2018 Ocak ayinda Tup Bebek yaptiracaklar

Selam herkese.Öncelikle hamile arkadaşlar için hayırlı olsun.Benim de hafta sonu Opu yapıldı ama değerlerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi.Bekliyoruz bakalım ne zaman kısmet olacak. Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz benim için çok değerli , Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Selam herkese.Öncelikle hamile arkadaşlar için hayırlı olsun.Benim de hafta sonu Opu yapıldı ama değerlerim yüksek çıktığı için transfer ertelendi.Bekliyoruz bakalım ne zaman kısmet olacak. Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz benim için çok değerli , Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tedavin hayırlı olsun canım. Rahim dinlendirmek için ertelemişlerdir benimde öyle oldu. Muhtemelen ilk değil 2.adetle çağırırlar seni transfer için

Kızlar bende geldim aranıza bugün muayene oldum geçen ay kistim vardı doktorumuz önümüZdeki ay demişti bugün güZel haberi aldık yarın itibari ile gonal F başlayacağız hepimiz o güzel haberi alırız ocak ayında inşallah

Mrb arkadaşlar iyi akşamlar, bugün doktora gittim sol tarafımda kist varmış :(
Adet olamıyorum.Daha önce hiç böyle şeyler olmazdı. Yani ne kist ne de adet geçikmesi hiç yaşamadım.bu tedaviye başladıktan sonra yaşadım bunları.bugün 3 doz progestan vuruldum dua edin de adetim hemen gelsin.moralim çok bozuk :(

Kızlar bu ay hsg çekilmiştim çok şükür bi sıkıntı yokmuş.bir de 1 aydır zeytinyağı incir kürü yapıorum acaba bunlar mı dengemi bozdu?adet düzenim bozuldu kist oluştu.böyle bişey yaşayan var mı arkadaşlar?sebep arıyorum acaba neden oldu?

Mrb arkadaşlar iyi akşamlar, bugün doktora gittim sol tarafımda kist varmış :KK43:
Adet olamıyorum.Daha önce hiç böyle şeyler olmazdı. Yani ne kist ne de adet geçikmesi hiç yaşamadım.bu tedaviye başladıktan sonra yaşadım bunları.bugün 3 doz progestan vuruldum dua edin de adetim hemen gelsin.moralim çok bozuk :KK43:
Kist genellikle opudan sonra oluşuyor ama geçiyor canm.

Ama opu sonrası ilk adette yoktu böyle bişey.ikinci adetim gecikti ve kist oluştu.
Canm benim geçen tedavimde embriyolar donduruldu,adetim başlayınca dra gittim kist göründü. Sonra dr kan tahlili istedi sonuca göre bu ay transfer için tedaviye ya başlayacağız ya da ertelenecek dedi.Sonra tahlil sonucu iyi çıktı ve hemen estrofeme başlamıştım. Seninki aynı sebepten mi bilmiyorum tabi.
Bu arada adetim gecikmiş miydi hatırlamıyorum.

Kızlar bu ay hsg çekilmiştim çok şükür bi sıkıntı yokmuş.bir de 1 aydır zeytinyağı incir kürü yapıorum acaba bunlar mı dengemi bozdu?adet düzenim bozuldu kist oluştu.böyle bişey yaşayan var mı arkadaşlar?sebep arıyorum acaba neden oldu?
Ben de aralikta baslicaktim tedaviye vitaminlar kullaniyordum. İlk defa kist oldu ve tedavim iptal oldu bu ay baslicam allah izin verirse.

Back
X