- 31 Ocak 2018
- 417
- 148
- 23
- 35
lazer tedavisi yaptrmadim ama arastrdim basari orani yuksekti. detaylica arastr nasil oluyor. basari orani ne. nerde daha iyi yapiliyor diye. rabbim sifa versin cok uzuldumMerhaba arkadaslar, ikizlerinde twin twin sendromundan dolayi lazer tedavisi yaptiran var mi? Doktorum bana olabilir dedi. Tek yumurta ikizlerim arasinda kilo farki %28 i gecmis.
Amin , tesekkur ederim. Konyadayim ama Istanbul' Recep Has'a gidecegim on gun sonra bakalim ne diyecek.lazer tedavisi yaptrmadim ama arastrdim basari orani yuksekti. detaylica arastr nasil oluyor. basari orani ne. nerde daha iyi yapiliyor diye. rabbim sifa versin cok uzuldum
istanbul capa bu konuda cok iyiymis ben daha derin arastrip sana bildiririm sende elinde olan her imkani kullanmaya calis. Cani veren Allah sadece o alabilir doktorlar ne desede fazlada umutsuzluga kapilmaAmin , tesekkur ederim. Konyadayim ama Istanbul' Recep Has'a gidecegim on gun sonra bakalim ne diyecek.
kac haftaliksin suanistanbul capa bu konuda cok iyiymis ben daha derin arastrip sana bildiririm sende elinde olan her imkani kullanmaya calis. Cani veren Allah sadece o alabilir doktorlar ne desede fazlada umutsuzluga kapilma
Cok tesekkur ederim. Belirsizlik kötü hayirlisi olsunistanbul capa bu konuda cok iyiymis ben daha derin arastrip sana bildiririm sende elinde olan her imkani kullanmaya calis. Cani veren Allah sadece o alabilir doktorlar ne desede fazlada umutsuzluga kapilma
kac haftaliksin suanCok tesekkur ederim. Belirsizlik kötü hayirlisi olsun
Biri 17 haftalik digeri 16+2. Sizin de tek yumurta ikiziydi degil mi?kac haftaliksin suan
evet tek yumurta ikizi bnmde bende ayni durumdan cok korkuyorum. gun farki az sizin gelisim farki yuzde kac nasil tts den supheleniyorlar onu anlamadim. sen icini ferah tutBiri 17 haftalik digeri 16+2. Sizin de tek yumurta ikiziydi degil mi?
Kilo farki %28 dedi doktor onun icin tereddüt ediyor. Bilmiyorum ki ben deevet tek yumurta ikizi bnmde bende ayni durumdan cok korkuyorum. gun farki az sizin gelisim farki yuzde kac nasil tts den supheleniyorlar onu anlamadim. sen icini ferah tut
Kilo farki %28 dedi doktor onun icin tereddüt ediyor. Bilmiyorum ki ben desizin fark olustu mu kac haftaliklar?[/QUOT
20 haftaliklar benimkiler. gebeligimin basindan itibaren takibini yaptrdgim doktor 2 gun fark var demisti bir ay once %7 idi fark. oyle deyince baska bir doktora gttim 1 hafta fark cikardi. bende bilmiyorum ne kadar fark var pazartesi gtcem tekrar kendi doktoruma aydan aya gidiyorum.
insallah. benim bebegim senin bebegin farketmez onlar gunahsiz melekler rabbim meleklerimizi korusun. baska diyecek birsey yok elden basja birsey gelmez. sende uzulup meleklerini uzme. umutlu ol umudunu yitirme.Hmm sizin azmis ya kafanizi karismayin . boyle devam eder insaallah
Amniom sıvısindan degil mi? O gelisim sebebini belirleyebilen bir yontem mi? Bilmiyordum.sivi alimini daha basarili oldugunu soyluyorlar lazere gore. lazerde basari olani yari yariyaymis. sivi alindiginda ise %8 dusuk ve erken dogum olasiligi. sivi alimini da arastr bence
Amniom sıvısindan degil mi? O gelisim sebebini belirleyebilen bir yontem mi? Bilmiyordum.
Evet boyle bir sey olabilir bizde. Çünkü doktor sivi derinliklerini olctu farki fazla buldu. Artik hayirlisi diyorum ben elden bir sey gelmiyor. Tesekkur ederimmiki bebek arasında kan alışverişi varsa, küçük bebeğin sıvısında azalma ve zamanla tükenme oluyor. büyük bebekte ise sıvı artışı. lazerden önce eskiden sıvıları eşitlemek adına belli aralıklarla sıvı alıyorlarmış. riskleri bunun da fazla ve şu an pek tercih edilen bir yöntem değil diye biliyorum. ayrıca bazen de bebekler arasındaki zarı delip eşitleme de yapılabiliyormuş.
ne durumdasin bebeklerin iyilermi istanbula gttin mi?Evet boyle bir sey olabilir bizde. Çünkü doktor sivi derinliklerini olctu farki fazla buldu. Artik hayirlisi diyorum ben elden bir sey gelmiyor. Tesekkur ederimm
Merhaba canım, henüz bir degisme yok. Salı gününü bekliyorum Recep hocaya gidecegiz. Artik onu bekliyorum. Ama pek umudum kalmadi nedense. Sen nasil oldun, bebisler nasil oldu?ne durumdasin bebeklerin iyilermi istanbula gttin mi?
bendede ttts oldugunu ve 2. evrede oldugunu soylediler. kucuk bebek iki hafta geride 19. haftada kalmos buyuk bebek bir kac gun farkla 21. haftaya uyumlu sayilir ama durumlari cok kotu. galiba kaybediyorum onlari.Merhaba canım, henüz bir degisme yok. Salı gününü bekliyorum Recep hocaya gidecegiz. Artik onu bekliyorum. Ama pek umudum kalmadi nedense. Sen nasil oldun, bebisler nasil oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?