- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
Amiin İnşallah hepimiz. Sizin kaç günde büyüdü yumurtalarBütün işlemlerin bittiğini kucağına yavrunu aldığın günü görürsün canım Allah büyük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiin İnşallah hepimiz. Sizin kaç günde büyüdü yumurtalarBütün işlemlerin bittiğini kucağına yavrunu aldığın günü görürsün canım Allah büyük
7 haftaliktisenin?
Canım yanında bir kişi ile gitmeni tavsiye ederim anestezi her bünyede aynı etkiyi göstermiyor 1 saat sonra tabyrcu ediyorlar basın dönebilir . Biri olursa koluna girersin yalnız gitme bence. Bende 7 yumurta toplandı ama anestezi beni çok etkilemedi karnım ağrıdı bir süre sadeceMerhaba kızlar ben de bugün başlıyorum tüp bebeğe. 3 negatif aşılamam var malesef sebepsiz infertilite. Yumurta toplama işlemini yaptıranlar kaç yumurtanız vardı ve hastanede çok kalınıyor mu, hani yanımızda biri olmasa idare edebilir miyiz beni bilgilendirir misiniz?
ay hadi inşallah canım rabbim yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı çıktım şimdi pazartesi transfer olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
hayırlı olsun tedavin canımMerhaba kızlar ben de bugün başlıyorum tüp bebeğe. 3 negatif aşılamam var malesef sebepsiz infertilite. Yumurta toplama işlemini yaptıranlar kaç yumurtanız vardı ve hastanede çok kalınıyor mu, hani yanımızda biri olmasa idare edebilir miyiz beni bilgilendirir misiniz?
Hayırlı olsun canım tedavin İnş herşey gönlünce olur bende aynı iğneleri kullanmıştım cnmkızlar dr 225 lik gonal f ve 75 lik merional verdi
300 lük olacak yani günlük
cuma günü de kontrole gideceğim inşallah bakalım ne kadar büyüyecekler
Geçmiş olsun canım umarım transfere kadar güzel gelişme görürsünüz embriyolar da. İlaçlar hemen hemen aynı banada verildi transferim yapıldı bir çoğunu hala kullaniyorum. İhmal etmeden saati saatine kullanKızlar selam yumurta toplamadan geldim şimdi8tane yumurtam toplandı. Anestezi beni de etkilemdı cok ama ağrım oldu kasıklarımda çok
1saat sonra çıktık
Baklaım inş güzel sonuçarlar alrızda cumatrsi transferim olurçok ilaç yazmış bide bana ya coraspirin+estrofem+prednol+monodoksantibiotik+crınone vajınal jel canlar
![]()
Sanki iğneler bitince zoru oymus da bitti sandim bende eşim bir geldi koca bir Çanta ilaç çarşamba transfer olacak benim de insaallahKızlar selam yumurta toplamadan geldim şimdi8tane yumurtam toplandı. Anestezi beni de etkilemdı cok ama ağrım oldu kasıklarımda çok
1saat sonra çıktık
Baklaım inş güzel sonuçarlar alrızda cumatrsi transferim olurçok ilaç yazmış bide bana ya coraspirin+estrofem+prednol+monodoksantibiotik+crınone vajınal jel canlar
![]()
Geçmiş olsun canım umarım transfere kadar güzel gelişme görürsünüz embriyolar da. İlaçlar hemen hemen aynı banada verildi transferim yapıldı bir çoğunu hala kullaniyorum. İhmal etmeden saati saatine kullan
Sanki iğneler bitince zoru oymus da bitti sandim bende eşim bir geldi koca bir Çanta ilaç çarşamba transfer olacak benim de insaallah
Inşaallah sayariz canim rabbimizin izniyleAz kalmış seninde canım hayırlı olsun inş beraber gün sayarız sonra![]()
İçine sinen çoğunluğun dediğini uygula canım bide fazla gelirse işin bide o boyutu varHepsi farklı söylüyor ya tam güven de oluşmuyor bende biri sadece iğne, diğeri iğne ve hap dedi mesela
12.gün çatlatma iğnemi oldum 14.gün toplandı canımAmiin İnşallah hepimiz. Sizin kaç günde büyüdü yumurtalar
Rabbim nasip etmiş yine olsun yine olsun insaallah zor bir süreç ama sonu güzel olunca unutulur insaallahSelam kizlar bende 9 temmuzda basladim tedaviye adetimin 2. Gunuydu bir suru ilac kullaniyorum ilk tup bebegi ocakta yaptik 8 haftaya kadar geldi sonra gelisme geriligi var dendi dusuk+kurtaj oldum sagliksiz gebelikmis sonrasi histeroskopi oldum cikolata kistim ve miyomlarim var onlar baskilandi 2 ay ameliyat senin durumun ama bir kez daha deneyelim karar ver ister ameliyat ister tup bebek deneyelim dedi doktorum esimle 2. Kez denemeye karar verdik cuma gunu transferim var cok stresliyim korkuyorum yine ayni seyleri yasarim diye rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin icinde de bana
Bende konyadayım canım selamInşaallah allahım HAyırlı haberleri bekliyorum
konyadayiz biz medicana ya gidiyorum
Annem ve kardeşlerim izmirdeler benim de
HAyırlı olsun insaallah Canım benim burdaki yorumları okuyarak karar verdim..Bende konyadayım canım selam
Medova Mustafa Ulusoy’a gidiyorum
bu tedavin demi kullandın canım öncekinde miHayırlı olsun canım tedavin İnş herşey gönlünce olur bende aynı iğneleri kullanmıştım cnm