2018 şubat anneleri heyecanımızı paylaşalım

Fu2307

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
78
125
43
35
Merhaba hanımlar henüz bu başlığı açmak için çok erken belki de ama heyecanima yenik düştüm. Dün idrar testi yaptim silik çıktı 2. Çizgi. Hemen kan testine gittim beta hcg 47,27 çıktı. Sanırım hamileyim hamileliğini yeni ögrenenler burda mı

2 gun gecmesine rağmen Beta degerim sadece 50 olmuş olmadı kimyasal gebelik yasiyorum cok mutsuzum

bende dun ogrendim idrar testiyle yarinda kan testiinin sonuclari cikacak dua edelim bebislere saglikla kavusalim ins

merhaba kızlar bende arife günü öğendim 20 şubat dedi doktorumuz inş
bakalım
bir oğlum var 16 aylık inş bu kız olur

Arkadaşlar benim belim kaşıklarım feci ağrıyo sizde de var mı bu durum ? Korkuyorum sanki adet olacam :(

Kızlar bende bazı geceler kasık ağrısıyla uyanıyorum regl olacak gibi. 5 dk sonra geçiyor ama çok feci. Ve gaz sancılarım oluyor. Normal diyolar.
Gece 5 kere çişe gidiyorum. Hiç su içmeyen ben günde 1 lt su içiyorum. Süt yoğurt ne bulursam yemeye özen gösteriyorum. İştahım azaldı. 6+2 olduk. Kese görünür sanırım ptesi gideceğim dr a Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar bende bazı geceler kasık ağrısıyla uyanıyorum regl olacak gibi. 5 dk sonra geçiyor ama çok feci. Ve gaz sancılarım oluyor. Normal diyolar.
Gece 5 kere çişe gidiyorum. Hiç su içmeyen ben günde 1 lt su içiyorum. Süt yoğurt ne bulursam yemeye özen gösteriyorum. İştahım azaldı. 6+2 olduk. Kese görünür sanırım ptesi gideceğim dr a Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benimde çok fazla ağrım var sürekli yatış halindeydim bu sabah uyandım midem bulanacak gibi hep benim durumumu yaşayan var mı?

Benimde çok fazla ağrım var sürekli yatış halindeydim bu sabah uyandım midem bulanacak gibi hep benim durumumu yaşayan var mı?
Midede rahatsızlık hissi bende de var. Hepsi normal canım. Hormonlarımız ve fizyolojik yapımız değişiyor. Kanama olmadığı sürece çok korkma.

V
canım benim 5 haftalık keseyi gördük sen kalp atışı nı dahi duyarsın inşallah

Back
X