- 2 Mart 2017
- 792
- 1.107
- 113
- 36
Evet cnm doktorla görüştüm cuma tekrar kan vericem5.gün embriyosu muydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm doktorla görüştüm cuma tekrar kan vericem5.gün embriyosu muydu
İnş pozitif sonuçlarla dönersin cnm Rabbim yardımcın olsun bende verdim bekliyorum
Aa cıkmış yeni gördümKızlar 11.gün 36. 2
13.gün 64
Bugün 15.gün 94.6 çıktı doktor cuma tekrar istedi neden böyle artıyor kafam çok karışık
Kızlar 11.gün 36. 2
13.gün 64
Bugün 15.gün 94.6 çıktı doktor cuma tekrar istedi neden böyle artıyor kafam çok karışık
İnş canım dış gebelik değildir demi cnmArtış az ama en azindan cikmis sıkma şimdi canini
Bu durumu yaşayıp düzelen degerleri cok gördüm
Yok dış gebelikte fırlar canimmmmmİnş canım dış gebelik değildir demi cnm
Sen naptın cnm sonucun çıktımıYok dış gebelikte fırlar canimmmmm
Ilkini gordukten 10 gun sonra canimİkiz bebek bekleyen arkadaşlar 2. Keseyi ne zaman görmüştünüz?
Benim de 3 gun mide bulantim oldu sonra gecti 4. Gun biz dra kostuk ya korkudan. Allahim delirmeden doguraydik :)Kızlar günaydın hepinize.. güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah..daha önce hatırlayanlar bilir dayanılmaz ağrılarım oluyordu yan boşluklarımda ve kasıklarımda inanılmaz kramplar oluyordu 5-10 dakikaya geçiyordu , dünden beri o ağrılar yok ve ben telaşlandım neden ağrı olmuyor diyekasık ve bel ağrım var yine ama şiddetle beni ağlatan ağrı yok :) Allahım acıya ne kadar alıştıysam neden ağrımıyo diye de düşünür oldum.. birde 6+ 3 deyim ama öyle göğüslerimde bi acı ağrı neyim yok .. bi ara sızladı geçti .. ne stresli bi bekleyişmiş Allah’ım.. sonu da güzel olur inşallah..
Allahim senin yuzune baksin bi mucize olsun kimyasal olmasinKızlar malesef 12 den sadece 21 e yükselmiş 4 günde
Seninkide yavaş yavaş yükselecek demekki cnm 2 gün sonra tekrar ver benceKızlar malesef 12 den sadece 21 e yükselmiş 4 günde
Umudum yok canım yaa 4 günde 2 ye bile katlamamışAllahim senin yuzune baksin bi mucize olsun kimyasal olmasin![]()
Bende çok korkuyorum cnm dış gebelikten belkide bizim bebişler sonradan tutunuyor cnm kötü düşünmeyelim perşembe tekrar ver kan cnmUmudum yok canım yaa 4 günde 2 ye bile katlamamış
Suan kimyasal gebeliğe raziyim dış gebelik olmasin da
Bende çok korkuyorum cnm dış gebelikten belkide bizim bebişler sonradan tutunuyor cnm kötü düşünmeyelim perşembe tekrar ver kan cnm
Test sonucun cikti mi? Insallah pozitiftir hayirlisi olsun saglikli olsun insallahCnm normal gebelik testi almıştım 20nin altını olcmuyormuş onda çıkmıştı ama köyü değildi kan verdim 15 çıktı. Sabaha regl olmazsam inşallah sabretmek çalışacağım![]()
Belki artar o deger insallah gec tutunuyordur veya hcg gec salgilaniyordur doktorunla gorustunmu?Hiç umudum yok canım
Seninki yine cıkmış benimki 2 ye bile katlamamış
Sanmıyorum canım ilk gebeligimde gayet güzel ilerledi 11. Haftada düşük oldu ama hcg de bi sorun hic olmadiB
Belki artar o deger insallah gec tutunuyordur veya hcg gec salgilaniyordur doktorunla gorustunmu?
Haajhaaa göğüslerimi elleyip duruyorum hala neden acımıyorlar diyeBenim de 3 gun mide bulantim oldu sonra gecti 4. Gun biz dra kostuk ya korkudan. Allahim delirmeden doguraydik :)
Kızlar benim de göğüslerim acımıyor, transferin ilk 5-6 günü acımıştı sonra geçmişti. Sadece hayatım boyunca 75 olan ölçüm şu an 90 oldu, ay hep böyle kalsa keşkeHaajhaaa göğüslerimi elleyip duruyorum hala neden acımıyorlar diye![]()