- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
Öyle dedi doktorum da. Erken gibi geldi ama bana.5+3te gittim ilk kez canim. Gorursunuz ama keseyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle dedi doktorum da. Erken gibi geldi ama bana.5+3te gittim ilk kez canim. Gorursunuz ama keseyi
Benim daha epey zaman var deseneBenim bugün 9. Gündü canim. 12. Gün yapacam
Ben 9. Gün yapmıştım kuzum ama idrar yapmadım direk kan vermiştim.3.gün embriyo transferi olanlar siz kaçıncı gün test yapacaksınız?
Senin de yarin buyuk gun :)Korkma artık bulantılar da baslamis suan pit pit atıyordur kalbi![]()
Sen ne alemdesin canim. Aksam 4e kadar bulantim vardi bisey yiyemedim bulantidan sen nasil hissediyosunBen 9. Gün yapmıştım kuzum ama idrar yapmadım direk kan vermiştim.
Valla bakalim 9.gün çıkması lazım Ama göreceğizSenin de yarin buyuk gun :)
Valla bakalim 9.gün çıkması lazım Ama göreceğiz
Çok hissisizimmmmm
Çıktı mı pekiBen 9. Gün yapmıştım kuzum ama idrar yapmadım direk kan vermiştim.
TebriklerYok canım yapmadım ben bekledim.
Belirti var mı. Benimde 2. Günüm ama olmamış gibi yok gibi. Umutlanmaya korkuyorum
Kızlar şimdi benim anlamadığım bir nokta var.
Pazartesi transfer oldum. 6 Ağustos'ta.
Doktor test tarihi olarak 16 Ağustos yazmış.
Benim normal regl tarihim 4 gün sonra yani 12 Ağustos'ta fln.
Ee ben zaten regl olursam tutmamış olacak olmazsam da daha fazla gün saymaya gerek kalmadan otomatikmen hamile olmuş olacağım. Aradaki tarih farkı biraz uçurum gibi geldi. Hamileysem HCG değerim 11 Agustos ta salgilanmamis başlayacak. Ya salgilanmadan ben adet olursam ? Of kafam çok karıştı
Canim.progesteron hormonu adet olmanı engelleyecek
O yuzden adet gunun de kanaman gelmez
Hap fitil iğne hepsi engeller bıraktıktan sonra adet görmeye başlarsınız o zaman da hemen olmaz yine bi hafta 10 gün bazen 8 9 gün oynar aradaGerçekten mi cnm ? Bunu bilmiyordum. Ama ben hap olarak değil fitil olarak kullanıyorum yine de engeller mi ?
Engeller canımGerçekten mi cnm ? Bunu bilmiyordum. Ama ben hap olarak değil fitil olarak kullanıyorum yine de engeller mi ?
Ins guzel işaretlerdir tatlim O ağrılarhatice-yakup
Serp208 Çok sağolun kızlar kasıklarım ağrıyordu adet ağrısı gibi bende olacağım diye korkuyordum Allah razı olsun
![]()
Bolca tuzlu limonlu domates yiyebiliyorum sadece :/ öncesinde inanılmaz açılmıştı iştahım habire acıkıyordum şimdi midem bulanıyor :/Sen ne alemdesin canim. Aksam 4e kadar bulantim vardi bisey yiyemedim bulantidan sen nasil hissediyosun
Çıktı kuzum direk 259 çıkmıştı ama ikizlerim tutunmuş ondan yüksek çıkmış :) senin de inşallah çıkar kuzum hayırlısıyla..Çıktı mı peki