2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

Merhaba arkadaşlar
Sizde de kuyruk sokumu ağrısı var mı? Fazla ayakta kalmaktan mı yoksa gebeliğin doğal agrilarindan mi acaba?
Bu arada hiç kontrole giden yok mu arkadaşlar? Kontrollerde neye bakılıyor,nasıl yapılıyor hiç paylasmiyorsunuz.Bilgiyi paylaşmada cimri olmayalım.Bilgilenelim diye açıldı başlık. :KK42: Nazar değer diye mi paylasilmiyo acaba diye aklıma gelmiyo değil.:KK51:

Benimde bulantılar devam ediyor kızlar neyseki artık kusmuyorum bende vinalac kullanıyorum
Bende de premesis plus dördüncü gün ama bugün çok beterdim sanki etkisi olmuyo gibi hayırlısı ile gecirseydik şu dönemi. Bir buçuk aydır kalitesiz bir yaşamım var.Markete ekmek almaya bile zar zor gidiyorum.Market de midemi bulandiriyor.
Hayırlısı ile kucağıma alayım popislerine popislerine vurucam kuzucuklarin :emir_bebek::emir_bebek::KK68:

Kusmuyorum derken dün yine hakkını verdim ben1 Ağustos tan beri yatış kaç kere hastanede yattım çıktım bulantı kusma düşük tehlikesi iğneler serumlar kanama.... ruhum sıkıldı artık kimsem de yok yalnızım

Kusmuyorum derken dün yine hakkını verdim ben1 Ağustos tan beri yatış kaç kere hastanede yattım çıktım bulantı kusma düşük tehlikesi iğneler serumlar kanama.... ruhum sıkıldı artık kimsem de yok yalnızım
Allah kolaylık versin zor durum yaşayanlar bilir anlar ancak arkadaşım.

Bismillah yeni haftaya şeker anne adayları :KK73:
Yine sessizlik hakim ☺ Olsun hayırlısı bakalım.

şimdi gördüm canım iyiyim ben 12haftalik olduk cumartesi ikili taramaya gideceğiz herhalde iyi bebek de :) hatta benim karnım çıktı top gibi oldu şimdiden bulantı kusma vs çok şükür yaşamadım arada oldu ama iyiyim kilo bile aldım hatta :D şimdilik her şey yolunda iyidir inşallah bebislerimiz de

şimdi gördüm canım iyiyim ben 12haftalik olduk cumartesi ikili taramaya gideceğiz herhalde iyi bebek de :) hatta benim karnım çıktı top gibi oldu şimdiden bulantı kusma vs çok şükür yaşamadım arada oldu ama iyiyim kilo bile aldım hatta :KK70: şimdilik her şey yolunda iyidir inşallah bebislerimiz de
Çok sevindim mutluluğun daim olsun inşallah arkadaşım.Ben de aksine bulantı ve kusmadan dolayı kilo almadım biraz da verdim hatta.:KK51:
doktor kilo alma dedi zaten bana da.

Premesis de ise yaramadı bende bulantı için aynı taş aynı hamam.:olamaz:
Bugün hem nöbet icin hem de oksapar için rapor almaya gittim doktora.Yaşanması gereken bir süreç sabret dedi.
Bebişler 6 cm olmuşlar :emir_bebek::emir_bebek:Doktorun hesabina göre 12+1 dik ama bugün 12+5 çıktı ultrasonda.Cuma tekrar gidicem bakalım.

Çok sevindim mutluluğun daim olsun inşallah arkadaşım.Ben de aksine bulantı ve kusmadan dolayı kilo almadım biraz da verdim hatta.:KK51:
doktor kilo alma dedi zaten bana da.

oy oy senin de bebeklerin iyiymiş çok şükür benim iştahım çok açıldı elimde değil olsun çok sorun değil kilo sağlıklı olsun da bebislerimiz senin de bulantılarım geçer inşallah kısa sürede rahatlarsın

Merhaba arkadaşlar
nasılsınız? Var mı bulantısı biten acaba :confused: Ben ayniyim o yuzden bıraktım premesis plusi.Cuma kontrolüm vardı.Nerdeyse bütün organlarına baktı ikisinin de.Parmakları artık sayılıyor müthiş birşey bu olay :KK36:
Ense boyunun da iyi olduğunu söyledi.Takviye vitamine başlatti. (imom omega) folik asiti haftada üç gün almamin yeterli olacağını söyledi.
Kasimin ortasında tekrar gideceğim o zaman prulotonu haftada bir yaptirmam gerektiğini söyledi.Bebekler büyüdüğü için erken doğum önlemi olarak.Ayın 18.de cinsiyetlerini öğreneceğiz inşallah :dua: Öğrenen arkadaşlar da vardır büyük ihtimal.
Beni başka bir profesöre yönlendirip ayrıntılı ultrason yaptiracagini söyledi.
Benden gelişmeler böyle :KK39:

bu ayın sonunda öğreneceğim inşallah. dün yoğurt yemiştim beni zehirledi sanırım hiç bulantim kusmam yok diyordum resmen beni öldürdü :KK43:
Bende de son hız devam ediyo bulantı ve kusmalar :110: ayin 18.de öğreneceğiz biz de bakalım.

Bende de son hız devam ediyo bulantı ve kusmalar :110: ayin 18.de öğreneceğiz biz de bakalım.

yaaa ne zormus bir gun yaşadım da feleğim sasti resmen Allah yardimcin olsun bende ibsallah 28.inde kontrole gidicem o zaman 17hafta 3 günlük olacak inşallah o zaman öğrenirim heralde drm 15 16dan önce söylemem cinsiyet dedi çok ısrar ettim ikili testte belki söyler diye ama yok söylemedi

yaaa ne zormus bir gun yaşadım da feleğim sasti resmen Allah yardimcin olsun bende ibsallah 28.inde kontrole gidicem o zaman 17hafta 3 günlük olacak inşallah o zaman öğrenirim heralde drm 15 16dan önce söylemem cinsiyet dedi çok ısrar ettim ikili testte belki söyler diye ama yok söylemedi
günaydınn kızlar.. benim bulantılarım azaldı çok şükür ara ara oluyor idare ediyorum..benimde 1 kız 1 erkek dedi ama kız yüzüstü yatıyordu emin olamadı gibi geliyor bana bakalım haftaya kontrolüm var tekrar soracam inşallah değişmez sağlıklı olsunlarda:nazar::dua:

Back
X