2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Aynen canım önemli olan kalitesi hissediyorum inanıyorum olumlu olacak çünkü geçen sene hayal edemezdim tedaviye başlayabileceğimi eve zor gidiyordum öyle yoğun çalışıyordum ki birden bir mucize oldu eleman aldılar bana yardımcı sonra karşı olan eşim birden bana tedaviye başlayalım defi Rabbim yaptı planları bize uymak düşer herşey çok güzel olacak inşallah

Aynen nasip olacagi zaman önünde bisey duramiyor
Benimde ilki patara kütere olmustu hic bisey anlamadım bi baktim gebe kalmisim
Düşük olsa da simdi en azindan hamile kalabiliyorum tesellisi ile bidaha başlıcam
Ins hepimize nasip olur annelik

Merhabalar bende tüp bebeğe başladım . Bugün 4. İğneyi oldum . Yazılan herşeyi okudum ama çoğunu anlamadım açıkçası :/ bende hiç sorun yok sağlıklı biriyim ama eşimde sperm yapısında sorun var. İlk seferden tutar gibi geliyor ama bu yazıları okuyunca şaşırdım . Tüp bebekle ilgili hiç Bilgim yoktu açıkçası 3. Gün 5. Gün embriyosu falan yazılmış bu ne demek acaba hiç anlamadım ?

merhaba kızlar bnimde dün yumurta toplama işlemim gerçeklerşti 34 yumurtam toplanmıştı. 30 tanesi olgunlaşıp 20 tanesinin oluştuğunu söylediler. ama aynı zamanda günde bi bardaktan fazla su içmek yasak bana :( sıvı birikimi olmasın dieymiş hiç böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda

Merhabalar bende tüp bebeğe başladım . Bugün 4. İğneyi oldum . Yazılan herşeyi okudum ama çoğunu anlamadım açıkçası :/ bende hiç sorun yok sağlıklı biriyim ama eşimde sperm yapısında sorun var. İlk seferden tutar gibi geliyor ama bu yazıları okuyunca şaşırdım . Tüp bebekle ilgili hiç Bilgim yoktu açıkçası 3. Gün 5. Gün embriyosu falan yazılmış bu ne demek acaba hiç anlamadım ?
yani şu demek oluo canım yumurta toplama işlemnden sonra yumurtaların gün gün işleme giriyor bi nevi döllenme aşaması. ilk gün ikiye bölünüo ikinci gün dörde, üçünccü gün altıya gün gün iki katı şeklinde bölünme gerçekleşiyor. genelde de beşinci gün embryoyu transferini gerçekleştiriyorlar size.

umarımm yardımcı olabilmişimdir cnm :eek:

Merhaba, bende bugun 3.igneyi vurdum. Lucrin Daily vuruyorum ben regl tarihine kadar vuracakmisim.Ayni gunlerde transfer islemimiz olacak sanirim, Rabbim hayirlisini versin umarim pozitif sonuc alirsiniz

Kizlar selamlar herkeze. Dun gittim bugun yine gidicem hastaneye. Persembe yada cuma toplamam var. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Hatice Benim de perşembe yumurtalarım toplanacak bu akşam çatlatma iğnesi vuracağım perşembe sabahtan da toplanacak 12,13 tane toplanır dedi doktorum. Bu ara endometriumda ve yapılan tahlillerde sıkıntı olmadığı için transfer yapalım diyor doktor

merhaba kızlar bnimde dün yumurta toplama işlemim gerçeklerşti 34 yumurtam toplanmıştı. 30 tanesi olgunlaşıp 20 tanesinin oluştuğunu söylediler. ama aynı zamanda günde bi bardaktan fazla su içmek yasak bana :KK43: sıvı birikimi olmasın dieymiş hiç böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda
Canım doğru anladım umarım sıvı birikimi olmasın diye 1 bardak su mu iç dediler

Transferden sonra neler yaptınız neler yapmadınız bilen arkadaşlarım yazabilirler mi
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlünün muradını hayatınıza nasip eylesin dualariniz istiyorum dualarım her daim sizinle

yani şu demek oluo canım yumurta toplama işlemnden sonra yumurtaların gün gün işleme giriyor bi nevi döllenme aşaması. ilk gün ikiye bölünüo ikinci gün dörde, üçünccü gün altıya gün gün iki katı şeklinde bölünme gerçekleşiyor. genelde de beşinci gün embryoyu transferini gerçekleştiriyorlar size.

umarımm yardımcı olabilmişimdir cnm :eek:
Çok teşekkür ederim şimdi anladım o yüzden beş gün beklenecek yani

alisanindunyasi alisanindunyasi amin inşallah Ankara ya gidiyorum ilacın adına bile bakmak aklıma gelmedi . Normal gebelik isterken bi anda bunları öğrendik bir hafta içinde doktor bulduk başladık . Yani sokunu atlatamamıs olabilirim . Umarım güzel seyler olur 15 gün içinde

Hatice Benim de perşembe yumurtalarım toplanacak bu akşam çatlatma iğnesi vuracağım perşembe sabahtan da toplanacak 12,13 tane toplanır dedi doktorum. Bu ara endometriumda ve yapılan tahlillerde sıkıntı olmadığı için transfer yapalım diyor doktor

Aa sen dondurup transfer olmucakmiydin karistirdimsa affet :-)
Hayirlisi olsun kiz test gününü beraber bekleriz ins

Transferden sonra neler yaptınız neler yapmadınız bilen arkadaşlarım yazabilirler mi
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkesin gönlünün muradını hayatınıza nasip eylesin dualariniz istiyorum dualarım her daim sizinle

Ben 3-4 gun dikkat ettim kalan gunlerde hic agir felan kaldirmadan ufak ufak isime gucume baktım
Bol ananas ve kabak cekirdegi tükettim
Gebe de kaldm

Back
X