- Emoji Skoru
- 13.342
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.421
Canım randevun nasıl geçti peki bende senle aynı günüm bı deGünaydın kızlar bugün dr gideceğim 10.30 randevum varveee yarın oğlumun doğum günü pasta siparişi verceğim hazırlıklar yapacagim inslh
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz epey kalabaliklastikuzun maratonu guzel gecirmek dilegiyle
Benim de sürekli bir halsizlik ve uyku durumum var . Şuan suratım sivilce kaybıyooo ve çirkinleştimKaderdaşım benim göbek büyümedi de kevgire döndü iğnelerdenÇin takvimine bende cesaret edersem bakarım , fakat benim yüzümde solukluk var ve sürekli uyuyasın var gören herkes kızın olacak ; kız çocuğu anneyi yorar diyor . Hayırlısı bakalım . Canım ben gratisten kakao yapı aldım özel bi karışım çatlaklar için ama bi kaç tecrübeli anneye danışınca mustela çatlak öncesi kremini önerdiler.
Tamam canım teşekkür ederimEvet canım mutlaka duştan sonra yedir kendine masajla göğüslere göbeğe ve yan kısımlara birde üst bacaklara . Ben her duş sonrası yağlı pehlivanlar gibi oluyorum
O dönemler yâni senin haftalarında ben de öyleydimBenim de sürekli bir halsizlik ve uyku durumum var . Şuan suratım sivilce kaybıyooo ve çirkinleştimKızım da cildim o kadar güzeldi ki anlatamam ve pire gibiydim ne uyku ne yorgunluk :)) çatlak içn hiç o kadar para vermeye değmez ben bebek yağı vazelin ne bulsam sürmüştüm hiç çatlağım olmadı :)
Ben 2 gün önce gittim bebek görünmedi bende de. Sadece bir kese vardı o da küçücükbugün doktora gittim 5+6 günlük dedi kese gözüktü ama bebek gözükmedi aynısını yaşayan var mi
Hayirli olaun sizede.su anda kendimi hic hazir hissetmiyorum ama zamanla.alisirizbenimde 2 yasinda bi oglum var simdi nasipse 2. olcak
Haklısın yeter ki cilt nemlensin bulabilen alabilen kullansın öteki türlü Hindistan cevizi yağı zeytinyağı vazelin her türlü cildi esnetir zatenBenim de sürekli bir halsizlik ve uyku durumum var . Şuan suratım sivilce kaybıyooo ve çirkinleştimKızım da cildim o kadar güzeldi ki anlatamam ve pire gibiydim ne uyku ne yorgunluk :)) çatlak içn hiç o kadar para vermeye değmez ben bebek yağı vazelin ne bulsam sürmüştüm hiç çatlağım olmadı :)
Aşerme midir takıntı mıdır bilmiyorum bende sabahın köründe 5:30 da kaşarlı koca tostu gömdüm mideye .selam kizlar.bugun 1butun limon yedim boyıe tuzlayarak..simdide tansiyonum dusuk .basim agriyor.bide canim yaprak sarma cekiyorbenim bebis bana oyun oynuyor resmen
Bende 30 40 tane yeşil zeytin yedim ya başka hiçbirşey yiyesim gelmediAşerme midir takıntı mıdır bilmiyorum bende sabahın köründe 5:30 da kaşarlı koca tostu gömdüm mideye .
Deliriyoruz kızlaaarBende 30 40 tane yeşil zeytin yedim ya başka hiçbirşey yiyesim gelmedi
Bebişler altüst etti bünyemizi valla tatlıdan nefret eder oldum yeşil elma yeşil zeytin böyle geçicek günler anlaşılanDeliriyoruz kızlaaar
Sevdiğimiz şeylere yönelmek gerekiyormuş bana ilk haftalarda eşim et yüklemesi yaptı şu an bile et yazarken kusasım geliyor tövbe daha yememBebişler altüst etti bünyemizi valla tatlıdan nefret eder oldum yeşil elma yeşil zeytin böyle geçicek günler anlaşılan
yiyelim şişelimSizi siziiii hamilelik bahane yemek şahane oooohhh afiyet bal şeker olsun kızlar@Dilaraginosss @Kumsalpoyraz