2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Aa progesteron hormonu adet olmayı engelliyor mu? E ben geçen ay progesteron 99 çıkmasına rağmen günümde adet gördüm? Jel kullanıyordum

Valla ben 11 hafta kullandim
Bebegimin kalbi durduğu halde progesteron aldığım için düşük başlamadı
Biraktim ilacı 2 gun sonra düşük gerçekleşti

hatice-yakup hatice-yakup Serp208 Serp208 Çok sağolun kızlar kasıklarım ağrıyordu adet ağrısı gibi bende olacağım diye korkuyordum Allah razı olsun :KK200:

Aa progesteron hormonu adet olmayı engelliyor mu? E ben geçen ay progesteron 99 çıkmasına rağmen günümde adet gördüm? Jel kullanıyordum

Progesteron değil kullandığımız estrefom adet olmayı engelliyor

Kızlar progesteron ilacı olarak ne kullanıyosunuz. Benim iğne var prolutex 25 mg. her gün karından yapıyoruz.
Bende onu kullanıyorum doktorum kalçadaki çok acıtıyor o kadar Canını yakmayalım dedi bunu verdi kalçaya göre kat kat iyi ah bide devlet karşılasa ne güzel olurdu günde iki doZ tek seferde vuruyorum 3 günde bi kutu bitiyo

Bende onu kullanıyorum doktorum kalçadaki çok acıtıyor o kadar Canını yakmayalım dedi bunu verdi kalçaya göre kat kat iyi ah bide devlet karşılasa ne güzel olurdu günde iki doZ tek seferde vuruyorum 3 günde bi kutu bitiyo
Ben tek doz yapıyodum. Ama biraz lekelenme yaşadım. Proluton depot yaptır dediler. O da 5 tane prolutexe denkmiş. Şimdi haftalık onu da yapıcam. Prolutex çok pahalı gerçekten. Ama proluton çok ucuzmuş 10 küsür falan. Malesef bu işlerde ilaç sektörüyle işbirliği var gibi.

Bana transfer sonrası koruyucu ne iğne nede ilaç yazıldı şu an çok şaşkınlık içindeyim. İnşallah sonu hüsran olmaz :KK43:
Aspirin folik asit ve Progestan fitil kullanıyorum korktum şimdi kızlar ya inşallah tutar bebeğim
Koruyucu bi ilaç yok zaten canım korkma. Progestan alıyomuşsun zaten. Sadece östrojen yok sanırım. Ama şart mıdır bilmiyorum. Sonuçta herkesin durumu aynı değil. Mesela bana verdikleri progesteron mu az geldi diye düşündüm ben de lekelenme yaşadığım için.

Ben tek doz yapıyodum. Ama biraz lekelenme yaşadım. Proluton depot yaptır dediler. O da 5 tane prolutexe denkmiş. Şimdi haftalık onu da yapıcam. Prolutex çok pahalı gerçekten. Ama proluton çok ucuzmuş 10 küsür falan. Malesef bu işlerde ilaç sektörüyle işbirliği var gibi.
Bizim burda başlarken tedaviye 1 kerelik.odeme yapıyorsun
Tüm ilaçların dahil icinde muayeneler
Hangi ilacı ne kadar aldığının bi önemi yok

Çok iyiymiş canm. Burda öyle değil. İlaçlar ayrı hastane ayrı alıyor. İlk ilaçlara 1800 civarı verdim. Transferden sonrakiler de ayrıca alındı.

Ben viyana dayim bizde sigorta 70% karşılıyor bize kalan 900€
Ve bu fiyatta ilaçlar muayeneler kan tahlili yani doğuma kadar herşey dahil tek kuruş ödemiyoruz
Her cocuk içinde 40 yaşına kadar 5 hakkimiz vae
Şimdi doğurdum diyelim bidaki tedavimde yine 5 kere deneme hakkı veriyor
O yönden çok rahat

Ben viyana dayim bizde sigorta 70% karşılıyor bize kalan 900€
Ve bu fiyatta ilaçlar muayeneler kan tahlili yani doğuma kadar herşey dahil tek kuruş ödemiyoruz
Her cocuk içinde 40 yaşına kadar 5 hakkimiz vae
Şimdi doğurdum diyelim bidaki tedavimde yine 5 kere deneme hakkı veriyor
O yönden çok rahat
Ahh ahhh çok iyi yaa. Viyanaya geliyorum:KK9:
Burda da devlette yaptıranlar daha uygun fiyata yapabiliyor aslında.

Bana transfer sonrası koruyucu ne iğne nede ilaç yazıldı şu an çok şaşkınlık içindeyim. İnşallah sonu hüsran olmaz :KK43:
Aspirin folik asit ve Progestan fitil kullanıyorum korktum şimdi kızlar ya inşallah tutar bebeğim
Kan degerlerinize gore ilac yazilmistir endise etmeyin herkese ayni tedavi uygulanmiyor doktorunuza cekinmeden herseyi sorun bence..

Boşver canım düşünme bunları tutacağı varsa sağlıklıysa tutar inşaAllah ben 1 torba ilaç içiyorum negatif çıktı idrar testim ilaçlar sadece vesile ;)

alisanindunyasi alisanindunyasi H hayalim mucize Haklisiniz kızlar ilk denemem olduğu için cok telaslaniyorum :( Birde üç dört gün sonra regl olacaktım karnimda regl olacakmışım gibi ağrıyor test günüme de daha on gün var o da strese soktu inşallah Progestan adetini engeller yoksa benim için büyük bir hayal kırıklığı olacak :( Nasip kısmet bakalım artık içim çok huzursuz :oops:

Back
X