2018 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRANLAR YAPTIRACAKLAR

Deryadeniz damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış dün bende yaptıran bi arkadaşa erken gebelik testi alacam dedim oda alıpta onlara felan kanma sen herşeyden emin olmak için skan tahililini bekle net sonuç vermiyor çogu dedi benimde morelim çok bozuluyo tutmadı diye ama hayırlısı Allahtan kuzum dikkat etmemezlik yapma herşeye rağmen inşallah önce hepimiz hayırlı haber daha sonra yavrularımızı alırız kucagımıza Rabbim büyük

İlaçlarımı falan içiyorum yine canım ama pazartesi kan vermeye gittiğimde bir umut beklemem herhalde bence küçük bir ihtimal pozitif çıkması artık ben inanıyorum testlere ya en azından silik çıkardı..yapıcak bişey yok vardır bir hayır..sadece aklıma bişey takıldı sen biliyormusun şimdi bana adetin 14.günü transfer yapıldı dondurulmuş zaten yumurtam yoktu bu ay neden adet sancısı çekiyorum şuande adetime 1 hafta var normal şartlarda onu anlamış değilim..

Dondurulmuş olmasına rağmen iğne yada herhanği müdahale ğörmüşsen olabilir kuzum benimde tam adet zamanım çok agrım var nenolacak bilmiyorum aklımda deli sorular burdan yazan arkadaşlar normal diyor ama bilmiyorum bende salı ğünü gidecem kanka tahlili için rabbim hakkımız da hayırlısı ne ise onu nasip etsin morelini bozma

Dondurulmuş olmasına rağmen iğne yada herhanği müdahale ğörmüşsen olabilir kuzum benimde tam adet zamanım çok agrım var nenolacak bilmiyorum aklımda deli sorular burdan yazan arkadaşlar normal diyor ama bilmiyorum bende salı ğünü gidecem kanka tahlili için rabbim hakkımız da hayırlısı ne ise onu nasip etsin morelini bozma
Ben akşam üzeri kan testi yaptırdım 1.2 negatif çıktı aradım tüp bebek merkezini 8 gün negatif çıktı ilaçları bırakabilirmiyim dedim hayır dediler pazartesi sabahı tekrar edelim çok düşük ama olsaydı çıkardı sonuçta dedim yükselme ihtimali var 10 gününden önce yapılan testler bizim için önemsiz dediler peki dedim bende..ne yapalım bekliycem artık

Bende buğün idrar tahlili negatif tek çizği çıktı kuzum Allah yardımcımız olsun ne diyelim hayırlısı Allahtan

Ben akşam üzeri kan testi yaptırdım 1.2 negatif çıktı aradım tüp bebek merkezini 8 gün negatif çıktı ilaçları bırakabilirmiyim dedim hayır dediler pazartesi sabahı tekrar edelim çok düşük ama olsaydı çıkardı sonuçta dedim yükselme ihtimali var 10 gününden önce yapılan testler bizim için önemsiz dediler peki dedim bende..ne yapalım bekliycem artık

Moralinizi bozmayin bakın benim 3.denemem hem ne zorluklar ile tedavi görüyorum bu asamada herseyi allaha havale edin tavsiyem ve allahtan hep sabır dileyin. Üzülmeyin çünkü allahın bizim için hazırladığı bir kader var ve inanıyorum cabaliyan herkesi allah görüyor buna inanin.benim yaptığım bitkisel takviyeler var isterseniz onları size detaylı anlatırım ben bir sonucu alayım ....

Bilmiyorum canım muhakkaki biz elimizden geleni yaptık tevekkül etmek lazım ama ğönül işte

Moralinizi bozmayin bakın benim 3.denemem hem ne zorluklar ile tedavi görüyorum bu asamada herseyi allaha havale edin tavsiyem ve allahtan hep sabır dileyin. Üzülmeyin çünkü allahın bizim için hazırladığı bir kader var ve inanıyorum cabaliyan herkesi allah görüyor buna inanin.benim yaptığım bitkisel takviyeler var isterseniz onları size detaylı anlatırım ben bir sonucu alayım ....
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım allah büyük kalbim seninle

Benim kafama takılan şu oldu kızlar bundan bi kaç gün önce idrar tahilit yaptım belli belirsiz ince bi çizgi oluştu ikinciyi dokuzuncu ğünümde yaptım çizği yoktu böyle olan oldumu acaba merak ettim

Benim kafama takılan şu oldu kızlar bundan bi kaç gün önce idrar tahilit yaptım belli belirsiz ince bi çizgi oluştu ikinciyi dokuzuncu ğünümde yaptım çizği yoktu böyle olan oldumu acaba merak ettim
Canım belki son yaptığın gebelik testinin hassasiyeti düşüktü çıkmadı böyle olup kanda pozitifi alan gördüm umarım öyledir ne zaman vereceksin kanı ?

İnşallah canım dediğin ğibidir ve pozitif olur sonuç çokta sıkıntı ettim baya üzülüp agladım Allahım isteyen dileyen herkeze nasip etsin çok zormuş

Selam kader arkadaşların benim transferin yarın 10. Günü kan vereceğim dualarınıza talibim dün evde yaptım negatif çıktı inşallah bende sizlerde POZITİF leri görürüz. Adet olcak gibi kasik ve bel ağrılarım var arada geçiyor. Göğüslerde herhangi belirti yok. Sizlerde durum nasıl. Varmı pozitif olanlar.

Kızlar benim sonuç negatif çıktı malesef ne kadar kötü oldum anlatamam Allahım isteyen dileyen herkeze nasip etsin inşallah çok zormuş umarım sizlerin sonuçları pozitif çıkar hayırlısı Allahtan

Mrb kızlar 3.tup bebek tedavime 16 nisanda basladim bir negatif asilamadan sonra ilk tup bebek denememde pozifi gormustum 10.hafta kaybettim 2.tup bebek denemem negatif oldu.simdi farkli bi merkezde basladim igneleri kullanali 7.gunum.tedavi surecinde olanlar burdan haberleselim
merhaba, hayırlı olsun öncelikle
tüp bebek öncesinde eşin ve sana genetik tarama testi yapılmısmıydı ve embriyolar pgt ye gitmişmiydi.

umarım bu sefer bebeğiniz sizinle olur.

Arkadaşlar ben sonucunu aldım. 4. Gun embriyosu 10. Gun tesst yaptım 30 cıktı değerim yarın tekrar kan vereceğim. Darısı sizlere inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin

Kat kat katlanir insallah.benimde 8.gunum idrar testim pozitif ama cuma kan verme günüm ogune kadar kan vericem. 5.gun emriyosu tek emriyo. 5.gunden itibaren pozitif insallah bebisim bana tutunur

Back
X