- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Valla canım ilk defa senden duyuyorum bunu vardır doktorun bi bildiyiyok cnm bgn yine konuştum sordum tekradan suyu az tüketin dedi. yumurtam fazla olduğu içinmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım ilk defa senden duyuyorum bunu vardır doktorun bi bildiyiyok cnm bgn yine konuştum sordum tekradan suyu az tüketin dedi. yumurtam fazla olduğu içinmiş.
5. gün embriyosu tranferim olursa inşallah
bakalım o günlere gelebilecek miyiz
bende duramam kesin
aynen canım aksine bidurum yapamıyorz malesef.Valla canım ilk defa senden duyuyorum bunu vardır doktorun bi bildiyi
Doğru diyosun canım doktorlar neyi yapın derlerse yapıyoruz.aynen canım aksine bidurum yapamıyorz malesef.
snde yumurta tolama sonrası herhangi bi değişiklik olmuşmuydu canım şişlik vs gibiDoğru diyosun canım doktorlar neyi yapın derlerse yapıyoruz.
Güvenmekten başka elimizden bişey gelmiyo
Benim dün yumurtam toplandı karnım sanki şiş gibi ama fazla değilpeki yumurta toplaması sonrası şişkinlik oldu mu sizde de kızlar
evet benmde fazla kalmadı düne göre ama merak ettim ondan sormak istedim sizlere.. hayırlı uğurlu olsun canım kaç yumurtan toplandıBenim dün yumurtam toplandı karnım sanki şiş gibi ama fazla değil
3 yumurta toplandı canım cumadan kısmetse döllenirse transfer olacak senin kaç yumurta toplandıevet benmde fazla kalmadı düne göre ama merak ettim ondan sormak istedim sizlere.. hayırlı uğurlu olsun canım kaç yumurtan toplandı
Kızlar kan sulandırıcı iğne yazdımı size doktorunuz bana yazdı yumurta toplandıktan sonra gebelik olursa da devam edecekmişim ben kendim hiç iğne vurmadım kendime siz yaptıysanız nasıl olacak bilgilendirir misiniz
3 yumurta toplandı canım cumadan kısmetse döllenirse transfer olacak senin kaç yumurta toplandı
Kızlar kan sulandırıcı iğne yazdımı size doktorunuz bana yazdı yumurta toplandıktan sonra gebelik olursa da devam edecekmişim ben kendim hiç iğne vurmadım kendime siz yaptıysanız nasıl olacak bilgilendirir misiniz
3 yumurta toplandı canım cumadan kısmetse döllenirse transfer olacak senin kaç yumurta toplandı
Maşallah Allah daha iyi etsin canımhadi inşallah hayırlısı olur cnm hakkında sağsalim alırız kucağımıza. bnm 34 yumurtam toplanmştı cnm pazartesi günü. bugünde aradılar 20 yumurtayla devam ediyorlarmış herhangi bi sıkıntı yokmuş.
Kullanmaya hazır iğne sanırım ben diğer iğnelerini hep hastanede vurdurdum ama galiba bunda iş başa düşecek hergün nasıl gidip geliyimCanım kullanmaya hazır mı iğne yoksa karşımı sen mi ayarlayıp vuracaksın?
Ben şuan clexrna 0.4 iğne kullanıyorum. Kullanıma hazır olduğu için göbekten 3 parmak ya sağ ya soldan ölçüp birazcık aşağıya gelecek şekilde bir anca batırıp uyguluyorum. Benim 5. Denemem ve ben ilk denemeden itibaren hep göbekten vurulan iğneleri kendim kullandım.
Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısını diliyorum.
