2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

benimde işte enerjimi düşürüyor bu uykulu hal.sabah 6.50 gibi uyanmak zorundayım.
sabah ben de zor kalkıyorum yataktan havalarda serinledi ya onun da etkisi var bence ayrıca çokçok üşüyorrum hatta donuyorum.. aama gün içinde hiç öyle uykum gelmiyor hatta akşam da gelmyor geç yatıyorum ıyüzden ;(

sabah ben de zor kalkıyorum yataktan havalarda serinledi ya onun da etkisi var bence ayrıca çokçok üşüyorrum hatta donuyorum.. aama gün içinde hiç öyle uykum gelmiyor hatta akşam da gelmyor geç yatıyorum ıyüzden ;(
kocam hala hamile halinden anlamıyor.ona yarış atı gibi bir kadın lazımmış bu halimle nefes nefese peşindeyim uzun bacaklı uzun boylu ben kısa bacaklı kiloluyum.

kocam hala hamile halinden anlamıyor.ona yarış atı gibi bir kadın lazımmış bu halimle nefes nefese peşindeyim uzun bacaklı uzun boylu ben kısa bacaklı kiloluyum.
ilk çocugunuzdu bu dimi??? erkekler ilk kez baba olacakları zaman genelde öyle oluyor,onların hissettikleri birşey olmadıgı için tepkisiz ilgisiz kalıyorlar.benim eşimde öyleydi kızımda,çok ta duygusal romantik değildir de zaten ama bu gebeliğimde daha hassas hissediyorum çünkü babalığın ne demek oldugunu biliyor,bir çocugun ona neler hissettirdiğini deneyimledi,seninki de bir kucagına alsın hayırlıısıyla hem sana hem de bebeğinize karşı tüm tavırları değişecektir eminim ;)

ilk çocugunuzdu bu dimi??? erkekler ilk kez baba olacakları zaman genelde öyle oluyor,onların hissettikleri birşey olmadıgı için tepkisiz ilgisiz kalıyorlar.benim eşimde öyleydi kızımda,çok ta duygusal romantik değildir de zaten ama bu gebeliğimde daha hassas hissediyorum çünkü babalığın ne demek oldugunu biliyor,bir çocugun ona neler hissettirdiğini deneyimledi,seninki de bir kucagına alsın hayırlıısıyla hem sana hem de bebeğinize karşı tüm tavırları değişecektir eminim :KK66:
kocamın ailesi komando gibi yetiştirmişler küçükten çalıştırmışlar.tövbe yarabbim vahşi doğada yetişmiş gibi.bense babam memur şehir şehir geziyor diye saksıda bitki gibi evde yetiştim.daha hassasım ona göre.o genetik olarakta daha hareketli enerjik,ben ona göre çok ağır kanlı kalıyorum.karnım daha ufak olduğu için halen algılayamadı sanırım.

Ultrason bebeğin ölçüsüne göre hafta hesaplar CRL diye yaZar ultrason kağıdının köşesinde.erken dönemde yapılan ultrasonlar genelde son adet tarihiyle uyumlu sonuç verirler. Sadece eğer geç döllenme olduysa bu hafta hesabı değişir ve herhalukarda ultrason kağıdında yazan değer esas alınır. Ama öyle 2-3 günlük artı ya da eksiler çok bir anlam ifade etmez. Senin kaç gün oynuyor iki tarihin arasında ??
iki gün ama ben netten blastokist e göre hesaplamistim doktor adet tarihini baz alıyoruz dedi. öyle aman aman bi fark yok da yine de işte

kocamın ailesi komando gibi yetiştirmişler küçükten çalıştırmışlar.tövbe yarabbim vahşi doğada yetişmiş gibi.bense babam memur şehir şehir geziyor diye saksıda bitki gibi evde yetiştim.daha hassasım ona göre.o genetik olarakta daha hareketli enerjik,ben ona göre çok ağır kanlı kalıyorum.karnım daha ufak olduğu için halen algılayamadı sanırım.
erkeklerin gözüne soka soka yaşamak lazım.Benim eşim de öyle çok ince ruhlu değildir kendiliğinden yapmaz.Söyleyerek yaptırıyorum o da genelde soylenerek yapıyor :KK48: Yalnız değilsin :KK19:

kızlar bir haftada bir türk kahvesi içiyorum suyla sıkıntı olmaz değil mi?

Sağol Can'ım. Ama dün öğrendim ki ikizin biri devam etmiyor. Yok olmuş düşmüş bişey olmuş işte yoktu.
Diğeri sağlıklı şükür. Kalbini duyduk. Umarım devam eder sağlıklı şekilde.
Sana da yakın zamanda bu duyguları yaşamak nasip olur inş.
sağlıkla olsun herşey üzülme sakın. allah korusun doğduktan sonra sıkıntı olsa napıcaksın. herşeyin hayırlısı gülüm. şükür diğeri sağlıklı. kendine çok iyi bakmalısın. otur kalkma yerinden bi üç ay :KK19:

hımm benimle beraber transfer olan biri vardı memorial'de onun da ailesi de dahil kimsenin haberi yoktu ve bir kızı vardı. aynı kişi mi acaba diye merak ettim. inş sağlıkla kucağınıza alırsınız :anne:
inşallah arkadaşım hepbirlikte ;)

