- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins tatlim inş bakalim ne cikacakValla bizde öyle heyecanla senden haber bekliyoruzHayırlı haberlerini bekliyoruz mübarek cuma günü hürmetine inşaallah
![]()
Gözün aydin canim inş katlamada güzelce devam ederKızlar 11.gün 36.2 çıktı sonuç doktoru aradım ilaçlara devam dedi bizim için iyi dedi pazar tekrar vericem inş
Oy oy dualarimiz hep seninle bugun.. Allah yuzunu guldursun insallaaaahhh
İnş canım bu mübarek günde Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah cnm sanadaGözün aydin canim inş katlamada güzelce devam eder
Değer önemli değil katlasın yeter![]()
Ohhh maşaallah hayırlı olsun ne güzel hep hayırlı haberler inşaallahKızlar 11.gün 36.2 çıktı sonuç doktoru aradım ilaçlara devam dedi bizim için iyi dedi pazar tekrar vericem inş
Allah razı olsun canım pazar günü tekrar vericem inş 2 ye katlanırOhhh maşaallah hayırlı olsun ne güzel hep hayırlı haberler inşaallah![]()
2 ye değil canım 60% artış olsun gerisi önemli değilAllah razı olsun canım pazar günü tekrar vericem inş 2 ye katlanır
Insallah artar bu deger olumlu dusun lutfen. Kacinci gundu senin canim?Kızlar sonucum cikti
Sadece 12.15
5 üzeri gebelik ama yine de bana çok az geldi
Transfer +9 canımInsallah artar bu deger olumlu dusun lutfen. Kacinci gundu senin canim?
Olsun yukselmesi onemli olan hadi iki gun sonra bolca yukselir insalllaaahhhKızlar sonucum cikti
Sadece 12.15
Transfer +9 canım
Ins tatlim düzenli katlarsa değerin elbette bi önemi yokOlsun yukselmesi onemli olan hadi iki gun sonra bolca yukselir insalllaaahhh
Güzel düşün Canım benim bizi teselli eden sen kendini de et lütfen neydi herkesin vücudu farklı üretiyor belki daha küçücük
Önemli olan artması inşaallah dua edelim biz çok çok katlansın annesini şaşırtsın
hatice-yakup hayırlısı canım. İnşallah artacak değerlerin. Önemli olan artması biliyosun. Yanlış mı biliyorum 9. Gün erken test için. Moralini yüksek tut.
Kızlar sonucum cikti
Sadece 12.15
Sagol canım tsk ederim ins hayırlısı ile hepimiz kavuşalım bebislerimizeCnm hayırlı olsun inşallah sağlıkla katlanır değerin çok sevindim Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Sagol canım tsk ederim ins hayırlısı ile hepimiz kavuşalım bebislerimize
Amin cnm inşallah insallah
Kaçıncı gün embriyosuydu cnm ? Birde bugün kaçıncı gunundu ?