2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyor :KK70: kızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
Harika bir haber buu maşallah canım darısı hepimize inşallah

Kızlar şükür keseyi gördük :)) iki taneeee... ayyyy Allah ım çok şükür Bugünleri gösterene.. ikisi de sağlıklı dedi, 18 inde kalp atışlarını duyalım dedi.. ağzım kapanmıyor :KK70: kızlar darısı isteyen herkese inşallah.. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hatunlar...
O agzin daha bikac saat kapanmaz guzelim hihihi. Cok guzel masallah ikisi de saglikla gelsin. Kac haftalikmissin su an

Cnm maşallah ya çok güzel bir haber Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ikizlerini :emir_bebek::emir_bebek:

Sabir sifir bende anam :KK19: bi de varsa rahatlamak var isin ucunda. Yoksa da sabirla yine beklenilir yani. Ben ilk denememizde yaptim silik cizgi cikti. Kocam dedi ben işesem bende de cikar bu hahahah bi isedi bisey cikmadi. O zaman inandi bebisin tutunduguna
Dur bende benimki gelince Ona işeteyim hahaha

Çok şükür Canım sağlıkla kucakla inşallah bebeklerini maşallah

Back
X