2018 Nisan Anneleri burda toplanalım

Gozunuz audin canim ben 13+2deydim pazartesi randevum vardi ve doktorum cinsiyetimizi soyledi bile sag salim dogarlar insalah artik dahada bi heycanliyim sanki:anneadayı:
Ben boraz korkuyorum ya cinsiyeto degisirse diye☺ haftaya devllete gidip de sorucam emin olayim.gerci doktorun emin konustu da.insan iste cok emin olmak istio

Ben boraz korkuyorum ya cinsiyeto degisirse diye☺ haftaya devllete gidip de sorucam emin olayim.gerci doktorun emin konustu da.insan iste cok emin olmak istio
Cinsiyetini cok net gorebildiyse degismez sanirim canim zaten cok emin olmadan söylemiyorlar normalde ama icinde kalmasin git tabi yinede , bana kalsa her hafta doktora gitmek istiyorum

Biz de bugun itibari ile 13 haftalık olduk, bebegime doktorum kız dedi, daha 9 haftalikken kız diye bir tahminde bulunmustu, sag yumurtaliktan hamile kaldigim icin, Rabbim herkese saglikli ve hayırlı evlatlar nasip etsin, sağlıkla kucagimiza alalim insallah

sağ yumurtalık erkek diye yazıyor çoğu yerde ama

Sanirim sol yumurtalik erkek sag kiz , sonraki randevuma daha var ama ilk tahminimize gore erkek olucak hep sol tarafimda hissesiyorum agrilarim bebk orda sanki ..bu aylarda rahatsızliklariniz var mi

Sanirim sol yumurtalik erkek sag kiz , sonraki randevuma daha var ama ilk tahminimize gore erkek olucak hep sol tarafimda hissesiyorum agrilarim bebk orda sanki ..bu aylarda rahatsızliklariniz var mi
Kasiklarima agri giriyor sanırım yerini genisletiyor :) bunun disinda bir sikayetim yok

Nasılsınız bakalım güzel anneler? .
Belirtiler cinsiyet ne durumda .. Benim bir prensesimolacakmış çok şükür :)))

Nasılsınız bakalım güzel anneler? .
Belirtiler cinsiyet ne durumda .. Benim bir prensesimolacakmış çok şükür :)))

Biz 12. Hafta erkek olduğunu öğrenmiştik zatende etrafdan erken öğrenmişsin diyenler olmuştu kafam karışmıştı bugün kontrolümüz vardı kesinleşti artık 16. Hafta bitiminde erkekmiş hayırlı sağlıklı gelsin bebişler. Bir kaç gündür çarpıntımı adı bilmiyorum kalbimde kuş kanadı çırpıyor gibi oluyor dr a sordum kan baktır dedi olmazsa ekg dedi biraz canım sıkıldı onu dışında herşey iyi gidiyor çok şükür.

Bizim de kızımız olacak :) 16 haftaligiz, hareketleri hissetmek icin sabirsizlaniyorum, bu grupta hareketleri hisseden var mi? Doktor 2 hafta sonra hissedersin dedi

Bizim de kızımız olacak :) 16 haftaligiz, hareketleri hissetmek icin sabirsizlaniyorum, bu grupta hareketleri hisseden var mi? Doktor 2 hafta sonra hissedersin dedi
bennn :))) ilk gebeligim 20 haftadayiz 16 ,17 de bi iki kere hissettim ama 19 haftalikken artık her gün olmasa da çok net hissediyorum . Vurup kaçıyor yavrum . Genelde yemek yeyip sırt üstü uzandigimda oluyor.. Sende biseyler yeyip uzan belki hissedersin :))

bennn :))) ilk gebeligim 20 haftadayiz 16 ,17 de bi iki kere hissettim ama 19 haftalikken artık her gün olmasa da çok net hissediyorum . Vurup kaçıyor yavrum . Genelde yemek yeyip sırt üstü uzandigimda oluyor.. Sende biseyler yeyip uzan belki hissedersin :))
Ben çikolata yiyiyorum kontrole giderken uyuyorsa uyansin diye bana misin demiyor bizimki :)ikidir hep uyuyor oluyor, yemekten sonra uzanmayi deneyeyim bir de :) Teşekkürler

Back
X