2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

Detaylı ultrasonu nerede yaptırdınız acaba? Ben kararsızım perinatolog a mi gitsem kendi doktoruma mi yaptırsam?
Kendi doktorum birini tavsiye etti ona gittim.Servet Ünsal tip merkezi ali ipek'e gittim.280 liraya yaptırdım ikiz farkı alınmadı.Başkasını da önermisti o da 500 ikiz için 600 dedi.
Ben memnun kaldım.Görüntülerini de cd de verdi.Tek tek inceledi.Ankara'da mısınız bilmiyorum.

kızlar ne var ne yok hamileler nerdesiniz?çok kötü grip oldum öksür allah öksür uyuyamadım :KK43::hasta:
Geçmiş olsun arkadaşım.Ihlamurun zararı yok diye biliyorum.Balla zencefil de iyi geliyor boğaz ağrısı ve öksürüğe tavsiye ederim. Bulantın,öğürmeler in devam ediyor mu?
Bugün bir de tansiyonum oynadı.Halsizlik baygınlık arası geçiriyorum bugün.Hayirlisi ile dönemi bi bitirsem rapor alıcam artık zorluyor çünkü :110:

Kendi doktorum birini tavsiye etti ona gittim.Servet Ünsal tip merkezi ali ipek'e gittim.280 liraya yaptırdım ikiz farkı alınmadı.Başkasını da önermisti o da 500 ikiz için 600 dedi.
Ben memnun kaldım.Görüntülerini de cd de verdi.Tek tek inceledi.Ankara'da mısınız bilmiyorum.
Ben Ankarada değilim de, tercihiniz perinatolog mu oldu onu merak ettim. Ben kararsız kalmıştım çünkü kendi tüp bebek doktorum yapıyor ona mı yaptırsam perinatologa mi gitsem diye. Ama kararımı verdim kendi doktoruma gideceğim.

Ben Ankarada değilim de, tercihiniz perinatolog mu oldu onu merak ettim. Ben kararsız kalmıştım çünkü kendi tüp bebek doktorum yapıyor ona mı yaptırsam perinatologa mi gitsem diye. Ama kararımı verdim kendi doktoruma gideceğim.
Benim gittigim doktor radyolog.Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah :KK68:

cemrem0606 cemrem0606 hamilelikte terinde idrarında koku artışı oldu mu benim öyle olmaya başladı anlamadım.banyo filanda yaptım yine terleyince eskisinden daha keskin kokuyor.goğüs altı koku filan yapıyor. :(

cemrem0606 cemrem0606 hamilelikte terinde idrarında koku artışı oldu mu benim öyle olmaya başladı anlamadım.banyo filanda yaptım yine terleyince eskisinden daha keskin kokuyor.goğüs altı koku filan yapıyor. :KK43:
Ben terlemiyorum ev çok sıcak değil, okul da ona keza :KK1:grip olucam diye korkuyorum soğuktan.Idrar evet koyu renk ve koku var.Hormonlardan doğal bir de kullandığımız ilaçları düşünürsek :KK48:

Ben terlemiyorum ev çok sıcak değil, okul da ona keza :KK1:grip olucam diye korkuyorum soğuktan.Idrar evet koyu renk ve koku var.Hormonlardan doğal bir de kullandığımız ilaçları düşünürsek :KK48:
çabuk ter basması normal olmayabilir mi diyorsun 28 inde bi doktora gideceğim bakalım o ne diyecek.

Merhabalar sevgili anne adayları ☺
Dünden beri karnım esneyecegi kadar esnedi demek ki artık sinir zorlamaya başlayınca hafif kaşıntı eşliğinde sizlamaya başladı :110: Iki aydır badem yağı kullanıyordum sadece gece sürüyordum.Ama bugünden itibaren sabah ve geceye cikarcam.Hem h.cevizi yağı hem de kakao yağı aldım tavsiye üzerine bakalım.
Bugün kendim için tanık baktım XL olmadı :skandal:2 XL a geçiş yaptım :KK48: gorevli kaç aylık diye sorunca 5.aydayiz dedim.Sasirarak yaaa ben de yedi sekiz aylık vardır diye düşündüm dedi :olamaz: Evet gerçekten çok büyüdük artık zorlanıyorum ve yolda kaymaktan da korkuyorum :KK17: Hayırlısı ile şu dört haftayı da bitireyim de...

benimde iç karnım çok darmış karnım çok büyüdü üstelik ikiz de değil bende avakado yağı kullanıyorum tüm vücuduma ama çatlak kremi de alacağım lierac in. yarın detaylı ultrason var çok merak ediyorum kızımı özledim de :) evet hamilelik gerçekten yorucu olabiliyor bende çok kilo alanlardanım üstelik bakalım bu gidişle 30 kiloyla tamamliycam :D kızlar sizde durumlar nasıl

benimde iç karnım çok darmış karnım çok büyüdü üstelik ikiz de değil bende avakado yağı kullanıyorum tüm vücuduma ama çatlak kremi de alacağım lierac in. yarın detaylı ultrason var çok merak ediyorum kızımı özledim de :) evet hamilelik gerçekten yorucu olabiliyor bende çok kilo alanlardanım üstelik bakalım bu gidişle 30 kiloyla tamamliycam :KK70: kızlar sizde durumlar nasıl
bu ay kilo aldım biraz :( daha sistemli tepişiyor.çocuğun uyku uyanıklık düzeni mi oluşuyor acaba?

benimde iç karnım çok darmış karnım çok büyüdü üstelik ikiz de değil bende avakado yağı kullanıyorum tüm vücuduma ama çatlak kremi de alacağım lierac in. yarın detaylı ultrason var çok merak ediyorum kızımı özledim de :) evet hamilelik gerçekten yorucu olabiliyor bende çok kilo alanlardanım üstelik bakalım bu gidişle 30 kiloyla tamamliycam :KK70: kızlar sizde durumlar nasıl
Hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz inşallah arkadaşım :KK66:

