2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum
Canım rabbim sana da isteyen herkese de evlat sevgisini tattırsın inşallah rabbim
Sabrını versin inşallah
Sende Allah’a emanet ol

Kızlar sanırım şu crinone jel bende enfeksiyon yaptı
Daha önce oğlumda progestan fitil aldığımda da böyle olmuştum
Yanma var hafif kaşıntı ve idrara sıkışma
Doktoruma söyledim bol su iç ve istirahat et dedi herhangi başka birşey önermedi inşallah geçer bir an önce
Sizden sıkıntı yaşayan oldu mu benim gibi

Kizlar pozitif sonuc alan tum arkadaslara hayirli olsun.rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepinize kolay dogumlariniz olsun . ben bugun negatif sonuc aldim . cok uzgunum ama vardir bunda da bir hayir diyorum ins bir sonrakinde ben de hayırlısıyla pozitif sonc alirim hepinizi Allaha emanet ediyorum
Böyle sonuçlar üzüyor ama dediğin gibi ne hayırlısı
En güzel zaman da en güzeli olsun inşaallah rabbim tez zamanda kavuştursun bitanem sen de Allah’a emanet ol

Kızlar benim 9. günüm transferden sonraki. 2 gündür lekelenme yaşıyorum.Var mı benim gibi bi durum yaşayan.

Canım inan çok üzüldüm Allahım sabır versin gücünü topla yeniden denersin sen iyi olda bebis gelir ins

hatice-yakup hatice-yakup canim biraz daha bekle kan testi yaptır. En sağlıklısı bu şekilde psikolojikmende kötü olursun ki bunu yapma.hemen buhrana kapılma güzel olcak inan bana
Canim benim güzel arkadaşım
Aynen çok doğru strese sokuyor insani
Hakkımızda hayırlısı ya olacak ya olmayacak bakalim artık
Olmazsa da bizler sağlıklı olalım yine deneriz

Normal kuzum enerjini dusurme emi

Yok düşürmedim sabah bi moralim bozulur gibi olduda toparladım cabuk
Vücut isim yüksek kasık agrim var
Rahimde sızılar da var bunlar güzel belirtiler
Göğüslerim de agriyo baya ve aşırı terliyorum
Bakalim idrar kandan 2 gün geriden gelirmiş
Çıkmaması gayet normal cumaya kan veririm artık

Ay Bende 6. Gün çıkmaması normal Ozaman:-)
Aynen canım normal ben 7.gün yaptım hiçbirşey çıkmadı hemde iki tane yaptım çok ağladım gün boyu bu sabah 8.gün yine yaptım hemen çıktı ama çok silik çizgi İnş yarın görürüz tekrar ikinci çizgileri:dua:

Back
X