2018 Ocak Anneleri

• Kız

OY: 40 45,5%
  • Erkek

OY: 48 54,5%
  • İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Erkek,Kız

• Ankete Katılan
    88

selifor

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
4.801
7.952
158
Hamd olsun böyle bir topik açmakta nasip oldu ocakta bebegimi saglikla kucagima alırım insaAllah beraber takip edelim miniklerimizin gelisimini fikirlerimizi paylasalim bekliyorum anne adaylarini yoldaslarimi heyecanimizi beraber yaşayalım:anneadayı::emir_bebek:

kızlar ben de geldim aranıza inşallah sağlıklı şekilde bende alırım kucağıma :)

InsaAllah sağlıkla canlar en kisa zamanda liste olusturcam takip etmek kolay olur hosgeldiniz :anneadayı:

Hisbulduk canım şu an belim ağrıyor hafif özellikle oturunca ben oturarak calisanlardanim endiselendim normaldir de mi
Bel ve sırt ağrınız olabilir yazıyordu bir sitede ne kadar doğru bilmiyorum canım ama sürekli oturuldugunda normal bence eve gittiginde bol bol dinlemeye bak hassas aylarda haftalardayiz sağlıkla gelsinler insaAllah

Benimde bugün kasigimda adet ağrısı gibi agri var siddetli sekilde ve bulantim var kusucak kadar değil ama zorluyor daha yolun basndayim saglikla devam etsin beterinden korusun Rabbim:dua:

Benimde bugün kasigimda adet ağrısı gibi agri var siddetli sekilde ve bulantim var kusucak kadar değil ama zorluyor daha yolun basndayim saglikla devam etsin beterinden korusun Rabbim:dua:
Amin canım benim de evvelsi güne kadar sancilarim vardı ama biraz sertti şimdi hafifledi ama siklasti gibi geliyo korkuyorum bazen

Amin canım benim de evvelsi güne kadar sancilarim vardı ama biraz sertti şimdi hafifledi ama siklasti gibi geliyo korkuyorum bazen
Bende korkuyorum canım ya Allah korusun birsey olur diye düşük falan aman Allahim kimseye yasatmasin

Bende korkuyorum canım ya Allah korusun birsey olur diye düşük falan aman Allahim kimseye yasatmasin
Düşük ben bikere yaptım canım 4 ay önce kimyasal gebeligim vardı lekelenme ve siddetli ağrımız olmadığı sürece korkmaya gerek yok. Öyle soyluyolar ya zaten. Gerisi takdiri ilahi zaten yicek ekmekleri varsa doğar gelirler zaten

Düşük ben bikere yaptım canım 4 ay önce kimyasal gebeligim vardı lekelenme ve siddetli ağrımız olmadığı sürece korkmaya gerek yok. Öyle soyluyolar ya zaten. Gerisi takdiri ilahi zaten yicek ekmekleri varsa doğar gelirler zaten
Ayy ne kadar çok zaten demişim :KK70:

Salam bayanlar bugu yaptigim testle hamis oldugumu ogrendim:KK76: aslinda subat annesiyim ama sezeryan olucagim icin ocak grubundayim Allah saglik sihat versin hepimize sorunsuz gecirelim surecimizi insallah:anneadayı:

Kızlar bende aynı nasip olursa rabbim nasip etsin hepimize hayırlısyla.ayakta çok kalınca birde dısarda çok gezince belim ağrıyor mide bulantısı yok bende dahaa kalp atışını dinlemedim sizler dinledinizmiiii?????:anne:

Hepiniz hosgeldiniz sağlıkla kucagimiza alalim insaAllah annisler Allaha emanet olalim:anneadayı:

Hepiniz hosgeldiniz sağlıkla kucagimiza alalim insaAllah annisler Allaha emanet olalim:anneadayı:
Tşk ler canım aminn aminnn :dua: bende halsizlik haricinde hiç belirti yok bide istahı kapalı biri olarak çoook yiyorum :110:ben tüm hamilelerin midesi bulanır sanıyordum...sizde durumlar nasılllllll??????:işsiz:

İlk hamileliğimde bulantım olmamıştı ama şu an inanılmaz koku hassasiyetim var zaten de burnum iyi koku alırdı şimdi dayanılmaz oldu. Kimyasal olan hiçbir şeyin yanında duramıyorum parfüm deterjan vs.

Merhabalar,
Ben de inşallah ocak annesi olacağım..
7 ay önce bir düşük yaşadım ondan dolayı biraz endişeliyim ama bu defa işler yolunda gibi :) Şuan 6+1 deyim, bulantılarım başladı 5 gündür, hiç birşey yiyip içemiyorum bu sabah kusmaya da başladık maşallah :)

Sizlerde durumlar nasıl ?

Back
X