kızlar bügün içimden geleni yazdım.facebook mesajla kocama yarın doğum günüm zaten her uyarım işine gelmez dırdırlanır bana.ya kocam ben hariç herkesi öne koyar ailesini arkadaşlarını başkaları için beni ziyan eder.hamilelik nedenıyle biraz yanımda gibi güvende vermediği için bu halime de güveniyorum.bende bunları yüzüne ifade edemiyorum çoğu zaman.ifade etsem de aynı tas aynı hamam. ihtiyacım var desem dizinin dibinde mi oturcam der. bende yazdım dizimin dibinde değilde omzumun yanında ol yaslanayım diye dedim.en parazit gibi arkadaşları bile evlilikte insani sınırları ve olmazsa olmazları bilirler bizimki hariç.başına arkadaş ayağına parasını zamanını sömüren insanları toplar.bendeartık yazdım senin huzurun ve dünyan benim beni kaybedersen kaybedersin(sıkışınca tehdit ediyon ben tehdite tokum der.akıl verme para ver der).bende yazdım sana akılda vermiyorum tehditte etmiyorum kendime güveniyorum dedim.daha ne diyim ben bu adama doğum günümde pasta hediye istemiyorum yanımda olsun istiyorum.ben bebeğim dolayısı ile kendimi üzmüyorum yoksa benim psikolojim kötü olsa evlilik de kötü olacak.destek verecek bir düzelme yapmaya yanaşmayacak.çocuk hatrına azıcık akıllanır mı bilmem.ama çocuk doğunca aynı şekil olursa çocuk huzurlu ortamda olmaz ki.istediklerim huyunu yüzde yüz değiştirsin değil önem vermeyi değer vermeyi becersin biraz.

kızlar bügün içimden geleni yazdım.facebook mesajla kocama yarın doğum günüm zaten her uyarım işine gelmez dırdırlanır bana.ya kocam ben hariç herkesi öne koyar ailesini arkadaşlarını başkaları için beni ziyan eder.hamilelik nedenıyle biraz yanımda gibi güvende vermediği için bu halime de güveniyorum.bende bunları yüzüne ifade edemiyorum çoğu zaman.ifade etsem de aynı tas aynı hamam. ihtiyacım var desem dizinin dibinde mi oturcam der. bende yazdım dizimin dibinde değilde omzumun yanında ol yaslanayım diye dedim.en parazit gibi arkadaşları bile evlilikte insani sınırları ve olmazsa olmazları bilirler bizimki hariç.başına arkadaş ayağına parasını zamanını sömüren insanları toplar.bendeartık yazdım senin huzurun ve dünyan benim beni kaybedersen kaybedersin(sıkışınca tehdit ediyon ben tehdite tokum der.akıl verme para ver der).bende yazdım sana akılda vermiyorum tehditte etmiyorum kendime güveniyorum dedim.daha ne diyim ben bu adama doğum günümde pasta hediye istemiyorum yanımda olsun istiyorum.ben bebeğim dolayısı ile kendimi üzmüyorum yoksa benim psikolojim kötü olsa evlilik de kötü olacak.destek verecek bir düzelme yapmaya yanaşmayacak.çocuk hatrına azıcık akıllanır mı bilmem.ama çocuk doğunca aynı şekil olursa çocuk huzurlu ortamda olmaz ki.istediklerim huyunu yüzde yüz değiştirsin değil önem vermeyi değer vermeyi becersin biraz.

Cnm senin mesajlarini uzun zamandir okuyorum . Olgunlaşmamis bir kocan, onun sorunlu ailesi, tam oturmamis bir evliligin var. Merak ediyorum niye cocuk yaptin? Sana, cocuguna yazik degil mi

Valla Can'ım tam çok fazla takma. Bir çok ilişkide yaşanan şeyler bunlar diyecektim ama önceki konularına baktım. Benim de eşimle dönem dönem arkadaşlarına çok vakit ayırmasından ve ailesini ön plana almasından dolayı çatışmalarımız oldu. Ama senin durumun çok farklı. Benim karşımda az çok halden anlayan bir insan var. Ve ben bu durumumuzu hep çocuk olmamasına bağladım. Sanki tam aile olmayı anlayamamış gibi. Ki birçok kişi aynı şeyi söyledi. Çocuk olunca fark edecek birçok şeyi diye.
Ama bu yazını okuyunca tam başka şeyler diyecektim ama eski yazıların kafamı karıştırdı. Şimdi bu çocuğu neden yaptın demeyeceğim çünkü çocuk sahibi olamamış bi insan olarak bunu ne kadar çok istediğini en azından buna ihtiyacın olduğunu tahmin edebiliyorum. Anne olma özlemi. Başka açıklaması Yok.
Umarım zamanla her şey değişir. Olgunlaşmamış ve kişiliği oturmamış bir eşin var bence. Dilerim baba olunca az da olsa değişir.

bu tarz özel konuların facebook gibi genel platformlardan duyurulması bana çok mantıklı gelmiyor. muhakkak konuşmanın bundan daha mantıklı ve işe yarayacak bir yolu bulunabilirdi. erkekler biz kadınlardan farklıdır bunun hepimiz farkındayızdır herhalde. onun anlayacağı dilden konuşmayı öğrenmen lazım. yani eşinin huyuna göre davranmayı. ancak ozaman bir aile olabilirsiniz. yoksa sen faceden yaz o instagramdan sana cevap versin. nereye kadar?? ya da eline ne geçecek daha çok kişi senin derdini duyunca?

Back
X