2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Selam kızlar bugün 6. Günündeyim. Canımı sıkan bel ve kasık ağrısı. Ne güzel dert etmeden gidiyordum gün yaklaştıkça sanırım psikolojik olarak geriliyor insan. Kasıklarıma batma oluyor birde böyle içi kalp gibi kıpır kıpır atıyor. Biliyorul bunlr olumsuz sonuç yanda olumlu sonuç belirtileri de olabilir ama şuan bilinmez. Ancak endişe duymaya başldım biraz.
Bu bel ağrısı ve kasık ağrısı için sıcak su torbası kullansam mantıklı mı sizce?

Yumurta toplamak icin anestezi yapılırken aç karnına olmak mi lazım ? Bugün 8. İğnem olacak inşallah pazartesi yumurta toplama yapalım der doktorum o_O:dua::dua: Bu hafta da herşey olsun bitsin istiyorum
Evet canim gecesen ac kaliyorsun bana gece 12 den sonra bisey yeme icme demislerdi stres yapma olur mu

Selam kızlar bugün 6. Günündeyim. Canımı sıkan bel ve kasık ağrısı. Ne güzel dert etmeden gidiyordum gün yaklaştıkça sanırım psikolojik olarak geriliyor insan. Kasıklarıma batma oluyor birde böyle içi kalp gibi kıpır kıpır atıyor. Biliyorul bunlr olumsuz sonuç yanda olumlu sonuç belirtileri de olabilir ama şuan bilinmez. Ancak endişe duymaya başldım biraz.
Bu bel ağrısı ve kasık ağrısı için sıcak su torbası kullansam mantıklı mı sizce?
Sicak su torbası kullanmayin. Duşu bile ılık almaniz lazım. Hemsireler oyle demisti. Ayaklarınıza çorap giyin yeterli olur. Ağrılarınız normal ya bebis tutunuyor ya da ilaçların yan etkisi. Biraz sabir

Kizlar su anda transfer icin bekliyorun hastanede.dualarinizi bekliyorum.rabbim isteyen herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin ins

Canım hiç kasma kendini. Güzel düşüncelerle git. İnşallah bebeklerin/bebeğin tutunur sana güzel süprizler yapar. Allah sorunsuz geçmesini nasip etsin bu sürecin.

Sicak su torbası kullanmayin. Duşu bile ılık almaniz lazım. Hemsireler oyle demisti. Ayaklarınıza çorap giyin yeterli olur. Ağrılarınız normal ya bebis tutunuyor ya da ilaçların yan etkisi. Biraz sabir

Bende emin olamamıştım açıkcası. Sağol önerin için, en iyisi öyle yapmak.
Valla ben bu sefer çok ilaç kullanmıyorum umarım tutunma ağrılarıdır, nasip olur inşallah gebe kalmak.

Bence de sicak su torbasi kullanma agrilarin dayanilmayacak gibi mi benim de var ama ara ara ve siddeti cok az.Kasilmalarin hep mi vardi bugun mu oldu

Bence de sicak su torbasi kullanma agrilarin dayanilmayacak gibi mi benim de var ama ara ara ve siddeti cok az.Kasilmalarin hep mi vardi bugun mu oldu
Canın çarşamba akşamı yani 3. Günden sonra başladı. Çok hafifti o zaman ama dün ve bugün daha fazla sanki. Dün daha çok batma ve kımıl kımıl oluyordu. Şimdi bel ağrısı be kasık ağrısı genel ağrıyor gibi. Dayanılmayacak gibi değil aslında. Ara ara adet ayrısına benziyor bilemedim. Bundan önceki denememde 2. Günden sonra yataklık olmuştum çok kötü ağrımıştı 1 hafta yattım şiddetli ağrı vardı ve olumsuz oldu. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Herşey kısmet

Canın çarşamba akşamı yani 3. Günden sonra başladı. Çok hafifti o zaman ama dün ve bugün daha fazla sanki. Dün daha çok batma ve kımıl kımıl oluyordu. Şimdi bel ağrısı be kasık ağrısı genel ağrıyor gibi. Dayanılmayacak gibi değil aslında. Ara ara adet ayrısına benziyor bilemedim. Bundan önceki denememde 2. Günden sonra yataklık olmuştum çok kötü ağrımıştı 1 hafta yattım şiddetli ağrı vardı ve olumsuz oldu. Şimdi nasıl olacak bilmiyorum. Herşey kısmet
Bence seninki tuttu insalah ya nedense oyle hissettim inşallah diyelim

Bence seninki tuttu insalah ya nedense oyle hissettim inşallah diyelim
İnşallh canım. Şuan ona o kadar ihtiyacım var ki. Sanırım tüm pozitif düşüncelerimi artık tüketmek üzereyim. Bu deneme benim için çok önemli. İnşallahhh dediğin gibi olmuştur ve bebeklerim tutunmuştur.

Progesteron kullanmaktan nefret eden sadece ben mi varım kizlar ya kullandiktam sonra ne kadar yatsam da hep camasirima geri akıyor beyaz beyaz kapsül normalmiş sanırım vücut yeterli kismini emiyormuş zaten ama tedirgin oldum
Ben de oyleyim canim hep akinti halindeyim

Daha dur canım tutsa bile daha ne hissedeceksin susam kadar olmayan seyden

Bakicinda ne diye var su anda yardimci olmayacak ve 10 kiloluk çocuğu sen kaldiracaksan
9ay 9ay sen bakicina soylesene gitmesin esin gelene kadar. Agir kaldirmak yasak bak dikkat et. Bisey olacagindan diil de temkinli olmakta fayda var canim

Bakıcıyı çıkardım kızlar! Zaten sinirlerim bozuk. Belim ağrıyor gibi. Üşüttüm mü bilmiyorum. Geçen pozitif denememdeki belirtilerimi okudum. Buyrun sizlerle de paylaşayım;

5. gün transferinden itibaren belirtilerim:

1 gün sonra- belirti yok

2 gün sonra – belirti yok

3 gün sonra- Duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7 – Bir önceki hamileliğimde de bugünlerde aşırı duygusallamıştım.

4 gün sonra -Duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7

5 gün sonra- bel ağırısı, pelvis kemiklerinde ağrı/acı, alt karında hafif ağrı, hafif baş ağrısı (uykusuzluktan),ateş 36.7

6 gün sonra – bel ağırısı, pelvis kemiklerinde ağrı/acı, alt karında hafif ağrı,, duygusallık, ağlama nöbetleri, ateş 36.7

7 gün sonra – ağrılarım geçti, bir sakinlik hali geldi, öğleden sonra 4-5 gibi uykum geliyor, ateş 36.7

8 gün sonra- ateş 36.7 ve koku duyusunda artış (tertemiz ve hiç kokmayan bir kedim var. Ama bugün o kendisini yalayarak temizlerken tükrüğünün kokusunu aldım. Bir önceki hamileliğimde de aynen böyle ilk kokusunu aldığım şey kedim olmuştu :))

9 gun sonra – Test yaptım ve poitif
Iyi yapmissin cikararak ben bile rahatladim su an ekmek elden su golden kim para kazaniyor ki o kazansin Allah askina

Asla
Canım hiç kasma kendini. Güzel düşüncelerle git. İnşallah bebeklerin/bebeğin tutunur sana güzel süprizler yapar. Allah sorunsuz geçmesini nasip etsin bu sürecin.
asla sicak su torbasi kullanma asla canim. Sicak rahmi gevsetiyor

Back
X