- Emoji Skoru
- 9.602
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
Valla oylede sabırsızim ki anlatamam. korkuyorum dusurdugum bebek icinde kalp atisi dinlicem gune randevu alabilmistim. tam 7 hafta 0 gun olacakdim ama 6 hafta 5 gun sonra dustu bebegimden parca kalmismi die muane olmak zorunda kaldim. o gun
Ayy canımm yokkk yaaaa gece 1 de bile baktım çıkmıcağını bile bile:) hemen yazıcam en fazla 1-2 saat diye düşünüyorum
O zaman şimdilik herhangi bir kadın doğumdan randevu al için rahat etsin genelde cumartesi öğlene kadar klinikte oluyorlar.. Bende bayram sonrası tekrar gidicem kalp atışı için.
randevude yer bulamiyorumki resmen anca buldum yada ozele gitcem yine sabredim diyorum gecen hamilelikde folibol vermislerdi onu kullansam diyorum
Enteresan bir durum söz konusuekle bende ekledim hemen zaten takvumi okumak bile ayri guzel insallah gonlunce guzel olur.
kizlar nasilsiniz..ne gibi belirtileriniz var?benim akintim cok.bide hqfiften gogus agrisi ve uyku hali vare
benim gece uykullarim bozuk.sik sik uyaniyorum.oglene kadarda uykulu geziyorum.bide calisinca baska turlu oluyor.folik asit aliyormusun? ben 1ay onceden baslamisdim hergun 1tane aliyorumBende sadece uyku var akşam 8 sabah 7 mütemadiyen uyuyorum
benim gece uykullarim bozuk.sik sik uyaniyorum.oglene kadarda uykulu geziyorum.bide calisinca baska turlu oluyor.folik asit aliyormusun? ben 1ay onceden baslamisdim hergun 1tane aliyorum
Bol şanslar canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar kan testi vermeye gidiyorum şans dileyin bana dua edin :'(
Kızlar kan testi vermeye gidiyorum şans dileyin bana dua edin :'(
Benimde 30 temmuz. Hergun katlanması lazım değerin bi iki gun sonra tekrar baktır canım
Canım sonucumu aldım pozitif ama değerim 8,5. Yani böyle bi değer duymadım hiç ilk gebeliğimde bat günü 967 hcg ile öğrenmiştim kendi doktorumu aradım müsait değil dönecek bana am şuan sevinsemmş bilemedim başka bişeyden yüksek çıkıyo olamaz heralde değil mi idrarda silikte olsa pozitifti varmı bukadar düşğk değeri olanHadi inşallah müjdeyle dön
Canım sonucumu aldım pozitif ama değerim 8,5. Yani böyle bi değer duymadım hiç ilk gebeliğimde bat günü 967 hcg ile öğrenmiştim kendi doktorumu aradım müsait değil dönecek bana am şuan sevinsemmş bilemedim başka bişeyden yüksek çıkıyo olamaz heralde değil mi idrarda silikte olsa pozitifti varmı bukadar düşğk değeri olan
Canım benim ya dündü bat ya bugün kimi ay 28 günde kimi ay 29 günde oluyorum. @butterfly_gns
gec dollenme olabilir ya da bir ihtimal kimyasal gebelik canim. doktor 2 gun sonra ayni yerde kan testini tekrarlat der kesin.Canım sonucumu aldım pozitif ama değerim 8,5. Yani böyle bi değer duymadım hiç ilk gebeliğimde bat günü 967 hcg ile öğrenmiştim kendi doktorumu aradım müsait değil dönecek bana am şuan sevinsemmş bilemedim başka bişeyden yüksek çıkıyo olamaz heralde değil mi idrarda silikte olsa pozitifti varmı bukadar düşğk değeri olan