2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar herkes nasıl? Benim hala bir belirtim yok bu normal mi? Pazartesi kese için çağırdı doktor

kizlar selam
artik sayfa sayfa gezeriz boyle once igneler olmadi tup bebek insallah olursa hamilelik sorunlari :)
ben almanyadan katiliyorum turkiyede tup bebek yaptirmak istiyoruz benim turkiyeye kac gunlugune gelmem lazim bi bilgisi olan var mi

Ins tatlim düzenli katlarsa değerin elbette bi önemi yok
Allahimdan hayırlısı artık pazartesi bidaha vericem :-)

Inşallah canım öyle cok haklisin ufak başlayıp birden coşan hcg de var bakalim pazartesi bidaha vericem ins katlanır
Katlanmayı görünce sıkıntı biter inş:-)

Evet canim doktorlar bu yüzden 2 hafta sonraya veriyorlar
Inşallah güzelce çıktığını görürüm gerisi de önemli değil kaçla başladığının
300-500 lere gelince zaten 2.günde bir katlaya katlaya ucuyo hcg
Canım 12.5’da hamile demek. İnşallah artar. Sen çok pozitif bir insansın. Böyle devam et. Allah gönlüne göre versin

Kızlar bi de bu crinone jel nedir bana vermediler herkes kullanıyor mu.:110:
İyi ki vermemişler Canım jel progesteron
Sabahtan sıkıyorum Akşama kadar gelmeye devam ediyor
Ve fena tahriş etti beni 6 gün kaldı test günüme dayanmaya çalışıyorum
Nasip olur hamile olursam başka bişey ver diyeceğim doktora

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 11 günü.
Pazartesi günü besinci gün embriyo transferi oldum iki tane konulmustu bugün 4 günüm. Biraz önce idrar yaptım bu şekilde çıktı. Sizce çatlatma iğnesi mıdır yoksa %50 iğne % 50 bebiş mıdır ? 11 gün iğnenin etkisini bu şekilde yaşayan var mı aranızda ?

Eklentiler

• IMG_20180810_160504.webp
    IMG_20180810_160504.webp
    22 KB · Görüntüleme: 59
Pazartesi günü besinci gün embriyo transferi oldum iki tane konulmustu bugün 4 günüm. Biraz önce idrar yaptım bu şekilde çıktı. Sizce çatlatma iğnesi mıdır yoksa %50 iğne % 50 bebiş mıdır ? 11 gün iğnenin etkisini bu şekilde yaşayan var mı aranızda ?
Ignenin etkisi değişebiliyor her vücut farkli atıyor kuzum
14 gun süren de var 8 günde atanda var
Ama biz bebek diyelim bebek olsun
4. Gün coook erken 2 gün sonra tekrarla sonra 2 gün bekle yine tekrarla
Çizgi koyulasirsa gebesin Allahin izniyle

Sabah idrarı ile daha iyi çıkar bence ama çatlama iğnesi hakkında bilgim yok taze transfer olmadım hiç umarım bebeğiniz sizinledir

İyi ki vermemişler Canım jel progesteron
Sabahtan sıkıyorum Akşama kadar gelmeye devam ediyor
Ve fena tahriş etti beni 6 gün kaldı test günüme dayanmaya çalışıyorum
Nasip olur hamile olursam başka bişey ver diyeceğim doktora
Benim de bugün o jeli itmeye çalışırken zorlandı sanki bi duvar gibi bişey vardı beni de rahatsız etti ne zamana kadar kullanırız bilmiyorum

Back
X