- 7 Şubat 2018
- 60
- 9
- 6
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.gun embriyo cnm belki bugün kan tahlili veririm varsa çıkar düşük de olsa ama korkuyorum 3.tedavi olunca ☺ sen ne durumdasin cnm tahlil günün hangi gün du ?Hakkımızda hayırlısı canım 5. Gün embriyosu mu ? Bi de önce test yapacak mısın :)
Canım pazartesi ama yarın yada pazar kan vericem :) test yaptın mı idrarda canım ? Bide belirtin var mı5.gun embriyo cnm belki bugün kan tahlili veririm varsa çıkar düşük de olsa ama korkuyorum 3.tedavi olunca ☺ sen ne durumdasin cnm tahlil günün hangi gün du ?
Benim pek belirtim yok sadece nefes alışverişim bazen hızlanıyor yataktan kalkınca veya bazı hallerde....onun dışında yok ama ilaçlardan olur diyor uzmanlar belirti olmasa bile tutabilir normalde belirti tahlil gününden sonra başlayabilir yani regl günü geçtikten sonra diyorlar. ..ama herkesin bünyesi farklı ☺sende belirti var mı ? Bence idrar da cikmayabilir boşa moral bozmayin bugün tahlil yaptırın daha net çıkarCanım pazartesi ama yarın yada pazar kan vericem :) test yaptın mı idrarda canım ? Bide belirtin var mı
Ben idrar testi hiç düşünmedim genelde 3 gün önce tahlil yaptırıyor söyledikleri gündenCanım pazartesi ama yarın yada pazar kan vericem :) test yaptın mı idrarda canım ? Bide belirtin var mı
Ben idrar testi hiç düşünmedim genelde 3 gün önce tahlil yaptırıyor söyledikleri günden
Sizin kaçıncı gün embriyosu? Transfer hangi gündüCanım pazartesi ama yarın yada pazar kan vericem :) test yaptın mı idrarda canım ? Bide belirtin var mı
27 Nisan transfer tarihim 5. Gün embriyosu 2 tane transferim oldu .. bende idrar hiç düşünmedim direk kan da öğrenmek istiyorum çünkü yanıltabiliyo.. ben bazen adet olacak gibi hissediyorum bi kaç gündür o kadar .. eğer kan verirseniz sonucunuzu bana yazın merak ettim aynı tarihiz galiba :)Sizin kaçıncı gün embriyosu? Transfer hangi gündü
27 Nisan transfer tarihim 5. Gün embriyosu 2 tane transferim oldu .. bende idrar hiç düşünmedim direk kan da öğrenmek istiyorum çünkü yanıltabiliyo.. ben bazen adet olacak gibi hissediyorum bi kaç gündür o kadar .. eğer kan verirseniz sonucunuzu bana yazın merak ettim aynı tarihiz galiba :)
Bende ısrar ettim pazar yapayım diye 10. Gün yaptır dedi doktorBenim de 2 embriyo transferi ve aynı cuma günü 5.gun embriyosu.neden size pazartesi demişler ki.test günü pazar bu benim 3.tedavim korkuyorum tahlil yaptırmaya...
Bende dün hastalandım acile gittim bana da ısrar etti 10 gün pazartesine geliyor pazartesi yaptırılan bendeBende ısrar ettim pazar yapayım diye 10. Gün yaptır dedi doktor
Doktor ısrar etti pazartesi yaptır diye hastalanınca canımla uğraşmaktan idrar da yapamadım evde erken gebelik testim var bir deniyim şansımı diye yarın sabah yaparım doktor dedi ki 5 gün embriyo transferinde hcg 7 gün kanda dolaşmaya başlar bakalım hayırlısı hepimizin hakkında inşallah olur bu seferKahverengi akıntı genelde tutunma ile ilgili belirti olur.evde test yapacağınıza kan tahlili verseniz ☺ mesela benim tahlil günüm pazar ama ben bugun kan tahlili belki veririm pazar yine yaptiririm
Çok geçmiş olsun hayırdır nasıl hastalandın¿ transfer ile alakasız mıBende dün hastalandım acile gittim bana da ısrar etti 10 gün pazartesine geliyor pazartesi yaptırılan bende
İyiyim canım çok sağol boğazlarım şişmişti ilaç kullanmak yasak diye bekledim kulaklarıma vurdu en son acile gittik tabi ilaç falan veremedi en son bugün kbb ye gittik iğne verdi 3 gün Pazartesi gününe kadar kullan sonuca göre görüşelim dedi ama verdiği ilaç hamilelikte de kullanılıyormuş öyle işteÇok geçmiş olsun hayırdır nasıl hastalandın¿ transfer ile alakasız mı
Umarım iyisindir
Benim 3.denemede pozitif çıktı hiç lekelenme olmadı herkes de olmuyorKızlar bende kahve renği leke hiç gelmedi konulalı buğün dokuzuncu ğünüm ilk ğünden beri sanki adet agrısı ğibi hafif bi ağrı var ama şimdi bu kahverengi lekelkafama takıldı,