- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hisbulduk canım şu an belim ağrıyor hafif özellikle oturunca ben oturarak calisanlardanim endiselendim normaldir de miInsaAllah sağlıkla canlar en kisa zamanda liste olusturcam takip etmek kolay olur hosgeldiniz![]()
Bel ve sırt ağrınız olabilir yazıyordu bir sitede ne kadar doğru bilmiyorum canım ama sürekli oturuldugunda normal bence eve gittiginde bol bol dinlemeye bak hassas aylarda haftalardayiz sağlıkla gelsinler insaAllahHisbulduk canım şu an belim ağrıyor hafif özellikle oturunca ben oturarak calisanlardanim endiselendim normaldir de mi
Amin canım benim de evvelsi güne kadar sancilarim vardı ama biraz sertti şimdi hafifledi ama siklasti gibi geliyo korkuyorum bazenBenimde bugün kasigimda adet ağrısı gibi agri var siddetli sekilde ve bulantim var kusucak kadar değil ama zorluyor daha yolun basndayim saglikla devam etsin beterinden korusun Rabbim![]()
Bende korkuyorum canım ya Allah korusun birsey olur diye düşük falan aman Allahim kimseye yasatmasinAmin canım benim de evvelsi güne kadar sancilarim vardı ama biraz sertti şimdi hafifledi ama siklasti gibi geliyo korkuyorum bazen
Düşük ben bikere yaptım canım 4 ay önce kimyasal gebeligim vardı lekelenme ve siddetli ağrımız olmadığı sürece korkmaya gerek yok. Öyle soyluyolar ya zaten. Gerisi takdiri ilahi zaten yicek ekmekleri varsa doğar gelirler zatenBende korkuyorum canım ya Allah korusun birsey olur diye düşük falan aman Allahim kimseye yasatmasin
Ayy ne kadar çok zaten demişimDüşük ben bikere yaptım canım 4 ay önce kimyasal gebeligim vardı lekelenme ve siddetli ağrımız olmadığı sürece korkmaya gerek yok. Öyle soyluyolar ya zaten. Gerisi takdiri ilahi zaten yicek ekmekleri varsa doğar gelirler zaten
evett ben 6 hafta 1 günlükken öğrendım direk gördüm ilk yavastı atısı ama bır hafta sonra gümbür gümbür Rabbime emanet hepsi kızlarsizler dinledinizmiiii?????![]()
Tşk ler canım aminn aminnnHepiniz hosgeldiniz sağlıkla kucagimiza alalim insaAllah annisler Allaha emanet olalim![]()