- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
Kızlar biz yarın ailelere söylemeyi planlıyoruz keseyi görmedik diye tekrar kan verip biraz olsun emin olmak istedik. Sonuç 3.457 çıktı
değerlerimiz kat kat artar inşallah :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ne güzel artmış, biz ilk bebegimizde çift çizgiyi görünce dayanamayıp söylemiştik :) çok mutlu olacaklarKızlar biz yarın ailelere söylemeyi planlıyoruz keseyi görmedik diye tekrar kan verip biraz olsun emin olmak istedik. Sonuç 3.457 çıktıdeğerlerimiz kat kat artar inşallah :))
Maşallah ne güzel artmış, biz ilk bebegimizde çift çizgiyi görünce dayanamayıp söylemiştik :) çok mutlu olacaklar
Slm arkadaşlar 1 yıl beklemenin ardından bugün sevimli haberi aldık çok şükür 8 yaşında oğlum var 2. Bebeğim olacak insallh
Teşekkürler canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz bat 4 agustosGozunuzaydiinn :) Allah saglikla kavustursun insallah.
Bat ne zamandi acaba sizin?
Teşekkürler canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiririz bat 4 agustos
benim de 25 günde oluyor , erken gebelik testi değil benimki 3 liralık ucuz testlerden :) onda da yanılma olabilir bilmiyorum ki kullanmadım hiç. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri benzer olabiliyor ya tam gelmeden umudunu kesme. Gerçi kelin ilacı olsa basina sürer :) hayırlısı bakalım
Günaydın şimdilik yokSelam , nasıl durumlar var mı gelısme , mujdelı haberı sen var bari benden umut yok
Hadi gözün aydın. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallahGünaydın merhaba herkese.Dün kan verdim 55 çıktı. Mayıs annesiyim inş
![]()
Bizim duymadık kimse kalmadı herhaldeBen sadece annemle kardeşlerimle ve k.v ile paylaştım keseyi görünce ilan ederiz artık![]()
Amin inşHadi gözün aydın. Hepimiz sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
aramiza hosgeldin..Günaydın merhaba herkese.Dün kan verdim 55 çıktı. Mayıs annesiyim inş
![]()
biz herkese duyurduk cokdan)Ben sadece annemle kardeşlerimle ve k.v ile paylaştım keseyi görünce ilan ederiz artık![]()
canim noldi test yaptinmiGünaydın şimdilik yokbugün test yapmadım Bata 1 gün kaldı heyecan bastı iyice birazdan yapacam test
![]()
dun soyledim canim aldi yedimKizlarrrrr hepimizin bayramı mübarek olsun ınsaallah sonraki bayramda kollarimizda olsun meleklerimiz
Bizdensinizbiz herkese duyurduk cokdan)