2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar günaydın hepinize.. güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah..daha önce hatırlayanlar bilir dayanılmaz ağrılarım oluyordu yan boşluklarımda ve kasıklarımda inanılmaz kramplar oluyordu 5-10 dakikaya geçiyordu , dünden beri o ağrılar yok ve ben telaşlandım neden ağrı olmuyor diye :KK70: kasık ve bel ağrım var yine ama şiddetle beni ağlatan ağrı yok :) Allahım acıya ne kadar alıştıysam neden ağrımıyo diye de düşünür oldum.. birde 6+ 3 deyim ama öyle göğüslerimde bi acı ağrı neyim yok .. bi ara sızladı geçti .. ne stresli bi bekleyişmiş Allah’ım.. sonu da güzel olur inşallah..
Benim de 3 gun mide bulantim oldu sonra gecti 4. Gun biz dra kostuk ya korkudan. Allahim delirmeden doguraydik :)

Umudum yok canım yaa 4 günde 2 ye bile katlamamış
Suan kimyasal gebeliğe raziyim dış gebelik olmasin da
Bende çok korkuyorum cnm dış gebelikten belkide bizim bebişler sonradan tutunuyor cnm kötü düşünmeyelim perşembe tekrar ver kan cnm

B

Belki artar o deger insallah gec tutunuyordur veya hcg gec salgilaniyordur doktorunla gorustunmu?
Sanmıyorum canım ilk gebeligimde gayet güzel ilerledi 11. Haftada düşük oldu ama hcg de bi sorun hic olmadi
4 günde 4e katlamayı bırak 2 ye bile katlamamış
Tek korkum dış gebelik şuan kimyasala bile razıyım o derece yani

Back
X