- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #1.821
Tam olarak değil ama başladı sanki ger an kusucakmış gbi hissedyrum bi de bnm fobim resmen bu kraker yiyorum sürekli inşallh çok ilerlemezaa başladı mı? kraker ve beyaz leblebi öneriyorlar birde zencefil canım. İnşallah kolay atlatırsın
Aynen akşam daha iyi oluyorum ve aynı senin gbi sürekli baş ağrısı var sabahları geçmiş gbi hissediyorum bi saat sonra başlıyorbenim sabahlari acken oluypr hafif bulantim..gun icinde istahsizim ama akşam oıdumy iştahim açiliyor :))
Tam olarak değil ama başladı sanki ger an kusucakmış gbi hissedyrum bi de bnm fobim resmen bu kraker yiyorum sürekli inşallh çok ilerlemez
Sağol. Canım leblebiyi denerim bugün suyu zorla içiyorum mecbur çok şiddetli değil ama günlük hayatımı etkliyor biraz inşallah hemn atlatırızBen de aynen oyleyim mide bulantisi istahsizlik halsizlikbeyaz leblebi iyi geliyor cok su icmek lazim bu haftalar ama iyi gelmiyor mide bulantima ben de suya limon sikarak iciyorum sade sodayi limon sıkip icince de mideye iyi geliyor zencefil ve limonu suya koyup icmeyi tavsiye ediyorlar bir de gecmis olsunn
Ya bn gecen grip oldum ondan sonra başladı bu iştahsızlık falan gerçi bn yine şanslıyım bazıları çok fena hallerde oluyolar inşallh başlamaz seninİnşallah ilerlemez canım bende her sabah kontrol ediyorum kendimi başladı mı başlayacak mı diye ama henüz belirti yok. Sadece iştahsızım bu ara birde TSH yüksek çıkmış 3,5 o da yapabilirmiş iştahsızlığı..
Ya bn gecen grip oldum ondan sonra başladı bu iştahsızlık falan gerçi bn yine şanslıyım bazıları çok fena hallerde oluyolar inşallh başlamaz senin
Canim tsh konusunda doktora gorundun danisdon degil mi kac gundur onunla ugrasiyorum ben de bi doktor ilac al yuksek en fazla 2.5 olmasi lazim dedi birkac tanesi gerek yok dedi neyse ilac almaya basladim ben de ne olur ne olmaz aliyor musun sen de ilac?İnşallah ilerlemez canım bende her sabah kontrol ediyorum kendimi başladı mı başlayacak mı diye ama henüz belirti yok. Sadece iştahsızım bu ara birde TSH yüksek çıkmış 3,5 o da yapabilirmiş iştahsızlığı..
Canim tsh konusunda doktora gorundun danisdon degil mi kac gundur onunla ugrasiyorum ben de bi doktor ilac al yuksek en fazla 2.5 olmasi lazim dedi birkac tanesi gerek yok dedi neyse ilac almaya basladim ben de ne olur ne olmaz aliyor musun sen de ilac?
İlacını mutlaka al ben ilk gebeligimde dokuz ay kullandım çok yüksek olmasa da bebeği etkilememesi için kullanmamız gerekiyorCanim tsh konusunda doktora gorundun danisdon degil mi kac gundur onunla ugrasiyorum ben de bi doktor ilac al yuksek en fazla 2.5 olmasi lazim dedi birkac tanesi gerek yok dedi neyse ilac almaya basladim ben de ne olur ne olmaz aliyor musun sen de ilac?
O da endokrine yonlendirebilir benim oyle oldu euthyrox 25 mcg verdiler bana ins hemen cevap alirsin doktorundanBen daha bugün öğrendim canım cuma sağlık ocağı kan almıştı bugün dr. mail atmış dahiliyeye görün diye. K.doğum doktoruma gönderdim sonucu cevap bekliyorum.
O da endokrine yonlendirebilir benim oyle oldu euthyrox 25 mcg verdiler bana ins hemen cevap alirsin doktorundan
3 gundur aliyorum ilacimi. Ilaca basladigimda 6 haftalik olmustuk ins almadigim surede kotu etkilenmemistir bebegimİlacını mutlaka al ben ilk gebeligimde dokuz ay kullandım çok yüksek olmasa da bebeği etkilememesi için kullanmamız gerekiyor
Aclik tokluk etkiliyormus ama bunu bilmiyorum ki endokrin tekrar bakmak isteyebilir tsh degerine emin olmak icinBenim önceki tahlillerde 1,93 falanmış gripken aldılar kanı acaba o mu etkiledi. Sonuçta üst solunum enfeksiyonu vardı vücutta?
Aclik tokluk etkiliyormus ama bunu bilmiyorum ki endokrin tekrar bakmak isteyebilir tsh degerine emin olmak icin
Gebeligin 3. Haftasi 3.67 ve 6. Haftasi 3.22 cikti basladik ilaca biz de. Cok yuksek degil 25 mcg ilac o yuzden ama cok onemliymis kime sorsam cok onemli ilac al mutlaka dedi bana burda o yuzden hemen yazdim ben de sanaSenin kaç çıktı ki çok mu yüksek?
Hemşirelik yapıyorum kadım doğumcu arkadaşlar folık asit başlattı ama sadece hcg değerimi söledim daha erken ultrason dedi kendi doktoruma gitmedim ama onceden 16 haftalık ölü doğum ve kımyasal gebelık yaşamıştım sonra oğluma hamıle kalınca corosprın kullandım sağlıklı doğdu cok sukür şimdi yıne corospırın kullanmalımıyım bılmıorm o yuzden doktora gitme konusunda kararsızım beklesem mı diyeObirannekulan bu konuda en dertli kişiye sordunuz :) ben ABD deyim 8-9 dan once gidemiyoruz biz. Zaten folik asit alın diyip yolluyorlar geri. Siz hemen randevu alıp gidebilirsiniz. Ama ondan önce şimdi bir gün bile gecikmeden bugün eczaneye gidip folik asit ve gebelik vitaminleri alıyorsunuz. Normalde gebelikten 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş. Aman ihmal etmeyin asıl gebeliğin 4 haftasında bebeğin omuriliğinin kapanmasını sağlıyor.hemen bugün gidin alin
Gebeligin 3. Haftasi 3.67 ve 6. Haftasi 3.22 cikti basladik ilaca biz de. Cok yuksek degil 25 mcg ilac o yuzden ama cok onemliymis kime sorsam cok onemli ilac al mutlaka dedi bana burda o yuzden hemen yazdim ben de sana
Canım inşallah en kısa zamanda sen de kavuşursun ve hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.İLK DENEME NEGATİF OLDU KIZLAR ARANIZA KATILMYI İSTERDİM AMA NASİP DEĞİLMİŞ RABBİM HEPİNİZİN YAVRUSUNU KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ŞİMDİDEN HAYIRLI DOĞUMLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?