- 7 Ocak 2009
- 2.900
- 1.586
- 698
- 45
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.361
5. haftayı bitirdiysen yada sonlarında isen görünüyor ama kalp görünmüyor.o 6-8. hafta arasında sanırım.birde ben emin olamadım. tüple hamile kaldığım için. blastokiste tahmini doğumu nisan sonu. adet üzerinden gidersem 1 mayıs.şu adete 7 gün ekleyip 3 ay geri gidersem 2 mayıs.Gunaydin kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bende henüz rahatsız edici belirtiler başlamadı. O yüzden çok iyi hissediyorum kendimi. Bulantısi kusmasi olanlara çiğ badem iyi geliyor diye biliyorum. Birde cubuk kraker yiyin,bastirir. Kusuyorum diye sakin yememezlik yapmayın. Miniginiz o yediklerinizden alacağını alır mutlaka. Allah yardımcınız olsun
Gebeligi öğrendikten ne kadar süre sonra doktora gittiniz ? Benimki henüz çok yeni. Cumartesi günü gitmeyi çok istiyorum ama kese görünmez falan diyolar kafam iyice karışıyor. Gidelim mi bizde yarın ?
5 inci haftanın ortalarindayiz. Ben illede keseyi görelim demiyorum aslında. Böyle sanki hamileligi tam kavrayamadim gibi. Bi doktora gitsem rahatliycam sanki5. haftayı bitirdiysen yada sonlarında isen görünüyor ama kalp görünmüyor.o 6-8. hafta arasında sanırım.birde ben emin olamadım. tüple hamile kaldığım için. blastokiste tahmini doğumu nisan sonu. adet üzerinden gidersem 1 mayıs.şu adete 7 gün ekleyip 3 ay geri gidersem 2 mayıs.
benimde yarım kaldı.bulantılarla hissetmeye başladım.5 inci haftanın ortalarindayiz. Ben illede keseyi görelim demiyorum aslında. Böyle sanki hamileligi tam kavrayamadim gibi. Bi doktora gitsem rahatliycam sanki
Günaydın canım 5+4 günlükken vajinal ultrasonda kesemizi gördük bizGunaydin kızlar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Bende henüz rahatsız edici belirtiler başlamadı. O yüzden çok iyi hissediyorum kendimi. Bulantısi kusmasi olanlara çiğ badem iyi geliyor diye biliyorum. Birde cubuk kraker yiyin,bastirir. Kusuyorum diye sakin yememezlik yapmayın. Miniginiz o yediklerinizden alacağını alır mutlaka. Allah yardımcınız olsun
Gebeligi öğrendikten ne kadar süre sonra doktora gittiniz ? Benimki henüz çok yeni. Cumartesi günü gitmeyi çok istiyorum ama kese görünmez falan diyolar kafam iyice karışıyor. Gidelim mi bizde yarın ?
Siz ilk ne zaman gittiniz doktor muayenesine ?Günaydın canım 5+4 günlükken vajinal ultrasonda kesemizi gördük biz
Canım benim tüp bebek oldu o sebeple 12. Gün kan değerimi öğrendim , üç gün sonra kan değeri artışı kontrol edildi 11 gün sonra kese görüldü .Siz ilk ne zaman gittiniz doktor muayenesine ?
Meraba profilinden tahmini Doğum tarihi değeri girmen gerekiyorAsagida duran bebekle ilgili takvimi ben yapamiyorum
Profil duzenleye gir aşağılara doğru in gebelik takvimi diye görürsün en son adet tarihini gir aralarına - tire işaretini koyarak degisiklikleri kaydet bu kadarAsagida duran bebekle ilgili takvimi ben yapamiyorum
Tesekkur ederim canim deneyecemProfil duzenleye gir aşağılara doğru in gebelik takvimi diye görürsün en son adet tarihini gir aralarına - tire işaretini koyarak degisiklikleri kaydet bu kadar
Tesekkurler arkadasim deniyorumMeraba profilinden tahmini Doğum tarihi değeri girmen gerekiyor
Benim 2 bebegim olacak Kismet olursa 3 yasinda bi oglusum var canim suan gazdan dolayi siser patlayacak Gibi olursun iner gobeginede bebek yagi sur catlak olmuyorKızlar gobekler büyümeye basladimi benim hafif belirdi. Herhangi bir krem kullaniyormusunuz ve ne önerirsiniz tecrübeli anneler. Birde çin takvimine baktım oğlum olacakmış bakalım ne kadar doğru çıkacak.
Kaderdaşım benim göbek büyümedi de kevgire döndü iğnelerdenKızlar gobekler büyümeye basladimi benim hafif belirdi. Herhangi bir krem kullaniyormusunuz ve ne önerirsiniz tecrübeli anneler. Birde çin takvimine baktım oğlum olacakmış bakalım ne kadar doğru çıkacak.
Cin takvimi gecen sefer bana cikmadi ama bende kendimi yorgun hissediyorum Kiz gibi sanki kismetKaderdaşım benim göbek büyümedi de kevgire döndü iğnelerdenÇin takvimine bende cesaret edersem bakarım , fakat benim yüzümde solukluk var ve sürekli uyuyasın var gören herkes kızın olacak ; kız çocuğu anneyi yorar diyor . Hayırlısı bakalım . Canım ben gratisten kakao yapı aldım özel bi karışım çatlaklar için ama bi kaç tecrübeli anneye danışınca mustela çatlak öncesi kremini önerdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?