- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
İnşallah canımE olmus :) masallah diyelim,devami gelsin insallah :)
E tamam iste maksat gunu kurtarmak,denemeye deger
Hadi gozunuzaydiinnn :)
Kan sonucu ne cikti?Bide bat ne zamandi sizin?
İkiside yakın sayılır bize o zaman yapayım bendeKadın doğuma gerek yok canim ben normal hastanenin acilinde yaptırdım.
gunaydin hmişler ve hamiş adaylarinasilsiniz kizlar.belirtileriniz neler?yazarsaniz sevinirm
Benim göğüs uçlarım çok hassaslaşti ondan şüphelendimgunaydin hmişler ve hamiş adaylarinasilsiniz kizlar.belirtileriniz neler?yazarsaniz sevinirm
Valla bnm ara ara giren kasık ağrım dışında hiç bir blirtim yok ultrasona grmeden hamiş olduğuma inanmicam galbagunaydin hmişler ve hamiş adaylarinasilsiniz kizlar.belirtileriniz neler?yazarsaniz sevinirm
Kan sonucum 0.100 yani kesin gebelik yok. Bat bugün 3 gün geçmiş oldu. Halen adet olmadım. Adetlerim de 28 günde bir ve çok düzenlidir. Adet olmayı bekliyorumE olmus :) masallah diyelim,devami gelsin insallah :)
Kan sonucum 0.100 yani kesin gebelik yok. Bat bugün 3 gün geçmiş oldu. Halen adet olmadım. Adetlerim de 28 günde bir ve çok düzenlidir. Adet olmayı bekliyorum
Yok bayram günü olsa da herhangi bir hastanenin acilinde yaptırabilir girişte soruyorlar direk gebelik testi diyorum yapıyorlar
Çoook teşekkür ederim. Sizler için de her şeyin hayırlısı olsun.Psikolojik bi gecikmedir insallah o zaman baska bisy cikmadan olursun insallah.Allah en kisa zamanda hayirlisiyla saglikla nasip etsin
Benim yumurtam catlayikesin 6 gun oldu henuz. Yarinda 7.ci gun. Testte daha cikmayabilir ama yapacagim tabiki. Luteal fazim kisa benim. 12gun. Bakalim bekliyoruz iste :)E olmus :) masallah diyelim,devami gelsin insallah :)
Aslında iki katına çıkması gerek ya merak ederim ben şimdi acilden yapsam olmaz mı devlette kadın doğumda
ayy ben bgn tam 5 haftalık oldum..sabah mide bulantılarim başladı .Hehh dedim tamam şimdi adapte oldum..Ben hamileyimmmmgunaydin hmişler ve hamiş adaylarinasilsiniz kizlar.belirtileriniz neler?yazarsaniz sevinirm
İnşallah alırsın güzel haberler ama biraz erken mi bıraktın ilişkiyi acabaMayıs annesine aday adayiyim 22 ve 23 ünde ilişki oldu yalnız bat im 10 eylül iki kezden sonra bıraktım yumurtlama dönemim şu sıra hayırlıysa olsun inş bayramdan sonra bakicam sabredebilirsem
acile ben yapyirmak istedim diger dusugumde polikinlikden anca bakalar dedi doktor kizmisti bana ama acilden baktirabilirsen bekleme yaptir bence
İnşallah alırsın güzel haberler ama biraz erken mi bıraktın ilişkiyi acaba
Canim ben de cok sistim cok komik olduuumm varsi zaten gobek gaz mi var nedir sanirsin 4 aylik tey Allahim yaKızlar karnı şişen bi tek ben miyim acaba zayıfım normalde çok azcık ayva göbeğim vardı çok az ama sanki şimdiden şişmiş gbi hamile göbeğini çok severim ama bu kadarda erken çıkmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?