- Emoji Skoru
- 4.605
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
Selam İdrar testi ile mi öğrendin hamileliğini?
evet canim..ucuzlu testde hayalet cizgi cikdi 18agustosda.ertesi sabah 19agustos erken gebelik testi yapdim coook silik pembe cizgi cikdi.ogle yaptim 1tane normalinden 2liralik testdede cikdi.bat 23agustos idi.gun gun takip ettim gittikce koyulasdi testSelam İdrar testi ile mi öğrendin hamileliğini?
o kadar su icmiyorum canim.ama rengi.cok.acik parliyor :)) anlam veremedimBnde 5+2 yin ben bat günü öğrendim ama bnmde rengi parlak günde en az iki litre su iç açık srıdan koyu sarıya dönmesin yazıyo nette hep yani hep açık olsun
ne guzel :)) cikinca hemen.yaz bizede canimAyy bebişimi grceksin şimdii
bende suan nöbetçi eczanelere bakıyorum bir sürü test alacağım kendime Son 3 gün çıkma ıhtımali var mi acaba
evet canim..ucuzlu testde hayalet cizgi cikdi 18agustosda.ertesi sabah 19agustos erken gebelik testi yapdim coook silik pembe cizgi cikdi.ogle yaptim 1tane normalinden 2liralik testdede cikdi.bat 23agustos idi.gun gun takip ettim gittikce koyulasdi test
ne guzel :)) cikinca hemen.yaz bizede canim
o kadar su icmiyorum canim.ama rengi.cok.acik parliyor :))
Aa benimki hep köyü demek ki çok su icmiyorum
Maşallah içim gitti inşallah bende bu ay güzel haberi alırım çok istiyorum çokIlk kese resmi benden olsun bor masallahinizi alırız teyzeleri
Ilk kese resmi benden olsun bor masallahinizi alırız teyzeleri
Maşallah içim gitti inşallah bende bu ay güzel haberi alırım çok istiyorum çok
Amin canım amin sağol Allah razı olsun inşallah yaRabbim tüm olmayanlara ilk sırada da sana versin inşallah bu arife gününün hurmetine insallah kabul etsin duaları
Maşallah annesi darısı başımıza ve kalp atışına inşallah
Amin canim insallah sağlıkla büyüsün tutunsun bebislerimiz
oyyy yerim masallah bebegine canim darisi basimiza insallah :)
oyyy yerim masallah bebegine canim darisi basimiza insallah :)
Maşallah maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizde bugün dayanamayıp gittik kese görmeye çok şükür herşey yolunda dediIlk kese resmi benden olsun bor masallahinizi alırız teyzeleri