2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

Benim 8.gün 57, 10.gün değerim 165, 12.gün de 435 ti. 7.günde de idrar testinde ikinci çizgi çıkmıştı. Benim hemen hemen aynı değer olan bir arkadaşın tekizi olacak inşallah.Çok değere bakmıyo galiba.
ayy bakmasın bakmasın zaten, Allah ikiz istryrn arkadaşlarıma versin inşallaahh :anneadayı:

şimdiden düşünmeye başladım ben de Allahın gücüne gitmesin de :dua: Insanogluyuz işte hem istiyorum bebeğim olsun şimdi de.Allahım şüphesiz sen her şeyi en iyi bilensin. :KK23:

Merhaba kızlar bende aranıza katılıcam sanırım.tüp bebek değil bu defa:))mart ayında bebeğimi kaybettim o tüp bebekti toplam 6 denemem oldu bir kızım var teste bi bakarmısınız?

Eklentiler

• IMG_5145.webp
    IMG_5145.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 110
Çok silik var gibi canım çok net görünmüyo fotodan.Yarın sabah kan vet hemen sonucu da bizimle paylaş hayırlu haberler alırsın inşaallah.

Merhaba kızlar bende aranıza katılıcam sanırım.tüp bebek değil bu defa:))mart ayında bebeğimi kaybettim o tüp bebekti toplam 6 denemem oldu bir kızım var teste bi bakarmısınız?
Biraz silik ama bu kadar ciktiysa daha yenidir büyük ihtimal.Ne güzel doğal yoldan olursa inşallah.

Günaydın herkese .Ben kese ile kalpatışı için ayrı ayrı gitmedim.Doktor tek seferde çağırdı ikisini aynı anda gördük 6+4 de çok şükür.Tekrar tekrar stres olmuyorsun.Görürsünz canım inşaallah aklınıza kötü şeyler getrmeyin.
Günaydın canım.
Maşallah sana da.
İnş biz de tez zamanda görürüz ikisini de

Canım senin midebulantın var mı ikimizinki yakınmış benim pek yok herkese soruyorm var mı diye.
Canım pek gidemiyorum nete geç görüyorum yazılanları kusura bakma..evet çok fena bulantilarim oluyor yemek kokularina hiç dayanamıyorum oguruyorum sürekli.. annemin yanındayım şimdi ama yarın evime geçecem nasıl yapacam bilmiyorum..ne güzel bulantilarinin olmamasi çok iyi

Kızlar ben de hiç bulantı yok sanki hiç hamile değil gibiyim .Bulantı olsa bir dert olmasa bir dert .Koku hassasiyeti ve uyku dışında belirti yok .

Back
X