Herkese merhaba hanımlar

biliyorsunuzdur düşük tehdidim vardı 5 adet progesteron iğne verilmiş ve istirahat etmem söylenmişti . Dün son iğnemi yaptırdım ve bugün kontrole gittim. Çok şükür derinden de olsa kalp atışını dinleyebildik. Kendi doktorumu arayıp haber verdim ( tüp bebek yaptırdığım doktor başka bi ilde , ben şu an geçici başka bi doktora göründüm ) sorun yok herşey yolunda dddi kalbin sesini ve usg yi görüp. Fakat kendi doktorum bana 6+6 dasın biz normalde bu günlerde kalbe bakmaz seni ayın 19 una çağıracaktık dedi . Düşük tehlikenden ötürü erkenden bakmış ve duymuşsun bu iyi dedi . Bugün kalp duyan doktor ise bana 6+1 desin dedi. Neden fal ediyor bileniniz var mı ? Bugünkü doktor 20 gün sonra kendi doktorum 10 gün sonra muayene ol dddi . Kafam çok karıştı . Tabiki kendi doktoruma güveniyorum onun dediklerini yapıcam ama bugünkü doktor neden böyle bir hesap çıkardı ultrason cihazıyla ya da doktorun kendi eliyle alakalı olabilir mi ? Siz de bu durumu yaşadınız mı? Ayrıca kal atımından sonra gittiğiniz ilk nuayenede ne gibi tetkikler istendi ? Bende. Bugün de hiçbir test istenmedi bu doğru mu ?