2018 mokoryonik diamniotik ikiz bebek sahibi olacaklar.

aysegullc

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
55
10
6
28
12+5 gunluk monokoryonik diamniotik hamileyim benim durumumda olanlar varmi. ne gibi sıkıntılarınız var. yardimci olurmusunuz.

Benim monokoryonik diamniyotik tek yumurta ikiziydi canım perşembe günü doğdu kuzularim suan kuvezdeler iki gün oksijen desteği aldılar şimdi beslemeye başlamışlar 32 haftada erken doğum riskim vardı 36 haftaya kadar adalat ve magnezyum kullandım ilk 3 ay bulantım çoktu sonra azaldı ve bitti 3 haftada bir kontrole gidiyordum aklına takılan bişey olursa yardimci olmaya çalışırım canım suan sezaryen yerim ağrıyo fırsat buldukça yazıyorum işte istersen 2018 ikiz annelerine yaz orda bi kaç arkadaş daha vardı sohbet ortamida güzel

Ben de 12+6 haftalik diamniyotik hamileyim. Ama kucuk olanla fark 5 gun olmus. Ilk hamileligim ve ailemde hic ikiz yok bu fark normal mi arkadaslar?

merhaba. ben de monokoryonik diamniyotik hamileyim biri 16+6 digeri 17+6 arada bir hafta fark var benim durumumda olup saglikli dogim yapan varmi acaba.

sizinde arada hafta farki varmiydi peki

bir iki günluk fark oluyordu hep ultrasonda biri 2260 biri 2500 gr doğdu sadece 1 hafta kuvezde kaldılar hafta farkı çok açılmadikca sorun olmaz
bnm ikiz gebeligi ogrendigimden beri hep bir gun fark vardi. buyuzden bazen acaba cift yumurta ikizimi diye dusunuyorum. 16. haftada faek iki gun oldu bir hafta sonra baska bir daktora gittim bir hafta fark cikardi.

bnm suan 18 haftalik sizin aradaki fark ne durumda ben daha ayin ikisinde gtcem ne durumdalar bilmitorum
Ben de gecen hafta gittim. Ama haftaya da gidecegim. Iki farkli yere gidiyorum. Biri devlet hastanesi digeri özel. Bebeklerin duruşu cok onemli diyor doktor. Bu sefer fark daha az çıktı ama sanirim pozisyonlariyla alakali. Haftaya gittigimde daha saglikli sonuclar gorecegimi umuyorum. Siz hic ayrintili ultrason yaptırdınız mi?

ben oldukca bu konuda iyi olan bir doktora gidiyorum her gittigimde yarim saati gecik bebekleri inceliyor. ve her defasinda renkli ultrasonlada bakiyor. ama hic ayrintili ultrason yaptirmadim. siz yaptrdiniz mi

ben oldukca bu konuda iyi olan bir doktora gidiyorum her gittigimde yarim saati gecik bebekleri inceliyor. ve her defasinda renkli ultrasonlada bakiyor. ama hic ayrintili ultrason yaptirmadim. siz yaptrdiniz mi
Hayir ama bu sefer gittigimde isteyecegim. Ikizlerde erken de bakilabiliyormus. Ben ikili test de yaptirmadim onun icin merak ediyorum

Hayir ama bu sefer gittigimde isteyecegim. Ikizlerde erken de bakilabiliyormus. Ben ikili test de yaptirmadim onun icin merak ediyorum
bende haftaya gitcem doktoruma soyleyeyim bakalim ayrintili ultrasonu. ayrintili ultrasonda gun farki daha net ve dogru sekilde ortaya cikiyor diye biliyorum. ben once universte hastanesine gidiyordum. orada ikili teste girdim ense kalinligi cikti iki bebektede. sonra suanki doktorumu buldum ve ona gittim o ultrasonda bakti. dahada emin olmak icin renkli ultrasonla burun kemigine bakti ve bir sorun olmadgini soyledi. tahminimce daha iyi bebekler gozlenebiliyor galiba renkli ultrasonla.

Ikili testte ben de cok kararsiz kalmistim ama doktorum genelde riskliymis gibi sonuc veriyor dedi. Ama yine de aklomda kaldi. Cunku diger kromozmal rahatsizliklari da belirliyormus. Artik o gecti de ayrintili usg de veri sagliyormus. Sizin kac haftalik oldular?

benim 19 haftalik. ikili testte ense kalinligi cikarsa genelde down sendromundan supheleniyorlar down sendromlu hastalarin burun kemigi olmuyormus. sizin doktorunuz burun kemigine dikkat etmistir sıkıntı olsa soylerdi. siz kac haftaliksiniz

benim 19 haftalik. ikili testte ense kalinligi cikarsa genelde down sendromundan supheleniyorlar down sendromlu hastalarin burun kemigi olmuyormus. sizin doktorunuz burun kemigine dikkat etmistir sıkıntı olsa soylerdi. siz kac haftaliksiniz
Ense kalinligini olctu normal dedi. Burnu da olusmus %80 sorun gorunmuyor dedi. Ama gun farki problemimiz var iste. 16 hafta dolacak büyügün digeri daha haftanin basinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…