2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar bugün 11. Günüm
Dünden beri kasıklarımda batma tarzı ağrılar oluyor
Adet mi olacağım hamile miyim bilemiyorum
O kadar karmaşık duygular içindeyim ki
Bir an oluyor hamileyim inşallah diyorum
Bir an oluyor değilim diyorum
Ne zormuş belirsizlik
Testin 12. Gundemi yapilcak dedi dr un? Azkalmis canim stres yapma bukadar int te okuyorum anne adayi stresten uzak kalicak diyo benimde 9. Gunum cok iyi anliyorum seni.idrar testi almamak icin kan vermeye gitmemek icin zor tutuyorum kendimi valla

Testin 12. Gundemi yapilcak dedi dr un? Azkalmis canim stres yapma bukadar int te okuyorum anne adayi stresten uzak kalicak diyo benimde 9. Gunum cok iyi anliyorum seni.idrar testi almamak icin kan vermeye gitmemek icin zor tutuyorum kendimi valla
Ben 9. Gun kan vermistim sabir sifir bende :)

Selam kızlar bimkilrrde herkese duyurdu memlekte geldık diye bi keseyi görseydik dedım beklemedıler kayınvaldemle:bicak::nazar: cuma gitmek istyrm burda bir doktra kalp atışı duyulur mu bilmem:spor:

12. Gün dedi Canım 3. Gün embriyosu
Yarın sabah vereceğim bende inşallah

Kızlar malesef 12 den sadece 21 e yükselmiş 4 günde
canım çok geçmiş olsun demek ki sağlıklı değilmiş, ilaçları bırakınca düşer. Dış gebelik olduğunu hiç sanmam. İyi düşün.

Benimkiler büyümüyorlarda.. zaten minnacıklar azıcık büyüseler bari :) senin bebiş ne kadarlık kuzum?
ben de hala aynıyım hiç belirti YÖK biraz koku hassasiyeti ve iştahsızlık vardı o da bitti

Kızlar bugün 11. Günüm
Dünden beri kasıklarımda batma tarzı ağrılar oluyor
Adet mi olacağım hamile miyim bilemiyorum
O kadar karmaşık duygular içindeyim ki
Bir an oluyor hamileyim inşallah diyorum
Bir an oluyor değilim diyorum
Ne zormuş belirsizlik
hayırlısı oldun canım ben hala öyleyimm

Ay benim Cuma günü 4. Hafta oluyor bayram sonrasına inşallah iyi haberleri alacağım . Ben 8. Güm yaptım iste kan testini hamilelik çıktı . 10. Gündeyim deli gibi ağrıyor karnım . Çok acıtıyor . Bende adet oldum kesin diye umudum kalmadan yaptım testi . Senşn artık kan da kesin çıkar kuzum
İnşallah canım inşallah
Ne zormuş
Hem öğrenmek istiyorum hem öğrenmemek
Karmaşık duygular içindeyim

Kızlar şu clife diye bişey varya ondan kullanan varminaranizda ben almayı düşünüyorum inşallah fayda eder daha tedavime baya var

Back
X