- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
- Konu Sahibi cemrem0606
isim koyma hakkı anne ve babadadir.Diğerlerine kulak asmayin bence.Ben de terleme yok ve idrar da koku da yok arkadaşım.hala ergen gibi terliyorum ve terim kokuyor kızlar kazak giymeyi unuttum zaten. nerdeyse her gün değiştiriyorum üstümü gece de çok terliyorum. kombi kısıkta inanın gece yatarken yatak odası soğuk gibi geliyor.o yüzden altımızda üstümüzde battaniye var.şahsen yorganı sevmiyorum fakat bu kadar da terlenmez ki.günlük ped alacağım bir türlü akıntı ve idrar kokusu ile uğraşıyorum. çalıştığım için günde 3 defa külot değiştirecek bir yer yok.sizinde çok gidin gitmeyin idrara farketmez idrarda da koku artışı var mı? artık bacaklarımın diz kapaklarının üst kısımları şişmeye başladı karnımdan daha çok şiştiler.dışarıdan 5 aylık hamile olduğum çok anlaşılmıyor.iç karnım havuz gibi sanırım.şimdilik öyle büyük çatlaklarım yok.el ayak şişmesinden korkuyorum.mide yanmalarım başladı.erkek bebek gibi ileri doğru gidiyor karnım. midemle yarış yapıyorlar sanki.artık yere düşürdüğüm bir şeyi daha zor alabiliyorum. özel doktorum fakülteye gönderdi.bir gittim de bi daha gelmemi istedi fakülte doktoru.fakülte de fizan gibi bir yerde geçen gittiğimde açlıktan bayılacaktım nerdeyse.doktor böbreklerini görememişmiş sanki iki sokak ötesi fakülte.kızıma bulduğum hüma ismini kayınvalidem de beğenmedi annemle ikisi kendileri çıkaracak sanki.islami yönden caiz bir isim.şuan bişey diyen yokta doğunca annemle kayınvalidem isim konusunda ayrı ayrı saçmalayacaklar gibime geliyor.kocamda hüsna koyalım diyor. onu koyacağımıza hüsniye koyalım ozaman dedim.kocam kendi annem kayınvalidem dondurulmuş transferimin en başından sonuna kadar ne maddi ne manevi katkısı olmadı.hepsini kendim karşıladım. boyuna laf salatası 3 ünde.
![]()
Hayırlısı ile şu süreci sağlıklı atlatalim da gerisi hikaye