- 15 Nisan 2017
- 13.677
- 16.091
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bu ay hamile olduğumu öğrendim 6.haftamdayım keseyi çok şükür 4.5 haftalıkken görmüştüm şimdi de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum.Gelin heyecanımızı birlikte yaşayalımAllah bebişlerimizi Sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
![]()
Inşallah canım çokkkk tşk ederimBende 6 haftalık hamileyim kalp atışını gördüm inşallah sende görürsün :)
amin csnım İnşallsh ben de 4.5 haftalıkken görmüştüm keseyi karından.Hcg 3000 lerdeyse görebiliyorsunBende 4+2 yim perşembe randevum varinşallah keseyi görürüm herşey yolundadır.
Rabbim bebişlerimizi korusun. Sıkı sıkı annelerine tutunsunlar sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim.
![]()
Allah Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize7 haftalık oldu. Dua beklıyorum sizlerden
amin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah :)Inşallah canım çokkkk tşk ederimgözün aydın Allah kucağına almayı da nasip etsin Sağlıcakla :)
Benim daha adet günüm gelmedi değerim o kadar yoktur diye düşünüyorum bat a 7 gün vardı 92.7 di. Yarın bat günüm perşembe de randevum görür müyüm acaba? Bi daha da kan vermedim takip etmedim yani değerimiS
amin csnım İnşallsh ben de 4.5 haftalıkken görmüştüm keseyi karından.Hcg 3000 lerdeyse görebiliyorsun
kese hemen gözükmeyebiliyor değer +1000 lere yükselmedenBenim daha adet günüm gelmedi değerim o kadar yoktur diye düşünüyorum bat a 7 gün vardı 92.7 di. Yarın bat günüm perşembe de randevum görür müyüm acaba? Bi daha da kan vermedim takip etmedim yani değerimi
Inşallah yükselmiştir benim kanım pıhtılaşma oluyo ondan erken gitmek istiyorumkese hemen gözükmeyebiliyor değer +1000 lere yükselmeden
inşallah yükselmiştir en azından 2 güne bir hcg takibi yapılır veya haftaya gel diyebilirler kese içinInşallah yükselmiştir benim kanım pıhtılaşma oluyo ondan erken gitmek istiyorum
Kesenin karın ultrasonunda görünmesi için hcg nın 3000 lerde olması gerekiyor ama vajinal ultrasonla görülebilir karından belki ulaşır o sayıya doktorun hesaplamıştır cuma daha garanti olurdu görürsün inş canım bu arada hcg adete 7 gün kala yükselmiş olması iyiymiş erken gebelik demekki benimki adetin 3.günü 369 duBenim daha adet günüm gelmedi değerim o kadar yoktur diye düşünüyorum bat a 7 gün vardı 92.7 di. Yarın bat günüm perşembe de randevum görür müyüm acaba? Bi daha da kan vermedim takip etmedim yani değerimi
Kan pıhtılaşması olduğunu doktor mu söylediInşallah yükselmiştir benim kanım pıhtılaşma oluyo ondan erken gitmek istiyorum
Kesenin karın ultrasonunda görünmesi için hcg nın 3000 lerde olması gerekiyor ama vajinal ultrasonla görülebilir karından belki ulaşır o sayıya doktorun hesaplamıştır cuma daha garanti olurdu görürsün inş canım bu arada hcg adete 7 gün kala yükselmiş olması iyiymiş erken gebelik demekki benimki adetin 3.günü 369 du
2 düşüğüm oldu genetik tahlilde kanda pıhtılaşma heterezigot çıktı hamileliğini öğrenir öğrenmez gel iğneye başlıcaz dedi perşembe bakalım sağlıklıysa tedavi başlayacakKan pıhtılaşması olduğunu doktor mu söyledi
İnşallah canm vajinal ultrason la görür diye düşünüyorum inşallah bakalıminşallah yükselmiştir en azından 2 güne bir hcg takibi yapılır veya haftaya gel diyebilirler kese için
3 günde mi yükselmiş o kadar :) maşallah amin keseyi gördüğünün haberlerini Fe bekliyoruz o haldeAllah hepimizin kucağına almayı nasip eder inşallah. Bende 10 gün önce önce idrarda çift çizgiyi, sonra kanda hcg 208 çıkınca öğrendim :) 3 gün sonra hcg 1140a yükselmişti. Doktor hesaplayıp ultrasonda görebilmemiz için perşembe gününe randevu verdi. Henüz göremedik ama çok heyecanlıyız![]()
![]()