2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnn:olamaz::confused:çok heyacanlı bi durum ya...
Hadi hayırlısı :) çıktı mı sonuç??

• Beğen
Reactions: FKG
Kızlarrr kanı verdim yarını bekleyemedik. Bi yarım saate kalmaz sonuç çıkacak. Ayy çok heyecanlı ve gerginim ya. Negatif çıkarsa ne yaparım bilmiyorum. Destek verinnn:olamaz::confused:çok heyacanlı bi durum ya...

Naptin cnm çıktı mı sonucun ?

• Beğen
Reactions: FKG
Merhaba bana tembihledi hemsire su sekilde kullan yoksa sertlesir icinde diye .jeli sikiyorum 5 dk yuruyorum evin icinde sonra 15 dk uzaniyoeum emilmesi icin.yumurta toplandigindan beri kullaniyorum bi sikinti yasamadim.size nasil tarif ettiler?
Bana da sık 5 dk yat sonra kalkıp yürü dediler
Dr ilaç verdi tahlil yaptırdım idrar yolu enfeksiyonu çıktı baya
İşlem sonrası kullanılan sonda yüzünden oldu sanırım jel de arttırdı
Antibiyotik ve travazol verdi daha iyiyim bugün çok şükür

Kızlar benim dün akşamdan berikasık ağrılarım bide diz kapağından çekilmeler oluyor sürekli bir halsizlik baş dönmesi ama bu kasık ağrısıyla eklem ağrısı mafetti beni sabaha kadar uyuyamadım varmı böyle yaşayan

Canım nasılsın. 7.günümüze geldik sanki benimki olmadı gibi geliyo neden bilmiyorum ama
Çok şükür Canım şu enfeksiyon dışında iyiyim
Evet geldik çok şükür 7. Güne kaldı 5 çoğunu atlattık
Canım belirtim falan Yok öyle
Göğüslerim hassas ama tedaviye başladığımdan beri öyle hormon yüklemesinden muhtemelen
Ara ara bir sancı oluyor gibi oluyor kayboluyor
Karışığım ama gaza getiren olmazsa günümü bekleyeceğim test için o kadar korkuyorum ki yine negatifi görmekten hiç test yapasım gelmiyor
Sen nasılsın

Çok şükür Canım şu enfeksiyon dışında iyiyim
Evet geldik çok şükür 7. Güne kaldı 5 çoğunu atlattık
Canım belirtim falan Yok öyle
Göğüslerim hassas ama tedaviye başladığımdan beri öyle hormon yüklemesinden muhtemelen
Ara ara bir sancı oluyor gibi oluyor kayboluyor
Karışığım ama gaza getiren olmazsa günümü bekleyeceğim test için o kadar korkuyorum ki yine negatifi görmekten hiç test yapasım gelmiyor
Sen nasılsın
Ara ara gelen adet ağrısı dışında hiçbişey yok başka. Senin ikinci tüp bebek miydi

Ara ara gelen adet ağrısı dışında hiçbişey yok başka. Senin ikinci tüp bebek miydi
Yok Canım ilk denemem
1 kez aşılama olmuştum geçtiğimiz kasım ayında
İnşallah iyiye işarettir
Ben hep iyi düşünmeye çalışıyorum
Kötü de düşünsem sonuç değişmeyecek
Onun için iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ne yapsak nasibimizden ötesi olmayacak maalesef

Yok Canım ilk denemem
1 kez aşılama olmuştum geçtiğimiz kasım ayında
İnşallah iyiye işarettir
Ben hep iyi düşünmeye çalışıyorum
Kötü de düşünsem sonuç değişmeyecek
Onun için iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Ne yapsak nasibimizden ötesi olmayacak maalesef
İnşallah. Olumsuz da olsa üzülmeyeceğim nasip değilmiş, bir daha denerim diyeceğim

Benim de 6. Günüm . Başta daha pozitif düşünüyordum iki gündür gerginim baya . Olumsuz olacak diye . Göğüslerin çok ağrıyor . Belirtidir inşallah

Kızlar benim dün akşamdan berikasık ağrılarım bide diz kapağından çekilmeler oluyor sürekli bir halsizlik baş dönmesi ama bu kasık ağrısıyla eklem ağrısı mafetti beni sabaha kadar uyuyamadım varmı böyle yaşayan
Canım magnezyum eksikliğinden oluyor o çekmeler benimde ilk gebeligimde var di
Tavsiyem magnezyum alabilirsin rahatlatır

Back
X