- Emoji Skoru
- 13.601
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
lekelenme yerlesme kani ama sen yinede doktor git biz bunlari yasadik ama olurda baska birsey olursa sebebin olmayalim sakin hemen panik etme ha ben sadece kontrolu elden hic birakma demek istiyorum
beni sorma maf oldum ne yapacami sasirdim bi yandan kizim ev telef oldum mosafirlerimi seviyorum ama zor bi gundu
Yok maalesef bayram girdiği için göremedim yarın arayıp randevu alcamBaktım da çok varmış böyle olan. Keseyi gördünüz mü
Belki hastane farkından dolayı olmuş olabilir mi. Bemce hastane hastane değişiyor yâacilde artış var mı diye kendim yaptırdım hastaneye salı gideceğim. Kese için erken ama ilaçlarımı düzenler kan sulandırıcı iğne yazdırmam lazım. Bu arada 17 aylık bebeğim var ikiz mi
Yok canım biseymi dokundu acabaKızlar günaydın. Dün akşamdan beri kaşınıyorum kol ve bacaklarım. Bunu yaşayan var mı.
Sanırım haklısın canım dün eşim muzlu süt almış kızıma kutuda onu içtim sonra başladı yaYok canım biseymi dokundu acaba
canım inşallah regl olmamıssındır.?tekrar test yaptın mı?evet regl olmazsam iki gün sonra yine deneyeceğim bakalım,bekleme moduna geçtim :)
Sadece biraz halsizim ama beni görenlerde zayıflamışsın diyobide agiz tadim hic yok ;( istahsizlik basladi bende.gorenler kilo verdiyumi soyluyor.ama kilom ayni
olmadım canım hala ama test de yapmadım,yeni akillaniyorum biraz bekleyecem :) umarım artiyordur HCGcanım inşallah regl olmamıssındır.?tekrar test yaptın mı?
Hayırlısı inşallah geçen yıl bebek battaniyesi örmüştüm mavi bende erkek hissediyorum ama şimdi hırsızım sankikizlar bu gece ruyamda surekli eekek bebis gordum.bir suru hamile vardi hangisinden cinsiyyet sordumsa erkek idi.sira bana geldigunde uuyandim uykudan
ayyh inşallahh çok aminnn :)olmadım canım hala ama test de yapmadım,yeni akillaniyorum biraz bekleyecem :) umarım artiyordur HCG
folik asit bende ociyorum canim.gebelikden once baslamisdim.ilk 3ay cok onemliymis.bide istahim hic yok yaaKizar folikasit iciyormusunuz benimki bugün bitti tam bir yıldır içiyorum bide dr elevit vermişti onuda içiyorum sizler
insallah canim bi kizim var bu da erkek olursa ne guzel olurdu tabi Rabbimden hayirlisi.senin ilk bebismiHayırlısı inşallah geçen yıl bebek battaniyesi örmüştüm mavi bende erkek hissediyorum ama şimdi hırsızım sanki
Ik aylar aslında çok önemli değil yediğimiz ama gücsüzde kalmaman lazimfolik asit bende ociyorum canim.gebelikden once baslamisdim.ilk 3ay cok onemliymis.bide istahim hic yok yaa
Yok canim benimde 8 yaşında bir oğlum var 13 yıllık evliyiz 37 yaşındayıminsallah canim bi kizim var bu da erkek olursa ne guzel olurdu tabi Rabbimden hayirlisi.senin ilk bebismi