- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
Ayy süper, darısı başımaÇıktı kuzum direk 259 çıkmıştı ama ikizlerim tutunmuş ondan yüksek çıkmış :) senin de inşallah çıkar kuzum hayırlısıyla..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy süper, darısı başımaÇıktı kuzum direk 259 çıkmıştı ama ikizlerim tutunmuş ondan yüksek çıkmış :) senin de inşallah çıkar kuzum hayırlısıyla..
Aa progesteron hormonu adet olmayı engelliyor mu? E ben geçen ay progesteron 99 çıkmasına rağmen günümde adet gördüm? Jel kullanıyordum
hatice-yakup
Serp208 Çok sağolun kızlar kasıklarım ağrıyordu adet ağrısı gibi bende olacağım diye korkuyordum Allah razı olsun
![]()
Engeller canım
Aa progesteron hormonu adet olmayı engelliyor mu? E ben geçen ay progesteron 99 çıkmasına rağmen günümde adet gördüm? Jel kullanıyordum
Bende onu kullanıyorum doktorum kalçadaki çok acıtıyor o kadar Canını yakmayalım dedi bunu verdi kalçaya göre kat kat iyi ah bide devlet karşılasa ne güzel olurdu günde iki doZ tek seferde vuruyorum 3 günde bi kutu bitiyoKızlar progesteron ilacı olarak ne kullanıyosunuz. Benim iğne var prolutex 25 mg. her gün karından yapıyoruz.
Benimki de Progedex 25 mg karından ve Utrogestan fitil 2×3 kere gün deKızlar progesteron ilacı olarak ne kullanıyosunuz. Benim iğne var prolutex 25 mg. her gün karından yapıyoruz.
Ben tek doz yapıyodum. Ama biraz lekelenme yaşadım. Proluton depot yaptır dediler. O da 5 tane prolutexe denkmiş. Şimdi haftalık onu da yapıcam. Prolutex çok pahalı gerçekten. Ama proluton çok ucuzmuş 10 küsür falan. Malesef bu işlerde ilaç sektörüyle işbirliği var gibi.Bende onu kullanıyorum doktorum kalçadaki çok acıtıyor o kadar Canını yakmayalım dedi bunu verdi kalçaya göre kat kat iyi ah bide devlet karşılasa ne güzel olurdu günde iki doZ tek seferde vuruyorum 3 günde bi kutu bitiyo
Progesteron değil kullandığımız estrefom adet olmayı engelliyor
Benim de var estrofem günde 1 tane.Ben o dediğiniz ilaçtan kullanmadım hiç. Şu an sadece folik asit corasprin ve Progestan kullanıyorum
Benim de var estrofem günde 1 tane.
Koruyucu bi ilaç yok zaten canım korkma. Progestan alıyomuşsun zaten. Sadece östrojen yok sanırım. Ama şart mıdır bilmiyorum. Sonuçta herkesin durumu aynı değil. Mesela bana verdikleri progesteron mu az geldi diye düşündüm ben de lekelenme yaşadığım için.Bana transfer sonrası koruyucu ne iğne nede ilaç yazıldı şu an çok şaşkınlık içindeyim. İnşallah sonu hüsran olmaz
Aspirin folik asit ve Progestan fitil kullanıyorum korktum şimdi kızlar ya inşallah tutar bebeğim
Bizim burda başlarken tedaviye 1 kerelik.odeme yapıyorsunBen tek doz yapıyodum. Ama biraz lekelenme yaşadım. Proluton depot yaptır dediler. O da 5 tane prolutexe denkmiş. Şimdi haftalık onu da yapıcam. Prolutex çok pahalı gerçekten. Ama proluton çok ucuzmuş 10 küsür falan. Malesef bu işlerde ilaç sektörüyle işbirliği var gibi.
Çok iyiymiş canm. Burda öyle değil. İlaçlar ayrı hastane ayrı alıyor. İlk ilaçlara 1800 civarı verdim. Transferden sonrakiler de ayrıca alındı.Bizim burda başlarken tedaviye 1 kerelik.odeme yapıyorsun
Tüm ilaçların dahil icinde muayeneler
Hangi ilacı ne kadar aldığının bi önemi yok
Çok iyiymiş canm. Burda öyle değil. İlaçlar ayrı hastane ayrı alıyor. İlk ilaçlara 1800 civarı verdim. Transferden sonrakiler de ayrıca alındı.
Ahh ahhh çok iyi yaa. Viyanaya geliyorumBen viyana dayim bizde sigorta 70% karşılıyor bize kalan 900€
Ve bu fiyatta ilaçlar muayeneler kan tahlili yani doğuma kadar herşey dahil tek kuruş ödemiyoruz
Her cocuk içinde 40 yaşına kadar 5 hakkimiz vae
Şimdi doğurdum diyelim bidaki tedavimde yine 5 kere deneme hakkı veriyor
O yönden çok rahat
Evet ama onlarda yine ilacti muayneydi gebelik boyunca baya masrafa giriyorAhh ahhh çok iyi yaa. Viyanaya geliyorum
Burda da devlette yaptıranlar daha uygun fiyata yapabiliyor aslında.
Kan degerlerinize gore ilac yazilmistir endise etmeyin herkese ayni tedavi uygulanmiyor doktorunuza cekinmeden herseyi sorun bence..Bana transfer sonrası koruyucu ne iğne nede ilaç yazıldı şu an çok şaşkınlık içindeyim. İnşallah sonu hüsran olmaz
Aspirin folik asit ve Progestan fitil kullanıyorum korktum şimdi kızlar ya inşallah tutar bebeğim
Boşver canım düşünme bunları tutacağı varsa sağlıklıysa tutar inşaAllah ben 1 torba ilaç içiyorum negatif çıktı idrar testim ilaçlar sadece vesileBana transfer sonrası koruyucu ne iğne nede ilaç yazıldı şu an çok şaşkınlık içindeyim. İnşallah sonu hüsran olmaz