2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

@alisanindunyasi H hayalim mucize Haklisiniz kızlar ilk denemem olduğu için cok telaslaniyorum :KK43: Birde üç dört gün sonra regl olacaktım karnimda regl olacakmışım gibi ağrıyor test günüme de daha on gün var o da strese soktu inşallah Progestan adetini engeller yoksa benim için büyük bir hayal kırıklığı olacak :KK43: Nasip kısmet bakalım artık içim çok huzursuz :oops:

Hiç endişelenme o ağrılar herkeste oluyor illa adet değil emin ol ben de çektim o ağrıları korka korka ama sonuç pozitif :anneadayı::KK200: için rahatlasın

Bolca tuzlu limonlu domates yiyebiliyorum sadece :/ öncesinde inanılmaz açılmıştı iştahım habire acıkıyordum şimdi midem bulanıyor :/
Aynen ben de oburiks gbi yiyodum gunde 50 öğün simdi var ya uc gunde bir kilo vermisim. Dun makarna bile yiyemedim. Kokuyodu sanki

Bugun insallah hatice de pozitifi gorur hep bize destek olmustu sag olsun :)
İnşallah canım ben kan verdim pazartesi çıkacakmış sonuç sinir oldum jelim de bitti ne yapıcam bilmiyorum bi idrar testi daha yapıp onu baz alıcam sanırım artık varsa kesin çıkar herhalde 10. Gün

Bana transfer sonrası koruyucu ne iğne nede ilaç yazıldı şu an çok şaşkınlık içindeyim. İnşallah sonu hüsran olmaz :KK43:
Aspirin folik asit ve Progestan fitil kullanıyorum korktum şimdi kızlar ya inşallah tutar bebeğim
Ben sizden fazla olarak kalçadan progestan iğne ve günde 3 tane estrofem kullanıyorum

Hadi ya niye öyle gec
Ins Benimki çıkar akşama kadar uff bidaha korktum simdi
Sağlık ocakları öyle canım bir de Cuma bugün o yüzden
Aslında önce özele gittim sabah 50 TL yi gözden çıkarmıştım ama 100 lira dediler testim pozitif çıksa umursamazdım pek ama umudum olmadığı için yaptırmadım sağlık ocağına gittim

İnşallah canım ben kan verdim pazartesi çıkacakmış sonuç sinir oldum jelim de bitti ne yapıcam bilmiyorum bi idrar testi daha yapıp onu baz alıcam sanırım artık varsa kesin çıkar herhalde 10. Gün
Neden pazartesi çıkıyormuş ki sağlık ocağında filan mı verdiniz idrara geç yansıyor bence gidip devlet hastanesinin acil bölümünden giriş yapıp yapın bi saate çıkıyor çünkü

Hadi ya niye öyle gec
Ins Benimki çıkar akşama kadar uff bidaha korktum simdi
Hastanelerde 1-2 saate çıkıyor. Sağlık ocağı da akşam üzeri veriyor. Çünkü onlar laboratuara gönderiyolar aldıkları kanları. Benim de aslında bugün test günümdü. Ama cuma kan almıyolar diye dün yaptırdım. İnşallah güzel haber alırsın canım.:KK200:

Back
X