Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrr idrar testi yaptım uyandığım gibi kimseye demeden . Hemen ikinci çizgi olustuuuuuuuu
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasipetsin inşallahKızlarrrrrr idrar testi yaptım uyandığım gibi kimseye demeden . Hemen ikinci çizgi olustuuuuuuuu
İnşallah Canım yavrunu sana bağışlasın rabbim hayırlısıylaKızlar dua edin lütfen korktuğum başıma gelmesin, yarın keseyi görelim inşallah!
Hayirli olsun canım ne güzel haber buKızlarrrrrr idrar testi yaptım uyandığım gibi kimseye demeden . Hemen ikinci çizgi olustuuuuuuuu
Gözünaydın Canım hayırlı olsunKızlarrrrrr idrar testi yaptım uyandığım gibi kimseye demeden . Hemen ikinci çizgi olustuuuuuuuu
Ayyy gidiyorum vermeye cokkkkkkk teşekkürler nasıl sevindimmmmCanımm çok sevindim içime doğmuştu ama ümitlendirmek istemedim. Hayırlı olsun tatlım kan ver hemen
amin amin aminHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasipetsin inşallah
bence deee amin inşallahhhHayirli olsun canım ne güzel haber bu![]()
çok çok teşekkür ederim ya resmen sayenizde herşeyi öğrendimGözünaydın Canım hayırlı olsun
Inş canim. Yok hiç idrar testi yapmadimCnm çok üzüldümİkncisinde tutacak inanıyorum buna. Öncesinde hıc idrar testi yaptırmış mıydın cnm ?
Cok sevindim canim hayirli olsun transferimiz ayni gundu dimi 6 agustos bende yapsam cikarmiki acabaKızlarrrrrr idrar testi yaptım uyandığım gibi kimseye demeden . Hemen ikinci çizgi olustuuuuuuuu
Maşallah canım ya çok sevindim İnş böyle devam eder yarın birlikte kan vericez İnş güzel haberler alırız cnm benim değerlerime iyi dedi doktor yarınki değerine göre ultrason tarihini veririz dedi değer hiç önemli değilmiş gerçekten cnmEki Görüntüle 2178918 kizlar 25 hcg lik test yaptım
2 gün önce kanda 12.15 çıkmıştı ya
Testim hemen kızardı galiba değerim çıkıyor![]()
Maşallah canım hayırlı olsunKızlarrrrrr idrar testi yaptım uyandığım gibi kimseye demeden . Hemen ikinci çizgi olustuuuuuuuu
Kızlarrrrrr idrar testi yaptım uyandığım gibi kimseye demeden . Hemen ikinci çizgi olustuuuuuuuu
Benim 5 agıstos aynı sayılır ama kan testini görmem gerek su an gerildik biraz canımCok sevindim canim hayirli olsun transferimiz ayni gundu dimi 6 agustos bende yapsam cikarmiki acaba
İnşallah canım ben cuma chorimon iğnesi yaptım onun etkisi olabilir dedi edim korkuttu beniGünaydın canımm gözün aydın çokk sevidindim Allhım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inş![]()
Hatice maşallah salı günü güzel sonuçlarla gel kuzu inşEki Görüntüle 2178918 kizlar 25 hcg lik test yaptım
2 gün önce kanda 12.15 çıkmıştı ya
Testim hemen kızardı galiba değerim çıkıyor![]()
Stres yapma canim ya Allah guldursun hepimizin yuzunuBenim 5 agıstos aynı sayılır ama kan testini görmem gerek su an gerildik biraz canım
İnşallah canım ben cuma chorimon iğnesi yaptım onun etkisi olabilir dedi edim korkuttu beni
Choriomon bende yaptırdım yarım doz onun etkisiyle pozitif çıkar mı? Ben günümü beklicem ama yine de merak ediyorumİnşallah canım ben cuma chorimon iğnesi yaptım onun etkisi olabilir dedi edim korkuttu beni
Choriomon bende yaptırdım yarım doz onun etkisiyle pozitif çıkar mı? Ben günümü beklicem ama yine de merak ediyorum
Kızlar 110 çıktı değerim doktor panikleme durum iyi dediiiiiCnm idrar testinin resmini atsana ? Ne kadar kırmızı çıktı ?