Bence de zahmetli. Zaten çok basit, vururken biracık cesaret lazım sadece. Ben bebeğim için yaptığımı düşünerek yapıyorum. Zaten eğer damarın bulunduğun kısma yanlışlıkla yaparsan normal kan alırken ki iğne acısı oluyor, tabi damara denk gelmemen daha iyi olur.Kullanmaya hazır iğne sanırım ben diğer iğnelerini hep hastanede vurdurdum ama galiba bunda iş başa düşecek hergün nasıl gidip geliyim![]()
Bana göre artmıyor. Benim ilk denemem de 1 embriyo koydular tuttu ama kanamayla sonuçlandı. Ondan sonraki 3 denemem de 2 embriyo koydular hiç biri tutmadı. Şimdi 5. Denemeyi yaptık ben doktoruma 1 embriyo dedim ama o 2 embriyo koyacağız dedi. İçime sinmese de doktor ısrar edince sessiz kaldım bir bildipi var diye. Bence nasip işi 2 embriyonun tutma ihtimalinin gerçekte şansı arttıracağını düşünmüyorum, sadece diğer tutmazsa biri tutsun mantığı var. Bu da şns değil eğer embriyolar kalitesiz ya da genetik yönden bozuksa zaten tutmayacaktır bu süreçlere vakit geçirilmemesiniçin yapıldığını düşünüyorum.ne riski var ki canım yaa ben de çift koydurmak istiyorum sonuçta tutma ihtimali artmıyor mu
ama canım embriyoları pgt ye gönderecek maddi gücümüz yok çok pahalı yani hangisi sağlıklı bilemeyeceğimiz için 2 istiyorum zaten hayırlısı artıkBana göre artmıyor. Benim ilk denemem de 1 embriyo koydular tuttu ama kanamayla sonuçlandı. Ondan sonraki 3 denemem de 2 embriyo koydular hiç biri tutmadı. Şimdi 5. Denemeyi yaptık ben doktoruma 1 embriyo dedim ama o 2 embriyo koyacağız dedi. İçime sinmese de doktor ısrar edince sessiz kaldım bir bildipi var diye. Bence nasip işi 2 embriyonun tutma ihtimalinin gerçekte şansı arttıracağını düşünmüyorum, sadece diğer tutmazsa biri tutsun mantığı var. Bu da şns değil eğer embriyolar kalitesiz ya da genetik yönden bozuksa zaten tutmayacaktır bu süreçlere vakit geçirilmemesiniçin yapıldığını düşünüyorum.
Yine de Allah gönlüne göre versin canım. İnşallah pozitifi görürsün![]()
aminn canımm inşallahhh seninde :*Maşallah Allah daha iyi etsin canım
Haklısın canım. Doktorum bu 5. Deneme de olmazsa embriyoların genetik teste girmesi gerektiğini ve hepsi için ayrı ayrı ücret ödememiz gerektiğini söyledi. Eğer bu deneme de olmazsa uzunca ara vereceğim bizim de bunu karşılayacak imkanımız yok. Hem eşimde çözüm olmadğı için bu test ona verilecek para yerine 2 şer 2 şer transfer yapılsa mantıklı diyor. O da senin gibi düşünüyor ama ben 1 ya da 2 bir şey değiştirmeyeeğini düşünüyorum.ama canım embriyoları pgt ye gönderecek maddi gücümüz yok çok pahalı yani hangisi sağlıklı bilemeyeceğimiz için 2 istiyorum zaten hayırlısı artık
aminn inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunHaklısın canım. Doktorum bu 5. Deneme de olmazsa embriyoların genetik teste girmesi gerektiğini ve hepsi için ayrı ayrı ücret ödememiz gerektiğini söyledi. Eğer bu deneme de olmazsa uzunca ara vereceğim bizim de bunu karşılayacak imkanımız yok. Hem eşimde çözüm olmadğı için bu test ona verilecek para yerine 2 şer 2 şer transfer yapılsa mantıklı diyor. O da senin gibi düşünüyor ama ben 1 ya da 2 bir şey değiştirmeyeeğini düşünüyorum.
Neyse canım dediğin gibi hakkımızda hayırlısı. İnşallah 2 embriyo koyarlar ya da tek koyarlarsa ikiye bölünüo güzel bir süpriz yaparlar sana bebeklerin inşallah![]()
Benden de fazla yumurta toplanmisti ilk seferinde.doktorum hemen transfer yapmadi .bir sonraki adetimde 5. Gun embriyon transfer edildi elhamdulillah tuttu .merhaba kızlar bnimde dün yumurta toplama işlemim gerçeklerşti 34 yumurtam toplanmıştı. 30 tanesi olgunlaşıp 20 tanesinin oluştuğunu söylediler. ama aynı zamanda günde bi bardaktan fazla su içmek yasak banasıvı birikimi olmasın dieymiş hiç böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda
ayyy çok güzelll gözünüz aydın o zmn cnm. peki bu sıvı toplanmasını nasıl anladı tahlil falan mı yapmıştı. sana da az su tüketin vs dedi miBenden de fazla yumurta toplanmisti ilk seferinde.doktorum hemen transfer yapmadi .bir sonraki adetimde 5. Gun embriyon transfer edildi elhamdulillah tuttu .