2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

evet vende dehic ikinci kese görünmedi ne zamana kadar böyle gidecek adam gibi bilgide alamadom sanirim dr larda bilmiyor.evimde ufak tefek isler var korkuma bisey yapamiyorum yatiyorum dinleniyorum.diger bebegi tehlikeye sokmasin Allah korusun.

Bizde 5+3 filandı tek kese gördük ertesi gün yoğun kanamayla hastaneye yatırdılar.. Proluton iğne oldum ama sabaha kadar kanama devam etti.. Ertesi sabah tek kesede kalp atışı gördük vajinal.. Akşama doğru avucum kadar parça geldi sonra diğer embriyonun düşük olduğunu söylediler.. Tabi bişe araştırdıklarından değil parçayı patolojiye bile göndermediler diğer kese duruyor diye.. Ve 40 gün boyunca gelmeyen renk kalmadı, kahve kırmızı çamur gibi yeşil 40 dolunca kesildi çok şükür şimdi 2.5 ay kaldı inş geçer sorunsuz.. Benzer diye yazmak yardımcı olmak istedim:)

Allahım olumsuz dusunmeyim çok arastirmayim diyorum kendimi tutamiyorum.Ben tüp bebekte boş gebelik olmaz biliyordum şimdi baktım oluyormuş.:KK17: Boş gebelik geçmişi olan biri olunca korku sardı. Ilkine doktor kan pihtilasmasindan demişti şimdi onu da kullanıyorum ama Allahım aklıma geleni başıma getirme Yarabbim.Haftaya cumartesi kalp atışı randevusu geçer mi ki bir hafta pofffff :KK34: en son kese iyi yolk sac da iyi demişti. hayırlısı :dua: ikize nasıl bakicam diyordum yok Allahım mizmizlanmiyorum. :KK47: Sen ne dersen o olur.

Bizde 5+3 filandı tek kese gördük ertesi gün yoğun kanamayla hastaneye yatırdılar.. Proluton iğne oldum ama sabaha kadar kanama devam etti.. Ertesi sabah tek kesede kalp atışı gördük vajinal.. Akşama doğru avucum kadar parça geldi sonra diğer embriyonun düşük olduğunu söylediler.. Tabi bişe araştırdıklarından değil parçayı patolojiye bile göndermediler diğer kese duruyor diye.. Ve 40 gün boyunca gelmeyen renk kalmadı, kahve kırmızı çamur gibi yeşil 40 dolunca kesildi çok şükür şimdi 2.5 ay kaldı inş geçer sorunsuz.. Benzer diye yazmak yardımcı olmak istedim:)
ben parça goremedim kendimde ama dun beklide tutunmayan embriyoyu atmak icin gelmiştir.bende de.cevaplar icin teşekkür ederim ilk tüpüm.tekdi o yüzden belki kaydı gitti.Allah elimizdekileri sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin

Allahım olumsuz dusunmeyim çok arastirmayim diyorum kendimi tutamiyorum.Ben tüp bebekte boş gebelik olmaz biliyordum şimdi baktım oluyormuş.:KK17: Boş gebelik geçmişi olan biri olunca korku sardı. Ilkine doktor kan pihtilasmasindan demişti şimdi onu da kullanıyorum ama Allahım aklıma geleni başıma getirme Yarabbim.Haftaya cumartesi kalp atışı randevusu geçer mi ki bir hafta pofffff :KK34: en son kese iyi yolk sac da iyi demişti. hayırlısı :dua: ikize nasıl bakicam diyordum yok Allahım mizmizlanmiyorum. :KK47: Sen ne dersen o olur.
Yolk-sac varsa gebelik boş olmuyor canım hiç canını sıkma.boş gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum dr yolk sac gördüm diyosa o gebelikde fetüste oluyor mutlaka ;)

ben parça goremedim kendimde ama dun beklide tutunmayan embriyoyu atmak icin gelmiştir.bende de.cevaplar icin teşekkür ederim ilk tüpüm.tekdi o yüzden belki kaydı gitti.Allah elimizdekileri sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin

MaşAllah inşAllah sonuna kadar gider:: ben o Zaman'dan beri evden çıkmıyorum.. 4 ay sadece tuvalete kalktım hep yattım, ara ara hastanedede yatırdılar.. Şimdi sadece evde odadan odaya birde hastaneye çıkıyorum:) dikkat ettim 4. Deneme nasipse sonu bekliyoruz işte Rabbim tamamına erdirip kucağımıza almayı nasip etsin<3

amin inşallah arkadaşım.

Yolk-sac varsa gebelik boş olmuyor canım hiç canını sıkma.boş gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum dr yolk sac gördüm diyosa o gebelikde fetüste oluyor mutlaka :KK66:
inşallah arkadaşım.biraz evhamliyim hep kötüyü düşünürüm huyum batsin. benim ilk gebeligimde yolk sac olmasına rağmen boş gebelikti.:110: bu düşüncelerimi annemlere söyleyince bi güzel payladilar beni.iyi düşün iyi olsun çok araştırma çok okuma diye :sinirli: Sabırla beklemekten başka çare yok :oops:[/QUOTE]

inşallah arkadaşım.biraz evhamliyim hep kötüyü düşünürüm huyum batsin. benim ilk gebeligimde yolk sac olmasına rağmen boş gebelikti.:110: bu düşüncelerimi annemlere söyleyince bi güzel payladilar beni.iyi düşün iyi olsun çok araştırma çok okuma diye :sinirli: Sabırla beklemekten başka çare yok :oops:
[/QUOTE]
Yolk-sac varsa boş gebelik olmaz yaa literatür bilgisidir emin misin ?? Neyse ailenin dediği gibi kafanı karıştırma boş gebelik sıklıkla tekrarlayan bir durum değil Zaten, o anki yumurtanın kalitesizliği ile alakalı ben mesela Doğum kontrol hapı kullanıyorlen gebe kalmıştım boş gebelikti,sonra kızımı doğurdum normal yolla ilk deneme de hamile kalıp.hiç endişe etme ;)

