Olsun kuzum daha erken normalde.. 4 gün sonra yap , dualarım seninle..Ins canim 2 güne yapamam pazar her yer kapalı
Ama inş 4 gun sonra yapicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun kuzum daha erken normalde.. 4 gün sonra yap , dualarım seninle..Ins canim 2 güne yapamam pazar her yer kapalı
Ama inş 4 gun sonra yapicam
Ins canim ALLAH razı olsunKuzum hayırlı olsun inşallah gittikçe artar
Hepimiz ayniyiz kiz bende 5. Gün yaptım çok farklı değilim ama benim iğnemde hcg yoktu
Çift mi :)) sen bundan sonra ki günleri gör bakim :)) günler geçse de kalp atışlarını duysaydım diye bekle durBenim de bugun dayanamadim devlet hastanesine gittim. Cift kese goruldu :)
Kizzzz ben sana demedim mi sen ikiz anasi olacaksin diyeeeeeee yeni gördüm mesajiniBenim de bugun dayanamadim devlet hastanesine gittim. Cift kese goruldu :)
Canım adet başlayınca gitmen lazimkizlar selam
artik sayfa sayfa gezeriz boyle once igneler olmadi tup bebek insallah olursa hamilelik sorunlari :)
ben almanyadan katiliyorum turkiyede tup bebek yaptirmak istiyoruz benim turkiyeye kac gunlugune gelmem lazim bi bilgisi olan var mi
Canım hayırlı olsun şimdiden 9. Güne göre iyi katlanır o Allah'ın izniyle inşallahKızlar sonucum cikti
Sadece 12.15
5 üzeri gebelik ama yine de bana çok az geldi
Ins kuzumm böyle cikip 3-4 gun sonra 3e 4 e katlayan da varmış bakalim artik bunu görmekte yeterli şimdilikCanım hayırlı olsun şimdiden 9. Güne göre iyi katlanır o Allah'ın izniyle inşallah
Ben senden çok umutluyum Allah en güzel haberleri versin sana bende demin kan verdim bakalım ne durumdayım dua et inşallah yükselmiştir benimkideIns kuzumm böyle cikip 3-4 gun sonra 3e 4 e katlayan da varmış bakalim artik bunu görmekte yeterli şimdilik
Ins canim hic kafani takma pozitifi gördün devami da gelecek dualarım seninle inşBen senden çok umutluyum Allah en güzel haberleri versin sana bende demin kan verdim bakalım ne durumdayım dua et inşallah yükselmiştir benimkide
Teşekkür ederim canımIns canim hic kafani takma pozitifi gördün devami da gelecek dualarım seninle inş
Insallah ya ptesi buyuk gun. Bugun devlet hast ugradik makineai cok kotuydu 5 haftalik gorunuyolar dedi. Halbuki gecen hafta 5+3tu yani. Ozelim ultrasonu daha iyiÇift mi :)) sen bundan sonra ki günleri gör bakim :)) günler geçse de kalp atışlarını duysaydım diye bekle durayyy kuzum cidden çok çokkk sevindim , sağlıcakla alalım bebelerimizi kucaklarımıza :)
Kiz simdi daha cok korkuyorum. Kalplerini bi duysam ah biKizzzz ben sana demedim mi sen ikiz anasi olacaksin diyeeeeeee yeni gördüm mesajini
Ohh ohhh yandannnnn
İnşallah yükselir canım senden bişi rica etsem idrar testi yapar mısın bu değer testte çıkacak mı merak ettimTransfer +9 canım
Beni çok tahriş ediyor yanıyor gün boyu dr jel yapar dediBenim de bugün o jeli itmeye çalışırken zorlandı sanki bi duvar gibi bişey vardı beni de rahatsız etti ne zamana kadar kullanırız bilmiyorum
İğne yapmıyo musunuz günlükBeni çok tahriş ediyor yanıyor gün boyu dr jel yapar dedi
Benim gibi hassas birine hiç gelecek bir ilaç değil
Hemen tahriş oluyorum çünkü
Canım senin zaten ikiz değil miydi sanki karıştırdım mı ne mutlu maşallah Çifter Çifter geliyor bebişlerBenim de bugun dayanamadim devlet hastanesine gittim. Cift kese goruldu :)
Yapıyorum iğne de yapıyorum hergün 6 da akşamİğne yapmıyo musunuz günlük