Aşılama 2018 TEMMUZ ayında aşılama yaptıracaklar yada yaptırmış olanlar gelin beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
tabi ben doktor değilim ama bence değerlerin güzel. maşallah diyeyim öncelikle.Allah'ın izniyle haftaya da kalp atışını duyarsın. hiç kafaya takıp bebişi strese sokma. darısı bizlerin başına

Arkadaşlar temmuz ayında aşılama yaptırdım tutmadı. Arkasından aoğan kürü yaptım ve şuan hamileyim Allah isteyen herkese versin
gözün aydin arkadasim, hayirla kucagina alirsin insallah. bir sorununuz varmiydi? sogan kürünü ne kadar yaptin ve hangi günlerde?

Kızlar uzun zaman oldu ve yine burada devam etmek istedim. Sürecimi yazacağım hergun inşallah bu ay hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik elde ederim ve tüm bebek sahibi olmak isteyenler de elde eder 🙏❤️

Dün adetin 2. Günü doktoruma gittim 5.gunu sabah akşam olmak üzere 5 gün klomen kullanacağım. Bittikten sonraki gün doktora kontrole gideceğim klomenin yanında B12 vitamini ve folbiol kullanıyorum günde 1 tane yumurta oluşumuma göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacak bu ay doktorum . in
İnşallah ilk defa olacağı için biraz heyecanlıyım biraz da aman Serpil olacağı varsa olur zaten diyorum Rabbime emanet ediyorum...🙏

Dün adetin 2. Günü doktoruma gittim 5.gunu sabah akşam olmak üzere 5 gün klomen kullanacağım. Bittikten sonraki gün doktora kontrole gideceğim klomenin yanında B12 vitamini ve folbiol kullanıyorum günde 1 tane yumurta oluşumuma göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacak bu ay doktorum . in
İnşallah ilk defa olacağı için biraz heyecanlıyım biraz da aman Serpil olacağı varsa olur zaten diyorum Rabbime emanet ediyorum...🙏
Olur canim neden olmasin insallah mutlu haberlerini yazarsin buraya

kızlar sabah klomene başladım hadi bismillah 🙏❤️ büyüsün yumurtacıklar😊 ilk defa klomeni sabah akşam kullanacagim bakalım nasıl etki edecek...

Olacak canm inan Allahın izniyle ben başlarken çok umutsuzum hiç klomenle falan inanmıyordum ama mucize gerçekten Allah nasip etti çok şükür sende inan
Çok şükür canım Rabbim den hiç ümidimi kesmiyorum 🙏❤️canım sanki seni başka konuda da gördüm gibi seninkiler ikiz mı😍😊

Kızlar yumurta kontrolunden çıktım sol da 1 sağda 2 yada 3 tane gelişmekte olan yumurta vardı 1 tanesi daha büyüktü muhtemelen o büyüyecek yani sağ ve solda 2 tane simdilik Perşembe tekrar gideceğim duruma göre iğneyi verecek bakalım hayırlısı 🙏❤️

Kızlar doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???

Kızlar doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???
canım kendine hiç kuruntu yapma. hatırlarsan iki aşılamamda da hep negatif düşündüm nitekim yumurtalarım gayet sağlıklı olmasına rağmen tutmadı. bence hep olumlu düşün doktoruna güven. yalnış hatırlamıyorsam senin bi gebeliğin vardı ama üzücü sonuçlanmıştı. en azından gebe kaldın yaşında daha genç benim yaşım 38 bi sebepte bulamıyorlar ama hala umudum var. nasip sonuçta. ben senin için ve tüm isteyenler için bol bol dua edicem. umarım kabul olur. iyi ol mutlu ol inşallah sağlıkla gelsin bebişin

canım kendine hiç kuruntu yapma. hatırlarsan iki aşılamamda da hep negatif düşündüm nitekim yumurtalarım gayet sağlıklı olmasına rağmen tutmadı. bence hep olumlu düşün doktoruna güven. yalnış hatırlamıyorsam senin bi gebeliğin vardı ama üzücü sonuçlanmıştı. en azından gebe kaldın yaşında daha genç benim yaşım 38 bi sebepte bulamıyorlar ama hala umudum var. nasip sonuçta. ben senin için ve tüm isteyenler için bol bol dua edicem. umarım kabul olur. iyi ol mutlu ol inşallah sağlıkla gelsin bebişin
Allah razı olsun canım 🙏😊 bı yanım hep umutlu ama bı yanımda hep üzücü bir olay yaşadığım için buruk ama şuan hep olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısysa nasip etsin 🙏❤️ tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim 🙏❤️

Back
X