Hayırlı haberlerle dönmeni bekliyoruz inşallah arkadaşım :KK66:
bebisimi gördüm gayet iyi dedi dr ama cadı vize yüzünü göstermedi çok nazlı kizim hep elleriyle kapattı halbuki ne heveslenmiştim renkli gorucem diye neyse sağlıklı olsun da kuzularımız bir dahaki gidisime şekere bakılacak hayırlısı inşallah

bebisimi gördüm gayet iyi dedi dr ama cadı vize yüzünü göstermedi çok nazlı kizim hep elleriyle kapattı halbuki ne heveslenmiştim renkli gorucem diye neyse sağlıklı olsun da kuzularımız bir dahaki gidisime şekere bakılacak hayırlısı inşallah
Hadi gözün aydın ☺
İnsan hem özlüyor hem merak ediyor napiyorlar diye.Ben en son 6 aralıkta görmüştüm kızçelerimi :anne::emir_bebek::emir_bebek: merak ediyorum :KK51:

Merhaba :KK36: Herkese bebeklerini sağlıcakla kucaklarina alacakları doya doya sevecekleri bir yıl diliyorum :KK28:
Biz bugün 23.haftamiza girdik.Artık tekme gibi hissetmeye başlıyorum kuzularımı. Inşallah sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyorlardı miki farelerim bu hafta sonu kontrol var bakalım.
Önceki gece ilk defa el ve ayak yanmam oldu telaş yaptım ateşim mi var diye doktorum normal dedi şükür.Karnım da yırtık izleri yavaş yavaş beliriyor.Sırt üstü yattigimda belim ağrıyor sağa da bebekler rahatsız oluyo diye yatamıyorum.Sol tarafıma yatıyorum. :uykucu:YastığımI yükselttim.Sabaha karşı uyanıp uyanık yatıyorum. Artık çabuk da yoruluyorum.
Geçen haftasonu da bir tane park yatak aldık.Düşüncem bikaç ay birlikte yatırmak bakalım.Ufak tefek malzemelerini de aldık.Daha erken ama bu gidişle ben doğuma yakın zor dışarı çıkarım.

Merhaba :KK36: Herkese bebeklerini sağlıcakla kucaklarina alacakları doya doya sevecekleri bir yıl diliyorum :KK28:
Biz bugün 23.haftamiza girdik.Artık tekme gibi hissetmeye başlıyorum kuzularımı. Inşallah sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyorlardı miki farelerim bu hafta sonu kontrol var bakalım.
Önceki gece ilk defa el ve ayak yanmam oldu telaş yaptım ateşim mi var diye doktorum normal dedi şükür.Karnım da yırtık izleri yavaş yavaş beliriyor.Sırt üstü yattigimda belim ağrıyor sağa da bebekler rahatsız oluyo diye yatamıyorum.Sol tarafıma yatıyorum. :uykucu:YastığımI yükselttim.Sabaha karşı uyanıp uyanık yatıyorum. Artık çabuk da yoruluyorum.
Geçen haftasonu da bir tane park yatak aldık.Düşüncem bikaç ay birlikte yatırmak bakalım.Ufak tefek malzemelerini de aldık.Daha erken ama bu gidişle ben doğuma yakın zor dışarı çıkarım.
bende yorulmaya başladım hemen :( açken bi tepip kaçıyor.birde tokken tepip kaçıyor benim kız.elimi koyunca duruyor saklanıyor sanki.hala seslenemedim.

hala ergen gibi terliyorum ve terim kokuyor kızlar kazak giymeyi unuttum zaten. nerdeyse her gün değiştiriyorum üstümü gece de çok terliyorum. kombi kısıkta inanın gece yatarken yatak odası soğuk gibi geliyor.o yüzden altımızda üstümüzde battaniye var.şahsen yorganı sevmiyorum fakat bu kadar da terlenmez ki.günlük ped alacağım bir türlü akıntı ve idrar kokusu ile uğraşıyorum. çalıştığım için günde 3 defa külot değiştirecek bir yer yok.sizinde çok gidin gitmeyin idrara farketmez idrarda da koku artışı var mı? artık bacaklarımın diz kapaklarının üst kısımları şişmeye başladı karnımdan daha çok şiştiler.dışarıdan 5 aylık hamile olduğum çok anlaşılmıyor.iç karnım havuz gibi sanırım.şimdilik öyle büyük çatlaklarım yok.el ayak şişmesinden korkuyorum.mide yanmalarım başladı.erkek bebek gibi ileri doğru gidiyor karnım. midemle yarış yapıyorlar sanki.artık yere düşürdüğüm bir şeyi daha zor alabiliyorum. özel doktorum fakülteye gönderdi.bir gittim de bi daha gelmemi istedi fakülte doktoru.fakülte de fizan gibi bir yerde geçen gittiğimde açlıktan bayılacaktım nerdeyse.doktor böbreklerini görememişmiş sanki iki sokak ötesi fakülte:sinirli:.kızıma bulduğum hüma ismini kayınvalidem de beğenmedi annemle ikisi kendileri çıkaracak sanki.islami yönden caiz bir isim.şuan bişey diyen yokta doğunca annemle kayınvalidem isim konusunda ayrı ayrı saçmalayacaklar gibime geliyor.kocamda hüsna koyalım diyor. onu koyacağımıza hüsniye koyalım ozaman dedim.kocam kendi annem kayınvalidem dondurulmuş transferimin en başından sonuna kadar ne maddi ne manevi katkısı olmadı.hepsini kendim karşıladım. boyuna laf salatası 3 ünde.:ukala:

Back
X