2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Oyy kuzum insallah:)Hadi bakalım haberdar edersin ben de burda takiye olacağım artık bian önce başlasınlar tedaviye Rabbim bana ve diğer arkadaşlarada nasip etsin sende sağ salim kucağına al canim
Cumleten canim benim hepimizin bebisleri olsun insallah. Bunlar cok kiymetli cok istenen nazli bebekler. Eger ki bi gun kucagima alabilirsem yavrularimi her gozlerine bakisimda sukur cekerim. Daha dogmadan cok seviyoruz

Ne güzel oluyor gebe haberleri almak umut oluyr bizlere
Bende biraz önce catlama ignemi vurdum
Melindanaz Melindanaz canim belirginse ikiside tutmustur belki çünkü tek olsa hcg düşük olur ve hayalet cizgi olur
Hadi ins saglikla gelsn bebislerinnnn

Cumleten canim benim hepimizin bebisleri olsun insallah. Bunlar cok kiymetli cok istenen nazli bebekler. Eger ki bi gun kucagima alabilirsem yavrularimi her gozlerine bakisimda sukur cekerim. Daha dogmadan cok seviyoruz
İnşallah canım hayırlısı ile alırsın kucağına yavrularını Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Uyku tutmuyor yarın opu var heyecandan uyuyamıyorum yaa :KK48:[/QUOT .
Pazartesi gecesi bende sen gibiydim hatta giderken stresten eşimle tek kelime konuşmadım ama uyuyup uyandım bişey hissetmedim rahat ol rahat bi uyku çek inşallah yarın herşey güzel olacak sonrasında güzel haber Lee geldikçe daha güzel olacak inşallah.

Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm.. Benimde en korktuğum şey sıkışık olmak ilk transferde iyice sıkıştım doktorun işi çıktı boşalttık geri sonra tekrar sıkıştım ultrasonla karnıma bastırıyorlar ya o nasıl bir sancı çok tırsıyorum şimdiden
Aynen gercekten zordu ya

Ne güzel oluyor gebe haberleri almak umut oluyr bizlere
Bende biraz önce catlama ignemi vurdum
Melindanaz Melindanaz canim belirginse ikiside tutmustur belki çünkü tek olsa hcg düşük olur ve hayalet cizgi olur
Hadi ins saglikla gelsn bebislerinnnn

Benim 2. Denemem ilkinde bebegimi 10 haftalikken kaybettim malesef
Hatice senle kaderimiz ayni. Gebe kalip bebegi kaybetmek hayatimda yasadigim en buyuk aciydi. Cigliklar icindeydim. Allahim ikinci denememizi saglikli bi sekilde ilerletsin insallah. Nedense telefonum foto yuklememe izin vermiyor. Gecen denememdeki 6. Gun ve bundaki bi tik farkli bu daha koyu gecen sefer hayalet cizgi vardi bunda kipkirmizi olmasa da belirgin Allahim yar ve yardimcimiz olsun. Ah bi gelse bebisler ne sevilecekler

Back
X