2018 mokoryonik diamniotik ikiz bebek sahibi olacaklar.

Merhaba arkadaslar, ikizlerinde twin twin sendromundan dolayi lazer tedavisi yaptiran var mi? Doktorum bana olabilir dedi. Tek yumurta ikizlerim arasinda kilo farki %28 i gecmis.

Merhaba arkadaslar, ikizlerinde twin twin sendromundan dolayi lazer tedavisi yaptiran var mi? Doktorum bana olabilir dedi. Tek yumurta ikizlerim arasinda kilo farki %28 i gecmis.
lazer tedavisi yaptrmadim ama arastrdim basari orani yuksekti. detaylica arastr nasil oluyor. basari orani ne. nerde daha iyi yapiliyor diye. rabbim sifa versin cok uzuldum

sivi alimini daha basarili oldugunu soyluyorlar lazere gore. lazerde basari olani yari yariyaymis. sivi alindiginda ise %8 dusuk ve erken dogum olasiligi. sivi alimini da arastr bence

Amniom sıvısindan degil mi? O gelisim sebebini belirleyebilen bir yontem mi? Bilmiyordum.

iki bebek arasında kan alışverişi varsa, küçük bebeğin sıvısında azalma ve zamanla tükenme oluyor. büyük bebekte ise sıvı artışı. lazerden önce eskiden sıvıları eşitlemek adına belli aralıklarla sıvı alıyorlarmış. riskleri bunun da fazla ve şu an pek tercih edilen bir yöntem değil diye biliyorum. ayrıca bazen de bebekler arasındaki zarı delip eşitleme de yapılabiliyormuş.

Evet boyle bir sey olabilir bizde. Çünkü doktor sivi derinliklerini olctu farki fazla buldu. Artik hayirlisi diyorum ben elden bir sey gelmiyor. Tesekkur ederimm

Merhaba canım, henüz bir degisme yok. Salı gününü bekliyorum Recep hocaya gidecegiz. Artik onu bekliyorum. Ama pek umudum kalmadi nedense. Sen nasil oldun, bebisler nasil oldu?
bendede ttts oldugunu ve 2. evrede oldugunu soylediler. kucuk bebek iki hafta geride 19. haftada kalmos buyuk bebek bir kac gun farkla 21. haftaya uyumlu sayilir ama durumlari cok kotu. galiba kaybediyorum onlari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…