Yolk-sac varsa boş gebelik olmaz yaa literatür bilgisidir emin misin ?? Neyse ailenin dediği gibi kafanı karıştırma boş gebelik sıklıkla tekrarlayan bir durum değil Zaten, o anki yumurtanın kalitesizliği ile alakalı ben mesela Doğum kontrol hapı kullanıyorlen gebe kalmıştım boş gebelikti,sonra kızımı doğurdum normal yolla ilk deneme de hamile kalıp.hiç endişe etme :KK66:[/QUOTE]
Güzel düşünücem ben de :KK28: ki güzel olsun insallah. Büyük ihtimal cumartesiyi beklemeyip başka bi doktora gidip muayene olucam çok meraktayim çünkü :ıslık: embriyoları bi görsem :dua:

MaşAllah inşAllah sonuna kadar gider:: ben o Zaman'dan beri evden çıkmıyorum.. 4 ay sadece tuvalete kalktım hep yattım, ara ara hastanedede yatırdılar.. Şimdi sadece evde odadan odaya birde hastaneye çıkıyorum:) dikkat ettim 4. Deneme nasipse sonu bekliyoruz işte Rabbim tamamına erdirip kucağımıza almayı nasip etsin<3
amin Allah rast getirsin aslında. Her şey bir bahane belki güzel olaylara belki kötü olaylara

kızlar merhaba
bılenler vardır aranızda benım betahcg.m duzenlı artmıyor ama dr hıc umudunu kaybetmıyor ban karsı
yarın yıne kontrolum var
5+4 gunlugum bugun
kese gorulur mu yarın acaba?
bırde benım gıbı betahcg degerlerı duzenlı artmayıp hamıle olan bırılerını tanıyor musunuz?
bırde ne yıyıp içiyorsunuz?
hazır sut mu ıcıyorsunuz(UHT olanlardan)?
gunluk beslenmenızı ogrenebılır mıyım?

cok tesekkurler sımdıden...

kızlar merhaba
bılenler vardır aranızda benım betahcg.m duzenlı artmıyor ama dr hıc umudunu kaybetmıyor ban karsı
yarın yıne kontrolum var
5+4 gunlugum bugun
kese gorulur mu yarın acaba?
bırde benım gıbı betahcg degerlerı duzenlı artmayıp hamıle olan bırılerını tanıyor musunuz?
bırde ne yıyıp içiyorsunuz?
hazır sut mu ıcıyorsunuz(UHT olanlardan)?
gunluk beslenmenızı ogrenebılır mıyım?

cok tesekkurler sımdıden...
6+6 da git canım hem kese hem kalp görürsün.tüp olduğuna mı bilmem bana minik geldi 5.34 mm.ultrasonda 6+2 olarak hesapladı.blastokist transferine göre. 29 nisan çıkıyor.

6+6 da git canım hem kese hem kalp görürsün.tüp olduğuna mı bilmem bana minik geldi 5.34 mm.ultrasonda 6+2 olarak hesapladı.blastokist transferine göre. 29 nisan çıkıyor.
ama benımkı normal gelışen bır gebelık degıl betahcg degerlerım yavas artıyor
kanamam da olmadı
dr.da beklıyor bende
ama degerlerım sureklı artıyor yarın ne olacak bılemem
o yuzden sureklı dr kontrolundeyım canım o yuzden yarın gıdıcem
hıc benım gıbı degerlerı yavas artıpta normal gebelık gecıren duydun mu?
bırde sen hamıleleıgı neye gore hesapladın anlamadım?
dr.un mu hesapladı?

Kızlar bırsey sorucam dondurulmus embrıyo ile hamile olanlar transfere sıkışıkmı girdiniz

ama benımkı normal gelışen bır gebelık degıl betahcg degerlerım yavas artıyor
kanamam da olmadı
dr.da beklıyor bende
ama degerlerım sureklı artıyor yarın ne olacak bılemem
o yuzden sureklı dr kontrolundeyım canım o yuzden yarın gıdıcem
hıc benım gıbı degerlerı yavas artıpta normal gebelık gecıren duydun mu?
bırde sen hamıleleıgı neye gore hesapladın anlamadım?
dr.un mu hesapladı?
hic duymadım insallah gelisir devam eder.

Kızlar bırsey sorucam dondurulmus embrıyo ile hamile olanlar transfere sıkışıkmı girdiniz
doktordan doktora değişiyor kimi sıkışık istiyor.kimi normal gel diyor

Kizlar allaha sukur bugun azaldı gibi kahverengiler.rahatim Allaha şükür bulanti ve durup durup acıkmak artti

Gözün aydın arkadaşım çok sevindim.:KK39:
sagol canim

Çok sevindim canım.İnşaallah tamamen kesilir gider.
amin. Hepimiz allahin izniyle kucağımiza aliriz.leblebi kuruüzüm almayı düşünüyorum.2 saatte kan sekerim düşüyo midem bulanıyor.sonra o bulanti ile yiyince biraz bastırıyor ama geçmiyor.zaten umut dolu yolumuzda bunlar olacak

Back
X