyyy ciddi mi ben daha hiç gitmedim 5 eylülde ben de gideceğim acaba ben de kalp atışını duyar miyim
Canım bnde 4+3 üm ama senin değerinin maşallahı var bn bgün ölçtürdüm 218 çıktı seninki kesinlikle çoğul gbelik galibasende 4+3 tün dimi...duyarsın tabiii inşallahhhh...10 gün var daha büyüyecek bebişlerimizbirbirimizi takip edelim mutlaka...Artik doğana kadar burdayım insallah
kızzzz ağzın bal yesin yaaaCanım bnde 4+3 üm ama senin değerinin maşallahı var bn bgün ölçtürdüm 218 çıktı seninki kesinlikle çoğul gbelik galiba
kızzzz ağzın bal yesin yaaa12 bin çıktı yahuu laboratuvardaki kız bile şaşırdı..Tekrar ettiler testi..ya bebeğin haftası fazla yada ikiz dedi..ama tek kese görüldü.İkiz olsa çift mi olurdu acaba..Dr da bişey demedi..AYY heyecan çarpı 2 bende..herkesler ikiz diyor..Aman sağlıklı olsunda ben razıyım
ayy bak şimdi kalbim 2 kat hızlı attıııkafayı yerim artık
inşallah canım ya..4+6 oldum hcg 11831....bayaaa fazla...herkesler ikiz diyor ama rabbim bilir tabiii..tebrik ederim ikiz galiba Allah sana enerji guc versin cogulsa insallah taan yapmis beta hcg
Aynen canim ama bugün 4+4 olduk hayırlısıyla Allah izin verirse burdayiz adım adım paylaşırız herşeyi beslenme de neye dikkat ediyorsunuz başladınız mi bebek için özel bir şey yapmaya yani atıyorum hergun süt içmeye gibi ben hicbir şey yapmıyorum hamilelikten öncesi gibi devam ediyorum dün folik asit aldırdım eşime nasıl içilecek aç mi tok mu onu bile bilmediğimden içmedim.sende 4+3 tün dimi...duyarsın tabiii inşallahhhh...10 gün var daha büyüyecek bebişlerimizbirbirimizi takip edelim mutlaka...Artik doğana kadar burdayım insallah
benim mayis ayinda gec dollenmeli gebeligim kurtajla sonuclanmisdi.baya gec dollenmeydi.dongunmun 23gunu yumurtlamisdim.adette olmayinca sokturucu antibiyotik falan.verdiler.bebegin gelisimi durdu.sen ben olma adet oluncayadek hicbir ilac alma.insallah adet olmazsin amaCnm ilişki gunlerini dikkate alırsam son tarihten bu yana eğer var olupta kanda çıkmadıysa geç döllenmeden şüpheleniyorum cunku dün bekliyordum olmadım, bugunde beklicem bakalım, baya geç belli oluyormuş geç döllenme olunca, tabi adet olduğumda tüm umutlar söncek :) hayırlısı inşallah seninde hayırlı olsun inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?