2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

günaydınn kızlar.. benim bulantılarım azaldı çok şükür ara ara oluyor idare ediyorum..benimde 1 kız 1 erkek dedi ama kız yüzüstü yatıyordu emin olamadı gibi geliyor bana bakalım haftaya kontrolüm var tekrar soracam inşallah değişmez sağlıklı olsunlarda:nazar::dua:

ooo masaallah ikiz hem de ne güzel bir kız bir erkek çok tatlı olur Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin hepimizin bebislerini inşallah

sağol canım inşallah öyledir haftaya tam netleşir bende bir kız bir erkek olsun çok istiyorum.. sende biran önce öğrenirsin umarım bellidir artık sonuçta:emir_bebek:allahım sağlıkla kavuştursun inşallah hepimize:nazar::dua:

günaydınn kızlar.. benim bulantılarım azaldı çok şükür ara ara oluyor idare ediyorum..benimde 1 kız 1 erkek dedi ama kız yüzüstü yatıyordu emin olamadı gibi geliyor bana bakalım haftaya kontrolüm var tekrar soracam inşallah değişmez sağlıklı olsunlarda:nazar::dua:
oyyyy maşallah kuzulara :emir_bebek::emir_bebek: benim de ultrasonda genelde biri hep yan yatmış uyuyo pozisyonunda diğeri ise kıpır kıpır elleri ayaklari hareket ediyo oluyo.Hayırlısı Yaradan ne verirse kabulum hiç hayiflanmicam. Keşke şu olsaydı diye :KK12: sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar da inşallah hepimizinki

Bulantı konusunda ben de 16.haftadan umutluyum doktorun da dediğine göre inşallah sonlanir.Eminim sonrada iştah açılınca kilo aldigimdan şikayet ederim :kk77::KK48:

sağol canım darısı seninkilerin cinsiyetini öğrenmeye:emir_bebek::emir_bebek:dediğin gibi sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil..

Bulantı konusunda ben de 16.haftadan umutluyum doktorun da dediğine göre inşallah sonlanir.Eminim sonrada iştah açılınca kilo aldigimdan şikayet ederim :kk77::KK48:
öyle oluyor zaten herşeyi yemek istiyorsun ben öyleyim :kk77: bulantılarımm tamamen bitmemesine rağmen böyleysem diyorum sonlara doğru nasıl olurum acaba diye merak ediyorum:olamaz::eek:

öyle oluyor zaten herşeyi yemek istiyorsun ben öyleyim :kk77: bulantılarımm tamamen bitmemesine rağmen böyleysem diyorum sonlara doğru nasıl olurum acaba diye merak ediyorum:olamaz::eek:
:olamaz: Biz böyleyiz :KK48: halen mutfak fobim devam ediyo en azından dört ayı kilo almadan bitirdik diye şükredeyim :dua:

Galiba nezle oldum burun akıntısı başladı.:KK1:Çocuklardan mi geçti yoksa benden mi kaynaklı bilmiyorum. doktor aman hasta olma demişti :KK34:

Galiba nezle oldum burun akıntısı başladı.:KK1:Çocuklardan mi geçti yoksa benden mi kaynaklı bilmiyorum. doktor aman hasta olma demişti :KK34:
günaydın canım geçmişş olsun aman dikkat et bol bol c vitamini al şimdi nasılsın? benimde sürekli tıkanıyor çok şükür ilerlemedi henüz

günaydın canım geçmişş olsun aman dikkat et bol bol c vitamini al şimdi nasılsın? benimde sürekli tıkanıyor çok şükür ilerlemedi henüz
Teşekkür ederim ☺ halen devam burun akıntısı hapsirik.Şükür ateş yok.
midem de halen bulantı gün boyu, sabah iki fasıl çıkarma idare ediyorum bakalım.

Merhaba ☺ Kontrol hafta cuma idi. dayanamadım bi hastaneye gidip cinsiyetletini ogreneyim dedim.Doktor çok uğraştı görmek için biri kesin kız çok hareketli bu sıpacık :emir_bebek:diğeri yan yatmış sanki biliyomus gibi bacak bacak üstüne de atmış bana mısın demedi acmadi bacaklarını.Keyfini bozmadı :KK48:
Çikolata da yemistim ama birin de ise yaradı :110:
Büyük ihtimal diğeri de kız dedi.
Bir hafta daha beklicem asıl doktor muayenesi için.
Sanırım iki kızçe geliyo :nazar::nazar: sağlıkla gelsinler de inşallah :dua:

kizlar merhaba, bende haziran annesi olacagim insallah, estrofem ne zamana kadar devam ettiniz acaba? benim doktorum 9 haftaya kadar devam dedi, fakat bir cok arkadasin doktoru erken kesiyormus bu ilaci?

Merhaba kızlar genelde nisan anneleri başlığına yazıyorum buraya pek bakamadım benim de 2 kız geliyor nasipse:anneadayı::anneadayı: evdede 1 tane var etti 3:KK49::KK49::KK49:

kizlar merhaba, bende haziran annesi olacagim insallah, estrofem ne zamana kadar devam ettiniz acaba? benim doktorum 9 haftaya kadar devam dedi, fakat bir cok arkadasin doktoru erken kesiyormus bu ilaci?
Bana da doktor 12.-13. haftada bıraktırmıştı.

Merhaba bende tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür 19+5 olduk nasipse ikizlerimiz olacak bi kız bi erkek eşinizle ilişki durumunuz nasıl doktor bişey demedi ama biz biraz korkuyoruz. Bi de iki gün önce bebeklerimden biri kımıldadı diğerini hissetmedim henüz dün doktora gittim kımıldayan kızımmış. Geceleri ellerim ayaklarım uyuşuyor birazda şişlik oldu. Önerileriniz var mı?

sonunda kayıplara karışan konu çıktı meydana.benim bebişim de kız.ibu ay bol bol ensesini gösterdi dönmedi önüne benim gibi yüz üstü yatmayı seviyor.

yaaa ne güzel cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız benim de yarın kontrolüm var 13+5 olucam ama 1hafta önden gidiyor 14gibi olacak umarım ben de cinsiyetini öğrenirim :KK200::anneadayı:

yaaa ne güzel cinsiyetleri öğrenmeye başlamışsınız benim de yarın kontrolüm var 13+5 olucam ama 1hafta önden gidiyor 14gibi olacak umarım ben de cinsiyetini öğrenirim :KK200::anneadayı:
bana hep erkek gibi geliyordu açıkçası o yüzden çok merak ettim.2 hafta sonra zaten sizin bebekte önden gidiyor ne t şekilde çıkar cinsiyeti.

Back
X