2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Bence biz kadınlar daha Temkinliyiz ondan
Benimde eşim olacak olacak dedikce
Yapma şöyle olmazsa çok üzülürüz diyorum
Ama yok hala umut tavan
Aynen öyle oluyor ilaçlardan uyuyorum sen hamilesin diyo ağzı kulaklarında diyorum olmucak gibi geliyo bana sende kendini olumsuzu da hazırla ki yıkım olmasın ama dinlemiyor ona da hak veriyorum umutsuz yaşanmıyor keşke bende de olsa o umut

Kızlar çıktım doktordan. Çok şükür keseyi gördük! Allah’a hamd olsun. Darısı bekleyenlerin başına

Hatta bir şey daha var. 2 kese gördük ama biri küçük olduğu için soru işareti. 2 hafta sonra kalp atışına gidince netleşirmiş
Canım kaçıncı haftandasın tam olarak ?

Aynen öyle oluyor ilaçlardan uyuyorum sen hamilesin diyo ağzı kulaklarında diyorum olmucak gibi geliyo bana sende kendini olumsuzu da hazırla ki yıkım olmasın ama dinlemiyor ona da hak veriyorum umutsuz yaşanmıyor keşke bende de olsa o umut

Sende cok umutsuz olma
Kac gun oldu transfer olalı? Ve kaçıncı denemen ?
Emrbyo kac tane kaçıncı gün?

hanimlar iyi aksamlar. bende pazar gunu opu oldum ve ayni anda sulu ultrason gerceklesti ve polip goruntulendi. 10 yumurta toplanmis 8 i isleme alinabilmis. 6 si saglikli bi sekilde bolunuyo 2 sinide kontrol altinda tutuyoruz gibi birsey dedi embriyoloj. cok heyecanli bi bekleyis gercekten. ama 10 yumurta toplandiginda hemsire bana dediki 5, gune goturecegiz dedi. halbuki daha embriyo bile olmamislardi bu enteresan geldi bana. adet olunca arayacagim histeroskopi ile polipleri alcaklarmis sonrasi neler olcak bilmiyorum.

• Beğen
Reactions: 9ay
Kizlar merhaba
Cumartesi opu oldu 9 yumurta toplandi 6 tanesi dollenmis 2.gun bugun. tahmini Persembe transfer olacak yani 5.gun embriyosu insallah saglikla ilerlerler..
Dunden beri progestan fitil kullaniyorum biraz yanma hafif kasinti oldu normal mi sizde de oldu mu ayni durum?

• Beğen
Ins canimmm inş sabah olsun artik:-)
Eşime kalsa bugün gidecektik ama yok dedim yarin test günüm neyse yarin ciksin
Insallah pozitif cikacak sonucun:) birbirimiz icin heyecanlaniyoruz ben baskasinda pozitif gorunce kendime olmus gibi seviniyorum benim transferim persembe olacak kismetse

Cnm benim 11.gün 36 13.gün 64 çıktı hiç öyle düşünme bugün doktorla konuştum önemli olan artması dedi herkeste farklı olurmuş bu değerler ben yarın tekrar vericem inş 2ye katlarsa ultrason tarihi verecekler değerlere hiç takılma
Bazilarimizda hcg hormonu kanda gec salgilanmaya basliyormus bu demek degilki tutunmadi insallah artarak devam eder Mini_mini Mini_mini

Değerim çok düşüktü zaten :KK43: Bugün verdim ama sonuç yarın ogleden sonra çıkacakmış. Yarına kadar nasi sabredecegim bilmiyorum :KK43:
İnş hayırlı haberlerini alırsın canım bende yarın test vericem ama çok korkuyorum katlanmıcak diye çok zor bir süreç Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Kizlar merhaba
Cumartesi opu oldu 9 yumurta toplandi 6 tanesi dollenmis 2.gun bugun. tahmini Persembe transfer olacak yani 5.gun embriyosu insallah saglikla ilerlerler..
Dunden beri progestan fitil kullaniyorum biraz yanma hafif kasinti oldu normal mi sizde de oldu mu ayni durum?
Hayirli olsun canım bende kullanıyorum fitil 2.kutu bitti sayılır şükür bende hiç tahriş ve kaşıntı olmadı. .

Kızlar ben prolutex iğne kullanıyorum az önce iğne vurulduktan sonra ilaç karnımdan geri fişkirdi içeri birazda olsa gitmismidir acaba

Ayni hisleri yaşıyoruz eşim olcak diyor ben her seferinde adamın umudunu kırıp olmucak sevinme diyorum. Çünkü bu süreç öyle bir süreç ki yasamayana anlatmak mümkün değil her an hisler değişiyor
Kesinlikle Canım an Anı tutmuyor
Benim eşim de tam aksine çok rahat şuan
Olumsuza hazırlamış durumda kendini
O benden daha da hissiz

Kızlar ben prolutex iğne kullanıyorum az önce iğne vurulduktan sonra ilaç karnımdan geri fişkirdi içeri birazda olsa gitmismidir acaba
Canım bende kullanıyorum
İğneyi yapar yapmaz çekme
5e kadar falan say içinden öyle çek
Bir de vururken ucu tam girmiş olsun
Eczacım söylemişti bana bu ihtimale karşı

• Beğen
Bana da sanki olmadı gibi geliyor. Ne bileyim hiç hamile kalmadığım için belki de böyle hissediyorum bilmiyorum keşke perşembe bir an evvel gelse
Evet gelse de rahatlasak artık değil mi
İyisiyle kötüsüyle kabullensek
Rabbim güzel olanı yaşatsın inşallah hepimize
Ben oğlumda hiç anlamamıştım onun için de çok bağdaştıramıyorum
2,5 senedir de her ay bir belirti uydurduğu için beynim
Bu kez her şeyi reddediyorum sanırım kötü durumda daha sağlam durabilmek için

Back
X