2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Benim de bugün 5. Gün transferim oldu. Su içmeye geç başladığım için sıkışık değildim. Yinede doktor rahatlıkla transferi yapabildi. 30 sn sürdü. Transferden 2 saat sonra ancak sıkıştığımı hissettim :)
Eve geldiğimden beri çocukla uğraşıyorum. En son sırtıma çıkmaya çalışıyordu. Hiç öyle yatıp dikkat edemedim. İnşallah bir şey olmaz.
Bugün ve yarın tutunması lazım
Eger cocugun agirsa tasima bence ya agir kaldirmak yasak cunku

Arkadaşlar ben de ilk bebeğimi 21. Haftada kaybettim. Güçlü olun, Allah’a sığının.
Çok geçmiş olsun canım çok zor bi imtihan. Ben kendi kayıplarımı sayamıyorum bile Allah hiç bi anneye yaşatmasın çok zor Ama Allahtan ümit kesilmez ümidimiz varki yeniden yeniden onca sıkıntıya manevi çöküntüye rağmen pes etmiyoz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Hatice senle kaderimiz ayni. Gebe kalip bebegi kaybetmek hayatimda yasadigim en buyuk aciydi. Cigliklar icindeydim. Allahim ikinci denememizi saglikli bi sekilde ilerletsin insallah. Nedense telefonum foto yuklememe izin vermiyor. Gecen denememdeki 6. Gun ve bundaki bi tik farkli bu daha koyu gecen sefer hayalet cizgi vardi bunda kipkirmizi olmasa da belirgin Allahim yar ve yardimcimiz olsun. Ah bi gelse bebisler ne sevilecekler
Evet canim ikimizinde cani cok yandi ama bak simdi yeri dolacak ins
Çizgiye gelince benimde cok hafifti basta varmi yokmu secemedim bile
Kuruyunca görmüştüm
Ins bu kez sağlıklı ilerler seninde ve bizlerin

Kızlar yumurtalar toplandı bir saat oldu hiçbir şey hissetmedim. Uyudum uyandım bitmiş. 12 yumurta toplanmış ikisi transfer olur diyorlar. Diğerleri dondurulacak. Hiçbir ağrı sızı bile yok çok rahatım hiç korkmayın rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Kızlar yumurtalar toplandı bir saat oldu hiçbir şey hissetmedim. Uyudum uyandım bitmiş. 12 yumurta toplanmış ikisi transfer olur diyorlar. Diğerleri dondurulacak. Hiçbir ağrı sızı bile yok çok rahatım hiç korkmayın rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Geçmiş olsun canım genede dikkat et gaz sorunu felan zor oluyor üşütmemeye çalış.

Buguj transferin ikinci günü.Doktor sadece ağır kaldirmamaya calis onun haricinde gunluk hayata devam dedi.Bi arkadasim da tuvalet harici yataktan bile kalkmıyormuş ben ise kalkiyorum cok eğilmeden yorulmadan yemek yapiyorum acaba yanlis mi yapıyorum bilemedim sizin tecrubeleriniz neler kizlar cidden kalkmamali miyiz yataktan

Buguj transferin ikinci günü.Doktor sadece ağır kaldirmamaya calis onun haricinde gunluk hayata devam dedi.Bi arkadasim da tuvalet harici yataktan bile kalkmıyormuş ben ise kalkiyorum cok eğilmeden yorulmadan yemek yapiyorum acaba yanlis mi yapıyorum bilemedim sizin tecrubeleriniz neler kizlar cidden kalkmamali miyiz yataktan
Hic yatmadim iki denememde de canim yatinca kan gitmez ki rahime

snde yumurta tolama sonrası herhangi bi değişiklik olmuşmuydu canım şişlik vs gibi
3 defa yumurta toplama oldum canım 1.de 60 yumurtada sadece adet ağrısı gibi ağrım oldu
2.de 17 yumurtada şişlik oluştu
3.de 23 yumurtada hem şişlik hemde sıvı birikimi hemde yumurtalığımda çok aşırı bir büyüme oluştu

Back
X