2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar sizce yumurta toplandıktan sonra taze transfer mi mantıklı ? Yoksa dondurmak rahimin dinlenmesi mi mantıklı ? Benim ilk seferde taze transfer olmuştu ama ben psikolojik olarak hiç iyi değildim. İl dışında tedavi görmüştüm gidiş gelişler iğneler beni çok yıpratmıştı. Zaten negatifle sonuçlandı.

Kızlar koltuk altında et beni olmuş iki gün önce böyle bişey yoktu . İğnelerin etkisi olabilir mi ? Hamilelik hormon değişikliği sebep oluyor yazıyor . Zaten bu iğneler direk hormon

Ben de simdi 6. Gunum dayanamadim yaptim cift cizgiyi gordum sukur :)
maşallah canım hayırlı olsun ne zaman kan vereceksin

Bugun 5.gun emrbriyosu transfer oldu.Doktor çoğul gebeliği risk olarak gördüğü için 1 tane embriyo yerleştirdi diger embriyolari dondurdu..Hersey yolunda dedi insallah da oyle olur 08.08.2018 de test yapacagiz gel dedu insallah hersey yolunda olur.Transferde aşırı sıkışık olmak gerekiyor o cok zorladi beni 3 lt su icmeme ve aşırı sıkışık olmama rağmen hala duzgun goruntu alamiyoruz diye beklettiler resmen agladim acıdan.Daha sonra uterusun yerini bulurken de baya zorlandilar arka taraftaymis bi yandan doktor kendini kasma diyor bi yandan aşırı idrara sıkışıktım bi yandan da vajinal yoldan katater gbi biseyle giriyorlar bi yandan ultrason goruntusu icin karından bastırıyorlar yani anlayacaginiz aslinda zor bi işlem değildi ama ben biraz sıkıntı yaşadım işlem bittikten sonra ne yumurta toplama isleminde ne de bunda daha sonrasında sıkıntı yaşamadım agri v.s bisey olmadı.Doktor kabız olmamaya dikkat et kayisi ye agir kaldirma cok yorulma onun haricinde normal hayatina devam et dedi islemden sonra 20 dk ameliyat masasinda beklettiler 40 dk da odada beklettiler yatma pozisyonunda sonrasinda da yuruyerek gideblirsin dediler hadi bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah yarabbim sen büyüksün
canım transferin hayırlı olsun inşallah

İnşallah canım hiç stresim yok benim aşırı heyecanım var sadece çok mutluyum kalbim çocuk gibi pır pır çarpıyor bi acayip oldum :)))
canım gönlünce olmuştur inşallah bunlar çok güzel heyecanlar

Kızlar demin aradılar benim yumoşlardan biri gelişmemiş 2 yumurtayla devam edeceğim yarın transfer edecekler dualarınızı eksik etmeyin yarın transfer günüm
Allah kolaylık versin canım tutunsun inşallah kuzuların hayırlısıyla

Kızlar sizce yumurta toplandıktan sonra taze transfer mi mantıklı ? Yoksa dondurmak rahimin dinlenmesi mi mantıklı ? Benim ilk seferde taze transfer olmuştu ama ben psikolojik olarak hiç iyi değildim. İl dışında tedavi görmüştüm gidiş gelişler iğneler beni çok yıpratmıştı. Zaten negatifle sonuçlandı.

Bence ikisi de ayni canim donmus taze farketmiyor
Ben ilkinde tazeydi gebe kaldim bi cok kiside oyle
Dondurulmuşla olan daha tanimadim
Tamamen rahimin bebegi kabul etmesyle alakali

maşallah canım hayırlı olsun ne zaman kan vereceksin

canım transferin hayırlı olsun inşallah

canım gönlünce olmuştur inşallah bunlar çok güzel heyecanlar

Allah kolaylık versin canım tutunsun inşallah kuzuların hayırlısıyla
Pazar gunu kan vericem canimmm

Eğer iki tane çok güzel 5.gün embriyosu olursa bana iki tane transfer yapacaklarmış. Bir tane değilmişş :KK48:zaten hemşirem bana dedi ki biz 2. Veya 3. Günü embriyosu transferi yapmayız illa beşinci günü bekliyoruz dedi cumartesi doktora gidicem işte yarın da embriyolog arayacak benim yumoşlar hakkında bilgi verecek :KK9:

Eğer iki tane çok güzel 5.gün embriyosu olursa bana iki tane transfer yapacaklarmış. Bir tane değilmişş :KK48:zaten hemşirem bana dedi ki biz 2. Veya 3. Günü embriyosu transferi yapmayız illa beşinci günü bekliyoruz dedi cumartesi doktora gidicem işte yarın da embriyolog arayacak benim yumoşlar hakkında bilgi verecek :KK9:
Çok heyecanlı bisi ya:KK68:hadi hayirlisi nerde tedaviniz dr.kim

Ohh ohh bana hayir diyor doktor
Söyledigi sey 5. Gun embriyosu kaliteli olursa tek
Kalitesi biraz düşük olursa 2 dedi
Bilemedm neye dua edeyim

Konya da doktorum Mustafa Ulusoy :))
Evet aşırı güzel duygular ben hani işte tüp bebek zor işlem falan diye düşünmüyorum olması gerekeni yapıyorum diyorum
Ben de baya endişeliyim ama inşallah sizin geldiğiniz aşamaya kadar giderim elinden geleni yaptıktan sonra gerisi nasip kısmet ötesi yok zaten..

Back
X