- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Bizim umudumuz sensin cnm5-6-7. Gunler yaptim hepsinde de cikti. Koyulasti her gun biraz daha rengi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim umudumuz sensin cnm5-6-7. Gunler yaptim hepsinde de cikti. Koyulasti her gun biraz daha rengi
Kocam cogu zaman benim pozitifligime kizdi her iki denemede de. Negatife de kendini hazirla diye. Ondan gizli evrene pozitif enerji yolladimBizim umudumuz sensin cnm![]()
Belirtin var mıydı canım ya benim hiç yokKocam cogu zaman benim pozitifligime kizdi her iki denemede de. Negatife de kendini hazirla diye. Ondan gizli evrene pozitif enerji yolladimbence guzel dusununce ve bol duayla rabbim sesimizi duyuyor
Yok canim belirtim sadece akintim cok o da ilactanBelirtin var mıydı canım ya benim hiç yok
Bende pazartesi yapayım o zaman. Transfer günü hariç 8. Gün oluyor o zaman varsa çıkar.5-6-7. Gunler yaptim hepsinde de cikti. Koyulasti her gun biraz daha rengi
Kimi merkez 8. Gun kan ver diyor o yuzden cikar diye dusunuyorum. Bazen cikmiyor kan veriyosun orda cikiyor bi suru sey okuyorum burda. Zor bi surec yipratici beklemesiBende pazartesi yapayım o zaman. Transfer günü hariç 8. Gün oluyor o zaman varsa çıkar.
Kocam cogu zaman benim pozitifligime kizdi her iki denemede de. Negatife de kendini hazirla diye. Ondan gizli evrene pozitif enerji yolladimbence guzel dusununce ve bol duayla rabbim sesimizi duyuyor
Kiz daha dur ne belirtisiHiç belirtim yok kızlar ya canım sıkılıyor. Bugün 5. Gün transferinin 3. Günü
Kacinci gün embriyosu transfer edildi canim ?Bende pazartesi yapayım o zaman. Transfer günü hariç 8. Gün oluyor o zaman varsa çıkar.
Sen kac yasindaydin canimAynen öyle bendede ilkinde cok değildi ama suan pozitifim baya
29 canimSen kac yasindaydin canim
Maşallah canım haftayı iple çekiyorum hepimiz için güzel bir hafta olacak inşKizlar hastane aradi
15 ten 10 tanesi döllenmiş 3 ü bos cikmis
Pazartesi tekrar arayacaklar buyuk ihtimal carsamba 5. Günü bekleyeceğiz seyirine göre
Suan icin cok iyi şükür![]()
Evettt bir cogumuz bebisine kavuşacakMaşallah canım haftayı iple çekiyorum hepimiz için güzel bir hafta olacak inş
Ben de 28. Bizim jenerasyonda var bi ureme bozuklugu ya :)29 canim
Ben de 28. Bizim jenerasyonda var bi ureme bozuklugu ya :)
Onunla alakası yokki ben de 23 yaşındayım iki senedir bir tutturamadık gerçi bir kere kimyasal gebelik yaşadımBen de 28. Bizim jenerasyonda var bi ureme bozuklugu ya :)
Nasil alakasi yok 90 ve sonrasi dogumku olup da tuo bebek yaptirmayan arkadasim neredeyse yok biliyo musun. Sen de bizim kusaktansinOnunla alakası yokki ben de 23 yaşındayım iki senedir bir tutturamadık gerçi bir kere kimyasal gebelik yaşadım![]()
Aynen tam zamani annem 19 yasinda beni dogurmus kadincagiz gozunu benle acmis bi dinlenememis :)Hahaha sorma ben hep diyorum sıkıntı olmasa üremede suan 3-4 olurdu
Saka bi yana tam anne olacak yaştayız bence