İnşallahBen de aralikta baslicaktim tedaviye vitaminlar kullaniyordum. İlk defa kist oldu ve tedavim iptal oldu bu ay baslicam allah izin verirse.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahBen de aralikta baslicaktim tedaviye vitaminlar kullaniyordum. İlk defa kist oldu ve tedavim iptal oldu bu ay baslicam allah izin verirse.
Rabbim hayırlı haberler aldırsınBende varım..yarın transferim var nasipse.. Rabbim inşallah hepimiz için hayırlısını versin... Dualarınızda beni de anın ( Zeliha)
AminRabbena heblena min ezvacina ve zurriyyatina kurrete ağyunin vecalna lilmuttekiyna imama
Arkadaşlar bu ayeti bol bol okuyun bana da hamile bir arkadaşım gönderdi. Hayırlısıyla transfer sonucu bekleyen arkadaşlar inşallah olumlu sonuç alırlar.
Bende 5. Günümdeyim sadece 1 yumurta önden gidiyor 13 mm iki tarafta da 2 şer küçük yumurta var büyür mü acaba merional 150 *2 300 doz kullanıyorum cetrodite iğneye başlıyoruz bugün baskılamak içinkızlar tüp bebek tedavimin 8. Günündeyim gonal f 225 kullanıyordum doktorum bugün 150 liğe düşürdü e2 2266 progesteron 1.41 geldi sizce sonuçlarım nasıl
Tüp bebek ilaçları kist yapabiliyor canım. Büyük ihtimalle basit kist oluşmuştur. Bende öyle oldu. Adet oldum, kanamam birtürlü kesilmedi. Sonra Dr a gittim ve basit kist oluşmuş sesi. İlaç verdi ve düzeldim canım. Bir de incir kürü de bazı kişilerde kist oluşturabiliyormuşKızlar bu ay hsg çekilmiştim çok şükür bi sıkıntı yokmuş.bir de 1 aydır zeytinyağı incir kürü yapıorum acaba bunlar mı dengemi bozdu?adet düzenim bozuldu kist oluştu.böyle bişey yaşayan var mı arkadaşlar?sebep arıyorum acaba neden oldu?
Büyür canım tabiki benim 2 tanesi önden gidiyor toplamda 12 yumurtamız var dedi hoca diğerleri minik onları sayamadım dedi hem daha 5. Günündeymişsin büyür allahın izni ile yarın benim son kontrol günüm inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBende 5. Günümdeyim sadece 1 yumurta önden gidiyor 13 mm iki tarafta da 2 şer küçük yumurta var büyür mü acaba merional 150 *2 300 doz kullanıyorum cetrodite iğneye başlıyoruz bugün baskılamak için
CANIM çok sağol rabbim kucağını doldursun inşallahBüyür canım tabiki benim 2 tanesi önden gidiyor toplamda 12 yumurtamız var dedi hoca diğerleri minik onları sayamadım dedi hem daha 5. Günündeymişsin büyür allahın izni ile yarın benim son kontrol günüm inşallah hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Tüp bebek ilaçları kist yapabiliyor canım. Büyük ihtimalle basit kist oluşmuştur. Bende öyle oldu. Adet oldum, kanamam birtürlü kesilmedi. Sonra Dr a gittim ve basit kist oluşmuş sesi. İlaç verdi ve düzeldim canım. Bir de incir kürü de bazı kişilerde kist oluşturabiliyormuş[/QUOTE
Amin inşallah cümlemizeRabbim hayırlı haberler aldırsın
CANIM ne yaptınKızlar günaydın dün muayenemi oldum doktorum çatlatma iğnemi verdi gece 23.00 da yaptım pazartesi 11.00 da opu yapılacak dualarınızı bekliyorum birde dün e2 4856 progesteron 1.39 çıktı. Heyecandan doktoruma soramadım sizce bi sıkıntı var mı ? Birde bugün çok bel ağrım var yumurtalardan dolayı olabilir mi
Slm canm nerdeyse ayniyiz ben suan hastalandim iki haftaya dondurulmuslari kullanacam bende iki tane transfer yapilmisti ama tutmadi nasip insallah bu sefer olur ama bu sefer hic bisey hissetmiyorum onceleri cok heycanliydim bu sefer bosum yaMerhaba hanimlar
10 gune adet olucam ve Ocak ayinca dondurulmus embriyo transferim olucak insallahdaha once iyi kalite 2 embriyo transfer edilmisti ama negatif oldu malesef. Bu sefer tek embriyo transfer ettirmeyi dusunuyorum. 2018 hepimize bereketli ve cocuklu gelsin insallah.
Gelin birlikte transferimizi ve pozitif sonucumuzu bekleyelim. Hem destek hem fikir alisverisi![]()
Günaydın canım dün doktorumuzla görüştük 5 tane embriyonuz güzel ilerliyor demişti bugün 3ünün gelişimi durmuş 2 tanesi kalmış bugün 3. Gündeyiz canımız sıkıldı biraz eşiminde benimde ama takdir allahtanCANIM ne yaptın
İnşallah bu ikisi tutunurda herşeyi unutup gidersinGünaydın canım dün doktorumuzla görüştük 5 tane embriyonuz güzel ilerliyor demişti bugün 3ünün gelişimi durmuş 2 tanesi kalmış bugün 3. Gündeyiz canımız sıkıldı biraz eşiminde benimde ama takdir allahtan
TRAnsfer oldu canım inşallahİnşallah bu ikisi tutunurda herşeyi unutup gidersin
TRAnsfer oldu canım inşallah
Normalde çok basit bir işlemmiş aslında ama bende anotomik bir bozukluktan dolayı çok uğraşıldı canım zor oldu oda ama rabbim yardım ediyoCanım transfer zor mu ?